selam kızlar ben de geçen kış 1 düşük yaptım.6 ay korunduk 10 aydır da korunmuyoruz geçen ay hormon tahlili yaptırdım prolaktinim 77 ye çıkmış bu değer de hamile kalman imkansız dedi dostinex kullandım geçen ay tekrar kan verdim 6 ya düşmüş ama dr tekrar 1 kutu daha verdi bu sefer yarım al korunma dedi bakalım bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız :99:
valla sıkılmayacaksın canım. sonunda üzülmektense yarım saat canın sıkılsın daha iyi
Hg canim ekim sanada ins sans getirir ve bebekin olurs.a. arkadaşlar bende geldim aranıza :))) 15 aydır deniyoruz çikolata kistim var gebelik olmadı hiç.bu eylülde aşılama yaptrdm oda tutmadıekim 15 bat tarihim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.bu ay adetten sonra meryem suresi okuyacam bol bol.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.benide listeye ekleyebilirsiniz :)))
Geçmiş olsun canim bak düşmüş hormonların buay sansin yüksek bol sans ekim topiki ugurlu gelsib insselam kızlar ben de geçen kış 1 düşük yaptım.6 ay korunduk 10 aydır da korunmuyoruz geçen ay hormon tahlili yaptırdım prolaktinim 77 ye çıkmış bu değer de hamile kalman imkansız dedi dostinex kullandım geçen ay tekrar kan verdim 6 ya düşmüş ama dr tekrar 1 kutu daha verdi bu sefer yarım al korunma dedi bakalım bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız :99:
s.a. arkadaşlar bende geldim aranıza :))) 15 aydır deniyoruz çikolata kistim var gebelik olmadı hiç.bu eylülde aşılama yaptrdm oda tutmadıekim 15 bat tarihim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.bu ay adetten sonra meryem suresi okuyacam bol bol.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.benide listeye ekleyebilirsiniz :)))
merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim, 26 yaşındayım
Allah nasip ederse bebek istiyoruz
lk yıl ben yaz24 kullandım, 1 yıldırda eşim korunuyordu
bu ay bıraktık korunmayı
bu ay sonu bir kadın doğum doktoruna gidip muayene olayım diyorum, bu ay korunmadık ama ilk ay hamile kalmam diye düşünüyorum nasipse ekim ayında inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza ama uzun suredir aynı dertten muzdaribim( 1.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık ilk gunden beri evlat sahibi olmak istiyoruz ama nasip bi yöntem varmış bu ay onu deniyorum aslında bilinen seyler ama bi sisteme oturtulmuş..
inş cnm hepmz hamle kalırız inşuzulmk yok
Geçmiş olsun canim bak düşmüş hormonların buay sansin yüksek bol sans ekim topiki ugurlu gelsib ins
Kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza ama uzun suredir aynı dertten muzdaribim( 1.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık ilk gunden beri evlat sahibi olmak istiyoruz ama nasip bi yöntem varmış bu ay onu deniyorum aslında bilinen seyler ama bi sisteme oturtulmuş..
inşallah yakın zamanda bu mutlu haberi almak hepimize nasip olur bende 1 senelik evliyim bekliyorum hiç bi sorunumuzda yok allaha kalmış o isterse herşey inşallah olacak.. elimizden gelenleri yapıyoruz dualar yöntemler vs. sen hangi yöntemi deniyorsun canım inşallah sonuç alırsın
Dogru tabi cok sukur ztn rabbime inancımız olmasa sabır etmek zor inş rabbim cömertlerin cömertidir hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasib eder tez vakitte cümle isteyenlere..
amin inşallah inşallah.... sen yazdığın yöntemimi deniyorsun? bende bu ay bir kitapta okumuştum tavsiye ederim çocuğu olmayanlar için güzel bir kitap orda okuduğum yöntemi deniyorum inşallah sonuç alırım.
Canım bizde ilk bu ay bıraktık korunmayı, bakalım gelecek mi minik kuzu :)) bende senin gibi ikilem yaşıyorum ve çok heyecanlıyım...hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Seninki nası bi yöntem peki? Kitabın adı ne peki?
canım cevabın için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur hakkımızda
sen doktora gittinmi, folik asit kullanıyormusun, ben nasipse bu ay sonu gidecem doktora
şuan folik asit kullanmıyorum, herhangi bir yöntem de denemedik sadece yumurtlama günlerimi takip ettim
yalnız bu sayfadaki yorumlarda ayda sadece 5 kere ilişki diye okudum daha önce hiç bunu duymamıştım yumurtlama günleri dışında da ilişkiye giriyoruz biz ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?