dediğim gibi önemli olan o günlerde ilişki olması testin koyu çıkması değil takılma ins tutmustur
ben kahve ve türlerini hic sevmem zaten normal yaşantımdada
Kizlaaarrrrr benim goguslerim aciyo cok agriyoooo normal mi bu ya ne zaman geçecek
ben bile yazarken gözlerim doldu... daha o kadar çok yazılacak şey var ki.. sizler için o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam. İNŞALLAH sizlerde bu duyguyu tadarsınız. şimdiden üzülüyorum da aslında tekrar bu duyguları tadamayacağım diye ondan karnımdakinin kıymetini bilip tadını çıkarıyorum.. hamileliğinizi eziyet gibi değil de dünyanın en muhteşem olayı olarak geçirin. mide bulantıları, çıkarmalar, gaz sancıları, şişmeler,yorulmalar, uykusuzluk her olayı muhteşem olayı düşünerek geçirin.. ve tadını çıkarın...
hahaha anladi tabi kafasına bisey firlatacagini
inşallah cnm, ama kocişi ikna et sen karadeniz turuna çok keyifli oluyo turlar, fiyatları da uygun...burayı bi görsen eminim her yıl gelmek istersin...
eminim istemezsin cnm. ben evlenmeden önce üniversitede öğretim görevlisiydim, biraz ara vermek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. ama öyle bi yoğun tempom vardı ki, o sempozyum senin bu sempozyum benim gezerdim il il ama şimdilik evdeyim. başka bi üniversiteye başvurdum ordan yanıt bekliyorum deli gibi çalışmak istiyorum şimdi...kapasitemi düşürüyor benim ev hanımlığı
eee o zaman seninkini de lilim içer :)))))))
trabznda hangı doktora gıdıyorsun acaba???
Trabzondayım ben cnm, diyorum ya buraya yolu düşen olup da beni aramazsa çok feci bozuşuruz ona göre yani :)
gel bebeğim gellllllllll, arada içilen kahveden bişi olmaz cnm, bi keyif yapacaz onda da sütü falan düşünmeyelim :)
aynen bebeğim içimde bir his var sana karşı sanki
hahaha anladi tabi kafasına bisey firlatacagini
inşallah bitanem valla bende yazdıkalrını okudukca duygulanıyorum ne kadr büyük bir mucize aslında yaşananlar emin ol bende tadını çıkarıcam mutlu bir hamile olucam hep güler yüzlü hiç yakınmadan allahım nasip etsin inşallah
ablamm yaaa bende bi ay sonra falan geçer saniyodum yaa
Nasıl bir his tatlım??
benimde alnimda her adet öncesi çıkan sivilcem cikti kafam kadar
evet canım 15 yıl önce tatmama rağmen halen aynı duygu bende.. keşke dah çok çocuğa sahip olsaydım diye düşündüm hep ama yaşanmışlıklar var
inşallah cnm, ama kocişi ikna et sen karadeniz turuna çok keyifli oluyo turlar, fiyatları da uygun...burayı bi görsen eminim her yıl gelmek istersin...
eminim istemezsin cnm. ben evlenmeden önce üniversitede öğretim görevlisiydim, biraz ara vermek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. ama öyle bi yoğun tempom vardı ki, o sempozyum senin bu sempozyum benim gezerdim il il ama şimdilik evdeyim. başka bi üniversiteye başvurdum ordan yanıt bekliyorum deli gibi çalışmak istiyorum şimdi...kapasitemi düşürüyor benim ev hanımlığı
eee o zaman seninkini de lilim içer :)))))))
benimde alnimda her adet öncesi çıkan sivilcem cikti kafam kadarolur olur bal gibi olur
aynen benim kocamn bir sivilcem çıktı ümitsizliğe kapılmak istemiyorm bakalım allahım neler çıkartcak karşıma ama çıkasın pek yok para almasanda burda sizle paha biçilmez sohbetlirim oluyor
ablamm yaaa bende bi ay sonra falan geçer saniyodum yaaabbovvvvvv ayy emzirme olayini çok merak ediyorum ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?