Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

E oburkilerininkini tek tek bulup acacakmıyım?

hadi hayırlısı canımmm umarım emeklerinizin karşılığını bir an önce alırsınız

of geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin ayrıca da... koştur koştur valla

Walla ben aylardir yapiyorum hic bekledigi yerde koyulasmadi iknci cizgi hic cikmadi
Biseyler var sende hadi hayirlisi
Tekrar yapsana testini
Bi de adetim bir gun surdu demissin.normal adet kani gibi miydi yoksa lekelenme gibi mi

evet bende kaç kere test yaptım. üç günde beklese ikinci çizgi çıkmadı. bana da tuhaf geldi

randevu yarin cnm.
bu arada mumkunse kiz almak istiyorum )

Yok sut testi erkek cıktı ya ben ona istinaden oglan diyorum :)
Bu arada ben ipad den yazıyorum kelimeleri oyle bi tamamlamıski
Sag olsun okuyan beni ozurlu sanır

Kız olursa da ogluma alırım verirsen :)
Agırlıgınca altın cocuksu bi kayınwalidesi olur
Bizde dunur oluruz :)

canim asilama oldum ben ama ne bilim tutma orani cok dusuk anlatmistim...mikro enjeksiyonda tup bebekle ilgili bi terim canim normalde yumyumla spermleri ayni yere koyup dollenmesi bekleniyor mikro enjeksiyonda en.hareketli canli tek bir sperm yumurtanin icine konuluyor ve dollenme o tek spermle oluyor sonra kadinin vucuduna enjekte ediliyor

Evet canım soylemiştin işte diom ben mikro enjeksiyon olsun
Ne bekliycez sıkıldım ben ayrıca ü40 ından sonra nası dogurayım

valla benimki de diyor. bebek istiyorsa yapacak başka şansı yok. internetten araştırıyorum de nolcak. ama sen anladın pozisyponu dimi ben de sana cevap yazıp anlattım bak istersen

okudum cnm yazını anladımm ama cidden şekilden şekle girioruz bu ne böle yaa

kociş dio eskiden köylerde napıolarmış baya merak ettim pırt pırt doğuruyolar köydekiler.. onlarda bacaklarını dikip yatıolarmı ov. testimi yapılarmış dio
olcağı varsa olur Rabbim nasip ederse eder diyo.. olmazsada sen benim bebeğimsin zaten dio ama ben çoookk üzülüorum
çünkü çoookk istio kocişim

bencede asilama yerine tup yaptir canim ben pismanim valla aşağı yukarı bin lira masraf yaptık uzerine biraz daha koyup tup yaptirirdik en azindan sansimiz yuzde elli olurdu...ne olsu asilamin tutma orani yuzde 15-20 ....zaten normal iliskinin tutma orani yuzde yirmi

hayırlısı olsun canım. ama her ne yaptırırsan yaptır rahat olmaya çalış. strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…