liliiii benim de sivilcem çıktı(((((((((((((
:18::18::18::18::18:
Gunaydin kukudaslarimm.Dun savsakladigim islerimi toparliyorum.Hepinizi iyi gordum masallahhh
bilmem ki tatlım çat iğnesi vuruldun ya sen belki de ondan olcakmış gibi geldi senin sanki gene ümitlendirip sonra hüsrana uğramanı istemem
ayy daha neler duycaz yaa bebis sogan kokusundan tiksinmez mi ki :44: bol bol sut olur ins ablacim... Benim goguslerimde kucuk uclarida kucuk nohut kadar
gunaydin kukucanimmmmm iyiyiz şükür sen nasılsın:124:Gunaydin kukudaslarimm.Dun savsakladigim islerimi toparliyorum.Hepinizi iyi gordum masallahhh
hg minikdasimmmmm iyiyiz sen nasilsin:124: bi daha ki kontrolun ne zamandı kuzum
inşallah canım benim.Hepimiz olacaz inşallah.
Ağzin bal yisin :))
hanımlar merhabalar nasılsınız____?????
telaşa gerk yok bebğim yaa belki normaldir benımde hiç çıkmaz adetme yakın 1 tane mutlaka çıkar offf beklemek zor demii çimden his yap dio ama bilemedim
ayy daha neler duycaz yaa bebis sogan kokusundan tiksinmez mi ki :44: bol bol sut olur ins ablacim... Benim goguslerimde kucuk uclarida kucuk nohut kadardaha mi büyük olması gerekiyor
igneden 12,13gun sonra falan geçiyor ama test yapmanı kesinlikle önermem
Bilmiyorum ki canım.Merak ediyorum ama üzülmeni de istemiyorum.Senin olumsuz haber alman benim umutlarımın da yıkılması demek.Ben yapamam zaten iğnenin etkisi devam ediyordur.Kesin sonuç vermez.
Bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçiyor bilen var mı??
Haklısın canım evde olmak ta insanı köreltir ama ben o kadar sıkıldım ki.5yıl bankada çalıştım hiç tatilsiz nerdeyse.Düğün iznimi bile zor kullandım.Yıllık iznimden düştü o da.Bütün hayat enerjimi sömürdü banka benim.Uzun bir tatil yapsam emnim ben de tekrar çalışmak isterim.ama şimdi uzuuun bir tatil yapmak istiyorum.eşimle Karadeniz turu yapmayı biz de istiyoruz.Belki bu yaz yapabiliriz.
hg minikdasimmmmm iyiyiz sen nasilsin:124: bi daha ki kontrolun ne zamandı kuzum
amin tatlımm bu ay kendimden de çok ümitliyim bir yıkım yaşamam umarım
merhaba fındık kuydummmmmmmmmmmmmmm
Merhaba canım .Sen nasılsın bakalım??
yok ablacim simdi uclari kucuk emmesi icin daha mi buyuk olmasi gerek onu sordum..sogan olayida aklimda bulunsun catlaklardan iyidir yara olunca dayanılmaz oluyormuş cute de ayva çekirdeği jeli önermişti ama yazın doğum yapcaz ayva olmayabilir o dönemde
günaydın şekerler...biz iyiz teyzeleri gece kötüydük ama şimdi daha iyiz...
yok ablacim simdi uclari kucuk emmesi icin daha mi buyuk olmasi gerek onu sordum..sogan olayida aklimda bulunsun catlaklardan iyidir yara olunca dayanılmaz oluyormuş cute de ayva çekirdeği jeli önermişti ama yazın doğum yapcaz ayva olmayabilir o dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?