Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

25 oluyor canim.bebek dusunmeden once aslinda bi kontrole gidip kafandakileri sorsaydin.
Hem smear testi felanda yapiyolar.yumurtaliklara vs.

Cnm ben düşük yaptığımda dr um düzensizleşecek bi kaç ay sonra yeni adet düzenin oturacak demişti. ben kürtaj olmadım kanama yoluyla gitti işte mayısda düşük yaptım.. 4 aydır da ilk 7 gün geç geldi sonra 1 hafta erken.. ve 2aydırda 23 günde bir işte:26:
bilmiorum ekimde adet görürsem gidicem ama.. buayda dursun.. çünkü bu ay haletmem gereken şeyler var.. sitresli bi sürecim var çünkü.. mahkemelerim var.. hayırlısıyla halleedeyim ekimde hemen dr aaaa

Kullaniyorum canim bende gun belli tikir tikir masallah ama sonuc sifir:)
Birkac ay sinirlendim kullanmadim
Simdide testim bitti yenisini alsammi diye dusunuyodum ve almaya karar verdim
Ayni gunler olsada icimi rahatlatiyo sanki o testler

Sen sabah ise gitcek olsanda sabah erken kalkip dene bence
Bebis icin hersey feda

Hayirlisiyla canim insallah

ya bi Allahın kulu bana şu cute pozisyonunu anlatsın açıkca yaaa, ben anlamadıııımmmmmm

anlatmalara doyamadık şimdi eşin sana doğru yat yatıyor. sen de eşine doğru boyuna sırt üstü yatıyorsun. ayaklar eşine doğru. sonra bacaklarını kalçasının üzerinden atıyorsun. o kadaarrrr

Alıntı ile cevapla dedim bitek seninkini aldı
Siğerlerininkini nasıl yapıstırcam

ayyy öle nasıl olcakkiiii
ayyyy bilemedim şimdi kocişe nasıl sölesem acaba:26: hergün yeni bi icat çıkarıosun dioo

Kıyamam yaw neyse sonuc başarılı zorda olsa olmus önemli olan o yok kızım pazar gec cumartesi tekrar yüzdun yuzdun kuyruguna geldin pes etme cumartesi bidaha

az önce eşimle konuştum. yarın olacak bu iş beni delirtmeeee :84: diye çıngar çıkardım. yarın misafirliğe gitmeden önce eve gidicez ortak kararımız :82:

Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?

nasıl yaa. beklediği için değildir o kuzum. aaaa bi dakka kızlaarr bakın buraya bi. nedendir bu?

guzelim. beklemis testleri onemsemiyoruz. icine sinmiyorsa kan testi yaptirabilirsin

valla ben iyiyim de topik çok sessiz. ite kaka bişeyler yapmaya çalışıyorum ama kimsede tık yok senden naber
walla ben yetişemiyorum hızınıza, ne çok sayfa birikmiş yine
Ben de iyiyim işte, karın ağrısıyla ve işlerle uğraşıyorum bugün. Akşama da dişçiye gideceğim, onun stresi var anlayacağın :18:

iyiyiz canım sen nasılsın? hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…