Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sanada onermiyorum sabır canım biliyorum çok zor ama negatif çıkınca şimdi üzüleceksin sonra bata çok var testte çıkmamış olabilir diyeceksin tekrar umutlanacaksın bat gelecek kırmızılar gelince tekrar üzüleceksin niye kendine eziyet edesin ki bekle canim bekle

ben de en erken 8 de geliyordum eşim 6 da geliyordu.Çok zor günlerdi gerçekten.Kpss ile atanınca istifa ettim ben.Tazminat falan alamadım.En iyisini yapmışsın valla.hangi bankaydı senin ki.Benimki halk.

sabır sabır ya sabır tmm tatlım ayın 13 unde yaparım ama ona göreee sen hastanede merakten çatlarsın ha ha hay

telaşa gerk yok bebğim yaa belki normaldir benımde hiç çıkmaz adetme yakın 1 tane mutlaka çıkar offf beklemek zor demii çimden his yap dio ama bilemedim

kızlarr sivilcelere hiç takılmayın ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay yüzüm tüm sivilce dolmuştu hiç böyle olmazdı arkadaşlarım bile ne oldu sana böyle diyorlardı meğerse hamileymişim ama kimyasal gebelikti..inş bebişleriniz sizinledir canlar :)

iğneden 15 gün sonra regl oluyorsun zaten yapma test bence

Eşime de ayın 15 i dedim.Daha erken öğrenemiyormuyuz diyor.erken gebelik testi aldım.Hemen ertesi gün sonuç verecek sanıyormuş
15i pazar günü akşama kadar bekleyim o zaman.30 kasımda iğne vuruldum.

hanımlar merhabalar nasılsınız____?????
Gunaydin zeycanimmm.nasilsin bakalimm

gunaydin kukucanimmmmm iyiyiz şükür sen nasılsın:124:

Iyiyim hicranimm coook sukurr

Bende iktisat mezunuyum cnm.unv.son sinifta yari zamanli bankada calistim ve vazgectim.
Cok yipratici.bende 5 de cikabilecegim bir is istoyorum ama nerdeeee

bana önerirmisin deniz askerin kaçıncı gün çıkmıştı silik off

Kizlar erkenden test yapmayin nolur.bak ben bile test canavari bu ay ne ovulasyon ne gebelik test mest yapmadim.zaten stoklarimi da tuketmisim

ayyyyyyyyyy ne güzel dedin bitanem ben zaten senın bal tarcın karısımından içtim ama fazla ve düzenli içemedim kist lerım vardı inşallah kimyasaldan sonra hemen hamiş olanlardan olursun

ben de en erken 8 de geliyordum eşim 6 da geliyordu.Çok zor günlerdi gerçekten.Kpss ile atanınca istifa ettim ben.Tazminat falan alamadım.En iyisini yapmışsın valla.hangi bankaydı senin ki.Benimki halk.

ben de iş bankasındaydım canım
sen su anda nerde çalışıyorsun?

geçmiş olsun bitanem neyin vardı gece

canım ya evde çok üşütüm galiba..ama şimdi iyim sen neler yapıyosun seksi lili....

iyim tatlım sen nasılsın....

bende sana yazarken aklima geldi buzluğa atsak mi şimdiden diye cuteye ebeler önermiş hem silmeden bebegi emzirebilirsin demisler

bana da yazar mısın nasıl yapıldığını.. benim olur mu tekrar bilmiyorum ama yapalım hazırda bulunsun.. çünkü yara olunca emzirmek cidden zor.. bebiş zor durumda kalıp anne sütünden mahrum kalmasın:18:

bende ovl. testi yapmadım bu ay zaten biz bu ay aşırı yapmışız farkında değilim aşk bebişi olcak sanırım bizimki ama benım elımde 4 tane gebelık testı var keske benımkılerde tükenseydi

evet tatlım..pazar günü 7. haftaya gircez geçen ay kimyasal geçirdim..hemen üstüne hamiş kaldım....sen neler yapıyosun...

oy oyy oyyyyyyyy yerim ben onu Allah c.c. sağlıklı sıhhatli kucğına almayı nasip etsin inş tatlı bebişini :)))) canım ben hastalıklarla boğuştuğum için ara vermiştim seninle aynı ay kimyasal gebelik geçirdim sen bana umut oldun şimdi bu ay tekrardan başlıcam inş çalışmalara benim bebişimde bekletmez beni inş tebrik ederim tekrardan canımm dualarında beni unutma hamişin duası kabul olurmuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…