- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
25 oluyor canim.bebek dusunmeden once aslinda bi kontrole gidip kafandakileri sorsaydin.
Hem smear testi felanda yapiyolar.yumurtaliklara vs.
offf evet haklısın... inşallah çizgi silikleşir. bir de ben salak gibi unutup lıkır lıkır su içtim. ona rağmen aynı tonda çıktılar. artık silikleşmezse de halledicez bir şekilde. herşey bebek için :92::92: :92: :92: :92: :92: sen test yapıyor muydun canım??
akintin var mi hani su yumurta aki kivanimda olandan... Yarin oglende olabilir canim
kızlar şu suratları nasıl yapıyoruz.. çıldırıcam..biri bana anlatsın lütfen..
günaydın tunaydin canim... Sen calisiyor muydun git uyy evdeysen
Cnm ben düşük yaptığımda dr um düzensizleşecek bi kaç ay sonra yeni adet düzenin oturacak demişti. ben kürtaj olmadım kanama yoluyla gittiişte mayısda düşük yaptım.. 4 aydır da ilk 7 gün geç geldi sonra 1 hafta erken.. ve 2aydırda 23 günde bir işte:26:
bilmiorum ekimde adet görürsem gidicem ama.. buayda dursun.. çünkü bu ay haletmem gereken şeyler var.. sitresli bi sürecim var çünkü.. mahkemelerim var.. hayırlısıyla halleedeyim ekimde hemen dr aaaa
ya bi Allahın kulu bana şu cute pozisyonunu anlatsın açıkca yaaa,ben anlamadıııımmmmmm
günaydın canım. sorun cevaplandı mı bilmiyorum ama ben yazayım gene de. mesela bu benim yazdığım yazının altında alıntı ile cevapla var. onun yanında bir simge daha var. onu tıklarsan 1. benim konnuşmamı almış olursun. sonra istediğin başkasının, başkasının alabildiğin kadar. en son bitirmek istediğinde alıntı ile cevaplayı tılkadığında hepsini almış oluyorsuncanım. sabah sabah anlatabilmişimdir umarım
ne okuyorsun canim :26::26:
Simdi yataga yatiyo kocan yana dönük sende onu ortadan ikiye bölecek şekil de yatiyorsun yani yukardan bakarsan artı seklinde olacaksiniz yani senin popon onun kuşunda olacak t harfi seklindede düşünebilirsin canim anladınmi
Kıyamam yaw neyse sonuc başarılı zorda olsa olmus önemli olan o yok kızım pazar gec cumartesi tekrar yüzdun yuzdun kuyruguna geldin pes etme cumartesi bidaha
ne okuyorsun canim :26::26:
super bi karar
anlatmalara doyamadıkşimdi eşin sana doğru yat yatıyor. sen de eşine doğru boyuna sırt üstü yatıyorsun. ayaklar eşine doğru. sonra bacaklarını kalçasının üzerinden atıyorsun. o kadaarrrr
canim reglin iki gun surmesi normal degil baska belirti gibi bisey var mi umutlandikmak istemiyorum ama olabilir bencee
Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?
Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?
aaa simdi hatirladim canim adana miydin esin tiyatrocuydu o kadar kisiyle konusunca karistiriyorum:111:
walla ben yetişemiyorum hızınıza, ne çok sayfa birikmiş yinevalla ben iyiyim de topik çok sessiz. ite kaka bişeyler yapmaya çalışıyorum ama kimsede tık yoksenden naber
iyiyiz canım sen nasılsın? hayırlı cumalarSelam kizlar.. nasilsiniz ??
Hayirli cumalar.. Allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
Bol bebis versin..
Bugun benim hastanede yeni doganlar bolumunde isim var.. ordaki annelerle goruscemm.. tabi bebekleri de gorucem..
Icim gidecek..
Darisi basimiza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?