Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

telaşa gerk yok bebğim yaa belki normaldir benımde hiç çıkmaz adetme yakın 1 tane mutlaka çıkar offf beklemek zor demii çimden his yap dio ama bilemedim

Bilmiyorum ki canım.Merak ediyorum ama üzülmeni de istemiyorum.Senin olumsuz haber alman benim umutlarımın da yıkılması demek.Ben yapamam zaten iğnenin etkisi devam ediyordur.Kesin sonuç vermez.

Bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçiyor bilen var mı??

ayy daha neler duycaz yaa bebis sogan kokusundan tiksinmez mi ki :44: bol bol sut olur ins ablacim... Benim goguslerimde kucuk uclarida kucuk nohut kadar daha mi büyük olması gerekiyor

göğüs ucu yoksa bebiş nasıl tutup çekip içecek canım.. ee temizleyeceksin ya güzel güzel.. tabi sen bilirsin soğan meselesini.. istersen yapmayabilirsin.. sadece bir tavsiye..

hanımlar merhabalar nasılsınız____?????

günaydın zeycanım.. iyi şükür sen nasılsın??

doğru tatlım sen günün geçmesini bekle inşallah bu ay benımde olur herkese umut olurum inşallah yarabbim çok istiyorum çok merak ediyorum nolcak bizim halimiz bilmem

kızlar ben de 6 seneden fazla çalıştım bankada, hem de şef olarak ama evlenince istifa ettim tazminatlarımı aldım. şimdi yüksek lisans yapıyorum, bitince üniversitelere ders saati ücretli basvurucam, YL bitmeden almıyorlar basvurdum sizi ararız vs dediler ses cıkmadı. benim eşim de öğretim görevlisi, o eve 5te geliyor ben 8 den önce gelemiyordum..

yok ablacim simdi uclari kucuk emmesi icin daha mi buyuk olmasi gerek onu sordum..sogan olayida aklimda bulunsun catlaklardan iyidir yara olunca dayanılmaz oluyormuş cute de ayva çekirdeği jeli önermişti ama yazın doğum yapcaz ayva olmayabilir o dönemde

şimdi bebişin damak tadını bilmyoruz ki belki küçük sevecek belki küçük.. o zaman şimdiden ayva çekirdeği buzluğa atalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…