Ben gorunmez miyim kii
esrarengizimmm yaaaww mrb kiss yine pimpiriklenmissin rahat ol biraz dusukten dobra tarihlerde değişme olabilir istersen bi dr git kafan rahat olur
diltekincim bak ne yazıo nette:
Adetin sıklığı ne kadar olmalıdır? Kaç günde bir adet olmalıdır?
Adetlerin başladığı tarihler arasında en az 21 gün en fazla 35 gün olması gerekir. Her kadının tam 28 veya 30 günde bir adet görmesi gerekmez, 21 - 35 gün arasındaki süreler normal kabul edilir. Burada dikkat edilmesi gereken bu süre sayılırken bir adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe kadar geçen sürenin sayılmasıdır. Adetler arasında temiz kalınan günlerin sayılması doğru değildir.
21 gün arası oluyo zaten hem 2 gün sürdü buay az sürdü ama bilemiorumki ne oluo bana.:18::18:
zaten ekimde gidicem dr a canım adet olayım bu ay da olmazsa gidicem baksın bi ne var ne yok.. böle her ay umutlanmaktan sıkıldım ben
eskiden dikkat etmediğim hatta istemediğim akıntılar filan şimdi olsun die okadar irdeliorum ve irdeledikçede bişi çıkıo
guzelim. beklemis testleri onemsemiyoruz. icine sinmiyorsa kan testi yaptirabilirsin
sen bence hemen yeni bir test yap, beklemiş test sağlıklı sonuç vermez ama ihtimal de var benceKızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?
canim test siliklesse bile sen çalışma yap cunku pozitif ciktiktan sonraki 4-5gun onemli gunler sen sabah accik erken kalk yapiverin iki dk hic yapmamaktan iyidir gidecek olan gider zaten herkes yarim saat yatip hamis kalmiyo direk kalkip dusa gidip hamis kalan var
kiyamam yaaa... Deme öyle şeyler rabbimin izniyle olacak herşey ama zamanı var yillardir bekleyen arkadaslarimiz var biliyorsun umut hep var olamali canim böyle düşünme
Kullaniyorum canim bende gun belli tikir tikir masallah ama sonuc sifir:)
Birkac ay sinirlendim kullanmadim
Simdide testim bitti yenisini alsammi diye dusunuyodum ve almaya karar verdim
Ayni gunler olsada icimi rahatlatiyo sanki o testler
Sen sabah ise gitcek olsanda sabah erken kalkip dene bence
Bebis icin hersey feda
bizimde iki dakka... Balkanlarin en hizli kilinc cekeniyiz
akintin var mi hani su yumurta aki kivanimda olandan... Yarin oglende olabilir canim
aaa simdi hatirladim canim adana miydin esin tiyatrocuydu o kadar kisiyle konusunca karistiriyorum:111:
az önce eşimle konuştum. yarın olacak bu iş beni delirtmeeee :84: diye çıngar çıkardım. yarın misafirliğe gitmeden önce eve gidicez ortak kararımız :82:
Ben gorunmez miyim kii
Alıntı ile cevapla dedim bitek seninkini aldı
Siğerlerininkini nasıl yapıstırcam
Yok onemsemedim
Zaten dun ilaç alacagım için son kez bakiim demiştim
Simdi cok agır ilaçlar aldım bebek varsada dogurtturmazlar canım
Sen ne yaptın kalp atısınası oglusunun dinlaye bildinmi?
ayyy öle nasıl olcakkiiii
ayyyy bilemedim şimdi kocişe nasıl sölesem acaba:26: hergün yeni bi icat çıkarıosun dioo
Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?