Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bitanem valla bende yazdıkalrını okudukca duygulanıyorum ne kadr büyük bir mucize aslında yaşananlar emin ol bende tadını çıkarıcam mutlu bir hamile olucam hep güler yüzlü hiç yakınmadan allahım nasip etsin inşallah

kesin orda yaşamak isterim bebeğim yaa konyaya gittim aşık oldum ben burda kalcam dedim oraya gelsem beni hiçbir kuvvet getiremez sanırım

inşallah canım yolum düşerse gelmek isterim. ya da yolumun düşmesini beklemez bi uçakla gelirim. bugün duygusala bağladım galiba.. kendime bi kahve söyleyeyim.. seninle beraber içmiş kadar olurum...

hahaha anladi tabi kafasına bisey firlatacagini

aynen benim kocamn bir sivilcem çıktı ümitsizliğe kapılmak istemiyorm bakalım allahım neler çıkartcak karşıma ama çıkasın pek yok para almasanda burda sizle paha biçilmez sohbetlirim oluyor

evet canım 15 yıl önce tatmama rağmen halen aynı duygu bende.. keşke dah çok çocuğa sahip olsaydım diye düşündüm hep ama yaşanmışlıklar var

evet canım 15 yıl önce tatmama rağmen halen aynı duygu bende.. keşke dah çok çocuğa sahip olsaydım diye düşündüm hep ama yaşanmışlıklar var

doğrudur ablacım senın anlınada 2 cocuk yazılmış demekki allahım banada tatdırsın ya çok umutlu istekliyim bakalım neler yaşıcaz

Haklısın canım evde olmak ta insanı köreltir ama ben o kadar sıkıldım ki.5yıl bankada çalıştım hiç tatilsiz nerdeyse.Düğün iznimi bile zor kullandım.Yıllık iznimden düştü o da.Bütün hayat enerjimi sömürdü banka benim.Uzun bir tatil yapsam emnim ben de tekrar çalışmak isterim.ama şimdi uzuuun bir tatil yapmak istiyorum.eşimle Karadeniz turu yapmayı biz de istiyoruz.Belki bu yaz yapabiliriz.

aynen benim kocamn bir sivilcem çıktı ümitsizliğe kapılmak istemiyorm bakalım allahım neler çıkartcak karşıma ama çıkasın pek yok para almasanda burda sizle paha biçilmez sohbetlirim oluyor

liliiii benim de sivilcem çıktı (((((((((((((
:18::18::18::18::18:

ablamm yaaa bende bi ay sonra falan geçer saniyodum yaa abbovvvvvv ayy emzirme olayini çok merak ediyorum ben zaten

öyle geçseydi.. süt bezlerin açılıyor. ee bebiş doğunca da süt dolacak.. bide şunu söyleyeyim. bebiş çantana kuru soğan koymayı unutma nedenini merak ettin gibi geldi. ortadan ikiye kessinler ve göğüs uçlarına sür. sonra ıslak pamukla temizle bebiş gelince emsin. ve inşallah göğüs uçların yara olmadan güzel güzel emer... (deneyenler göğüsün yara olmasını engellediği söyleniyor) ve inşallah göğüs ucun çıkar eğer çıkmamışsa hamilelikte göğüs ucu satılıyor eczanelerde onlardan 1 tane çantana koymayı unutma.

Gunaydin kukudaslarimm.Dun savsakladigim islerimi toparliyorum.Hepinizi iyi gordum masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…