Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

esrarengizimmm yaaaww mrb kiss yine pimpiriklenmissin rahat ol biraz dusukten dobra tarihlerde değişme olabilir istersen bi dr git kafan rahat olur

icranıııımmmm
ayy ewet ben gene panikledimmm :18::18: rahat olacamda hep sorunlar beni buluo.. amma zormuş bu işler yaa... ekimin ilk haftası adetim gelir gelmez hemen gidicemmm drr çok sıkıldım kıs.. olmuyosada bileyim boşvereyim Rabbimin takdiri der geçerim.. böle bilinmezlikte her ay sitres olmam en azından

evet canımm başımıza ne geliyorsa stresten geliyor zaten. sen rahat ol. ama doktora da git. stres herzaman adeti geciktirmez. bazen öne de alır unutma

guzelim. beklemis testleri onemsemiyoruz. icine sinmiyorsa kan testi yaptirabilirsin

Yok onemsemedim
Zaten dun ilaç alacagım için son kez bakiim demiştim
Simdi cok agır ilaçlar aldım bebek varsada dogurtturmazlar canım
Sen ne yaptın kalp atısınası oglusunun dinlaye bildinmi?

Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?
sen bence hemen yeni bir test yap, beklemiş test sağlıklı sonuç vermez ama ihtimal de var bence

zaten artık 2 dkcıklara iniverdik valla olmadı öyle yaparım ne yapayım

doğru söylüyorsun o çizgiyi görmek beni o kadar mutlu ettiki insan emin olmak istiyor, gözüyle görmek istiyor galiba evet herkes sabah yap diyor. herkes böyle diyorsa vardır bişey. yapıcaz inşallah

Kızlar ben bu ay asılama yaptıracagım
Oda olazsa dun bi arkadasımla bulustum onun cocukları var
3 tane ben hep tup bebek sanıyodum meger onunkiler mikro enjeksiyomus
Ben mikro enjeksiyon yaptırcam spermi alıp direkt yumurtanın içine koyuyorlarmıs
Cunku bazı spermlerin yumurtayı kıracak gucu olmuyormus
Hani tup bebek tutmadı diolar ya tup bebekte yumurtayla spermin dısarda
Dollenmesini bekliyorlarmıs
Ben sımdi cmrts kocise sperm saydırcam oyle gucsuz cıkarsa hiç
Ugrasmıycam direk mikroenjeksion

Alıntı ile cevapla dedim bitek seninkini aldı
Siğerlerininkini nasıl yapıstırcam

önce alıntının yanındakini işaretleyeceksin. mesela önce benim için alıntı ile cevaplanın yanındaki simgeyi, sonra başkasının konuşması için de aynı, en son alıntı yapacağın konuşmaya geldiğinde alıntı ile cevaplayı tıklayacaksın. bir daha yap hadi

Yok onemsemedim
Zaten dun ilaç alacagım için son kez bakiim demiştim
Simdi cok agır ilaçlar aldım bebek varsada dogurtturmazlar canım
Sen ne yaptın kalp atısınası oglusunun dinlaye bildinmi?

randevu yarin cnm.
bu arada mumkunse kiz almak istiyorum )

ayyy öle nasıl olcakkiiii
ayyyy bilemedim şimdi kocişe nasıl sölesem acaba:26: hergün yeni bi icat çıkarıosun dioo

valla benimki de diyor. bebek istiyorsa yapacak başka şansı yok. internetten araştırıyorum de nolcak. ama sen anladın pozisyponu dimi ben de sana cevap yazıp anlattım bak istersen

Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?

Walla ben aylardir yapiyorum hic bekledigi yerde koyulasmadi iknci cizgi hic cikmadi
Biseyler var sende hadi hayirlisi
Tekrar yapsana testini
Bi de adetim bir gun surdu demissin.normal adet kani gibi miydi yoksa lekelenme gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…