Ben gorunmez miyim kii
önce alıntının yanındakini işaretleyeceksin. mesela önce benim için alıntı ile cevaplanın yanındaki simgeyi, sonra başkasının konuşması için de aynı, en son alıntı yapacağın konuşmaya geldiğinde alıntı ile cevaplayı tıklayacaksın. bir daha yap hadi
Kızlar ben bu ay asılama yaptıracagım
Oda olazsa dun bi arkadasımla bulustum onun cocukları var
3 tane ben hep tup bebek sanıyodum meger onunkiler mikro enjeksiyomus
Ben mikro enjeksiyon yaptırcam spermi alıp direkt yumurtanın içine koyuyorlarmıs
Cunku bazı spermlerin yumurtayı kıracak gucu olmuyormus
Hani tup bebek tutmadı diolar ya tup bebekte yumurtayla spermin dısarda
Dollenmesini bekliyorlarmıs
Ben sımdi cmrts kocise sperm saydırcam oyle gucsuz cıkarsa hiç
Ugrasmıycam direk mikroenjeksion
walla ben yetişemiyorum hızınıza, ne çok sayfa birikmiş yine
Ben de iyiyim işte, karın ağrısıyla ve işlerle uğraşıyorum bugün. Akşama da dişçiye gideceğim, onun stresi var anlayacağın :18:
iyiyiz canım sen nasılsın? hayırlı cumalar
Walla ben aylardir yapiyorum hic bekledigi yerde koyulasmadi iknci cizgi hic cikmadi
Biseyler var sende hadi hayirlisi
Tekrar yapsana testini
Bi de adetim bir gun surdu demissin.normal adet kani gibi miydi yoksa lekelenme gibi mi
randevu yarin cnm.
bu arada mumkunse kiz almak istiyorum)
canim asilama oldum ben ama ne bilim tutma orani cok dusuk anlatmistim...mikro enjeksiyonda tup bebekle ilgili bi terim canim normalde yumyumla spermleri ayni yere koyup dollenmesi bekleniyor mikro enjeksiyonda en.hareketli canli tek bir sperm yumurtanin icine konuluyor ve dollenme o tek spermle oluyor sonra kadinin vucuduna enjekte ediliyor
evet bende kaç kere test yaptım. üç günde beklese ikinci çizgi çıkmadı. bana da tuhaf geldi
canim asilama oldum ben ama ne bilim tutma orani cok dusuk anlatmistim...mikro enjeksiyonda tup bebekle ilgili bi terim canim normalde yumyumla spermleri ayni yere koyup dollenmesi bekleniyor mikro enjeksiyonda en.hareketli canli tek bir sperm yumurtanin icine konuluyor ve dollenme o tek spermle oluyor sonra kadinin vucuduna enjekte ediliyor
çok sağol canımof geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin ayrıca da... koştur koştur valla
bi an kimse yazmamistida esram
valla benimki de diyor. bebek istiyorsa yapacak başka şansı yok. internetten araştırıyorum de nolcak. ama sen anladın pozisyponu dimi ben de sana cevap yazıp anlattım bak istersen
bi an kimse yazmamistida esram
kullanmak zorunda mısın peki?Ay kızlar demeyin oyle su an 1000 mg antibiyotik kullanıyorum
Ayrıca ornisid forta basladım hem alttan hem ustten
Resim nası yukleniyo gostereyim size bi yorum yapın
bizimde iki dakka... Balkanlarin en hizli kilinc cekeniyiz
bencede asilama yerine tup yaptir canim ben pismanim valla aşağı yukarı bin lira masraf yaptık uzerine biraz daha koyup tup yaptirirdik en azindan sansimiz yuzde elli olurdu...ne olsu asilamin tutma orani yuzde 15-20 ....zaten normal iliskinin tutma orani yuzde yirmi
Kızlar ben bu ay asılama yaptıracagım
Oda olazsa dun bi arkadasımla bulustum onun cocukları var
3 tane ben hep tup bebek sanıyodum meger onunkiler mikro enjeksiyomus
Ben mikro enjeksiyon yaptırcam spermi alıp direkt yumurtanın içine koyuyorlarmıs
Cunku bazı spermlerin yumurtayı kıracak gucu olmuyormus
Hani tup bebek tutmadı diolar ya tup bebekte yumurtayla spermin dısarda
Dollenmesini bekliyorlarmıs
Ben sımdi cmrts kocise sperm saydırcam oyle gucsuz cıkarsa hiç
Ugrasmıycam direk mikroenjeksion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?