sanada onermiyorum
kızlar ben de 6 seneden fazla çalıştım bankada, hem de şef olarak ama evlenince istifa ettim tazminatlarımı aldım. şimdi yüksek lisans yapıyorum, bitince üniversitelere ders saati ücretli basvurucam, YL bitmeden almıyorlar basvurdum sizi ararız vs dediler ses cıkmadı. benim eşim de öğretim görevlisi, o eve 5te geliyor ben 8 den önce gelemiyordum..
iğneden 15 gün sonra regl oluyorsun zaten yapma test bence
sanada onermiyorumsabır canım biliyorum çok zor ama negatif çıkınca şimdi üzüleceksin sonra bata çok var testte çıkmamış olabilir diyeceksin tekrar umutlanacaksın bat gelecek kırmızılar gelince tekrar üzüleceksin niye kendine eziyet edesin ki bekle canim bekle
telaşa gerk yok bebğim yaa belki normaldir benımde hiç çıkmaz adetme yakın 1 tane mutlaka çıkar offf beklemek zor demii çimden his yap dio ama bilemedim
hanımlar merhabalar nasılsınız____?????
bende sana yazarken aklima geldi buzluğa atsak mi şimdiden diye
ay evet catlarim meraktannnn sonuçlarım öğleden sonraya kalır büyük ihtimal öğle arası eve gelirim
iğneden 15 gün sonra regl oluyorsun zaten yapma test bence
zeycaannnnnnnnnn sen hamiş misin canımmm :)))))
Gunaydin zeycanimmm.nasilsin bakalimmhanımlar merhabalar nasılsınız____?????
gunaydin kukucanimmmmm iyiyiz şükür sen nasılsın:124:
kızlar ben de 6 seneden fazla çalıştım bankada, hem de şef olarak ama evlenince istifa ettim tazminatlarımı aldım. şimdi yüksek lisans yapıyorum, bitince üniversitelere ders saati ücretli basvurucam, YL bitmeden almıyorlar basvurdum sizi ararız vs dediler ses cıkmadı. benim eşim de öğretim görevlisi, o eve 5te geliyor ben 8 den önce gelemiyordum..
bana önerirmisin deniz askerin kaçıncı gün çıkmıştı silik off
kızlarr sivilcelere hiç takılmayın ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay yüzüm tüm sivilce dolmuştu hiç böyle olmazdı arkadaşlarım bile ne oldu sana böyle diyorlardı meğerse hamileymişim ama kimyasal gebelikti..inş bebişleriniz sizinledir canlar :)
ay evet catlarim meraktannnn sonuçlarım öğleden sonraya kalır büyük ihtimal öğle arası eve gelirim
ben de en erken 8 de geliyordum eşim 6 da geliyordu.Çok zor günlerdi gerçekten.Kpss ile atanınca istifa ettim ben.Tazminat falan alamadım.En iyisini yapmışsın valla.hangi bankaydı senin ki.Benimki halk.
geçmiş olsun bitanem neyin vardı gece
Gunaydin zeycanimmm.nasilsin bakalimm
Iyiyim hicranimm coook sukurr
Bende iktisat mezunuyum cnm.unv.son sinifta yari zamanli bankada calistim ve vazgectim.
Cok yipratici.bende 5 de cikabilecegim bir is istoyorum ama nerdeeee
Kizlar erkenden test yapmayin nolur.bak ben bile test canavari bu ay ne ovulasyon ne gebelik test mest yapmadim.zaten stoklarimi da tuketmisim
bende sana yazarken aklima geldi buzluğa atsak mi şimdiden diyecuteye ebeler önermiş hem silmeden bebegi emzirebilirsin demisler
Gunaydin zeycanimmm.nasilsin bakalimm
Iyiyim hicranimm coook sukurr
Bende iktisat mezunuyum cnm.unv.son sinifta yari zamanli bankada calistim ve vazgectim.
Cok yipratici.bende 5 de cikabilecegim bir is istoyorum ama nerdeeee
Kizlar erkenden test yapmayin nolur.bak ben bile test canavari bu ay ne ovulasyon ne gebelik test mest yapmadim.zaten stoklarimi da tuketmisim
evet tatlım..pazar günü 7. haftaya gircez geçen ay kimyasal geçirdim..hemen üstüne hamiş kaldım....sen neler yapıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?