evet maaşımı aldım ama bu ayda yatırmazsa sigortayı 4 ay olcak 120 gün boşa gitcek of bilemedim ki maaşımı aldım aslında önümüzdeki ay daha mı kötüye gider durumu onuda hiç bilmiyorum belkide iyiye gider başatır sigortamı
Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..
lilim hemen telefonuna net al napcaz sensizzzhımm bakalım akşam eşimle eğriyi doğruyu bi konuşalım ona göre yarın belki gelirim belki gelmem
doğru söyledin canım sağlık olsun da gerisi önemli değil...ama iste gelde anlat annelik duygusu galiba her seyin en iyisi olsun istiyoruz artık olduğu kadar
bakıyorum bebeğim ya iş yok şöyle garanti bi iş olsa hiç beklemicem çıkcam valla şimdi işten çıksam herkes ben evdeyim die bana geliyo müsafir ağırlıyorum eltim fln çıkmaz benden yani bölede sigortasız da olmaz emeklilik için bu günleri ararım çok off en iyisi bugun iyice düşünüp yarın ona göre şekil çizmek
bence de çatladı kuzu.çünkü çatladığında bu kadar bacağıma vuracak kadar ağrıyordu. oysa daha 2 gün vardı çatlamasına :26: evet canım dün mikmik oldu şükürc.tesiye bidaha kısmetse senin kanın sonucu da pazartesiymiş ömrümüz beklemekle geçiyor yaa
canım benim bebeğin bereketiyle gelir inşallah. Rabbim gönlüne göre ev nasip etsin sana
ye yirimm ben seni yaaaaaa !! çok datlusun
güzeller güzeliiii
canım önce bebeğine sana eşine sağlık versin gerisi olur şimdilik onu al koy sonra güzel güzel odalar alırsın inşan en güzelini en iyisini yapmak istiyor evladına seni anlıyorum ama sağlıklı olsun mutlu olun gerisi boş
ne konuştun arkasından biz duymadık
evlenmeden önce kira yoktu yani hic yaşamadık evlenince bi afalladim ben ay dedigim hemen geliyo sanki verdigin parayi havaya saciyormussun gibi oluyo....
Ayni zamanlari sayacaz btanem bekle 1veya 2gune gelir beraber sayacaz tabikide we birlikte hamis kalacaz
Anladim btanem dogru diyosun hakkimizda hayirlisi olsun her defasinda ayni seyi soyluyorum esimin is dgistirme olasiligi war degisirse daha yuksek maas alcak daha rahatlariz hic olmazsa
Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..
kendim bakmasan görmücem valla sigortayı düşününce çıkmak gelio işimden parayıda gördüm çıksam kim verir bana para dedim bian kafam karıştı
evlenmeden önce kira yoktu yani hic yaşamadık evlenince bi afalladim ben ay dedigim hemen geliyo sanki verdigin parayi havaya saciyormussun gibi oluyo....
Senin esin akilliymis canim
sen iyice düşün taşın karar ver canım kafanda deli sorular
Hu huuuu selam kızlar nasılsınız?
Beni hatırlayanınız var mııııBen bile unuttum walla kendimi
canım işten çıkarsan şimdi hem evde oturup bebek olayına daha çok saracaksın hem de biz seninle konuşamayacağız özlerizseni çoookksen biraz bekle bir yandan da iş bak kendine nolur nolmaz iş bulmadan çıkma kuzuuuummm
benim leke leke hiç gelmiyor gelsin yaaa
lilim hemen telefonuna net al napcaz sensizzz
Canim ne is yapiyosun sen
evet bebeğim var ya... ama miniğimiz olana kadar bunları hafifletmen lazım...cnm ama napim sabredemiyorum. beni en iyi sen anlarsın. böyle olan danışanların vardır mutlaka. bi yer dağınık olsa orayı toplamadan uyuyamam, yaptığım şey bana zevk vermez tuhaf bişi yani.
amin cnm, gerçekten çok zordur. her ay kira ödiceksin, dediğin gibi bi yere de bişi yapamıyosun. Rabbim herkese başına 2 oda da olsa bi ev almayı nasip eder inşallahhhh... eşime diyorum ki bu hayatta yaptığın en akıllıca 2 şey var biri beni tavlamak, diğeri evlenmeden ev almak :)
ayyyy heyecanladımmmmMik miklerimiz ayni zamanda olacak oyyy sallicaz ortaligi kizlar bebislerimiz dayanamicak we gelicek bizeeee :-D
sen bebeğin eşin çok sağlıklı olun zaten babası ona herşeyin en iyisiniz alırrrrdoğru söyledin canım sağlık olsun da gerisi önemli değil...ama iste gelde anlat annelik duygusu galiba her seyin en iyisi olsun istiyoruz artık olduğu kadar
sende çok dadlusun prensesss
pis dedim mesela gıcık dedim tav oldum dedim ya sigorta önemli dimi ya ev alcak olsak kredi vermezler tek çalışan olunca dimi doğum parası alamam of kafa gittiii
Senin esin akilliymis canim
ya hep merak etmişimdir bu çatlama olayı yumurtanın fallop tüpünden çıkması mı yoksa başka bişey mi...
bence bir ay daha bekle kuzucum
canım inşallah güzel haberlerle gelll
bende senin avatarda ki yakışıklı ile tatile gidim diyorum
aminnn canim insss
ay hadi inşallahhh...eşin inşallah iş değiştirebilir de evini de hayırlısıyla alabilirsin.
inşallahhhhhh üçünüzün de bebişleri de aynı anda gelir canlarım
acele karar verme zaten cnm, hakkında hayırlısı olsun, eşinle de bi konuş bakalım o ne söyler.
sen iyice düşün taşın karar ver canım kafanda deli sorular
evet bebeğim var ya... ama miniğimiz olana kadar bunları hafifletmen lazım...
ayyyy heyecanladımmmm
sen bebeğin eşin çok sağlıklı olun zaten babası ona herşeyin en iyisiniz alırrrr
kız biz duymadık bişey lilimmmmamaaaannn adamda haketti ama o laflarııı
sigorta önemli kuşum ya bu ay da bekle yapmazsa bir akraBANA eşine dostuna şikayet ettir... ozaman mecbur ödicek uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?