Ahahah adam seni taniyamayacak yakın yeter yorgunum useniyorum dicek puhahaha
canim ya bence bi kan testi yaptir oyle devam et antibiyotige ben suphelendim cunku....o kadar cok test yaptim gunlerce bekledi hic ikinci çizgi cikmadi bende...aynı durumu yasayanlari okudum kk da hamislermis ama olmayanda var
"Kızlar ben dun gebelik testi yaptım
Cunkubuay adetim 1 gun surdu 2 -3dak bekledim tek cızhı cıktı
Sonra ben bunu untmusum sabah gozume carptı tekrar 2 kalın cizgi var
Ama beklediği içindir dimi?
Evet canım soylemiştin işte diom ben mikro enjeksiyon olsun
Ne bekliycez sıkıldım ben ayrıca ü40 ından sonra nası dogurayım
"
merhaba arkadaşım size yardımcı olamk adına yazıyım dedim.gözünüz aydın bence hamile olabilirsiniz.çünkü benimde başıma buna benzer bir şey geldi.size sormak istediğim testi yaptıktan kaç dakika sonra çift çizgiyi gördünüz.
Cute sen gordun mu foto yu
Beklediği icin mi bu boyle
canim ya bence bi kan testi yaptir oyle devam et antibiyotige ben suphelendim cunku....o kadar cok test yaptim gunlerce bekledi hic ikinci çizgi cikmadi bende...aynı durumu yasayanlari okudum kk da hamislermis ama olmayanda var
valla ya.. benim peşimden koşan adamı tanıyamıyorum şimdi. iyileşse de kurtulsam ya
nanenin ne zarari var canim ya
cnm. test bozulmus cnm.
sen ilaci icmeden bi kan testi yaptirsan. ozelde 1-2 saat icinde sonuc cikar. eger varsa bebege zarar verirsin.
bir gin surdugu icin suphelendim canim gorumcemin ve eltimin böyle olmuş çünkü bir gun gelmiş sonra gelmemiş ikiside bu sekilde hamis olmuslar
Eki Görüntüle 808372
canım bak resimdeki gibi. yuvarlak içine aldım onu tıklıyorsun. sonra aşağıda esrarengiz arkadaş yazmış. onunkini de almak istiyorsan onda aynı şekilde, taki en son almak istediğin konuşmaya kadar. en sponda da alıntı ile cevapla seçeneğini tıklıyorsun
Cute ilacları içtim bile ben
Ne yapayım gene mi idrar testi yapayım
Cunku bugun bide klomene baslayacagım
sen cok umutlanma ama klomene baslamadan bi kan.testi yaptir klomende kullanilmiyor hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?