Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım işten çıkarsan şimdi hem evde oturup bebek olayına daha çok saracaksın hem de biz seninle konuşamayacağız özlerizseni çoookk sen biraz bekle bir yandan da iş bak kendine nolur nolmaz iş bulmadan çıkma kuzuuuummm

Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..

benim leke leke hiç gelmiyor gelsin yaaa
hımm bakalım akşam eşimle eğriyi doğruyu bi konuşalım ona göre yarın belki gelirim belki gelmem
lilim hemen telefonuna net al napcaz sensizzz

Canim ne is yapiyosun sen

sende çok dadlusun prensesss

pis dedim mesela gıcık dedim tav oldum dedim ya sigorta önemli dimi ya ev alcak olsak kredi vermezler tek çalışan olunca dimi doğum parası alamam of kafa gittiii

Hu huuuu selam kızlar nasılsınız?
Beni hatırlayanınız var mıııı Ben bile unuttum walla kendimi

ay hadi inşallahhh...eşin inşallah iş değiştirebilir de evini de hayırlısıyla alabilirsin.

Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..

inşallahhhhhh üçünüzün de bebişleri de aynı anda gelir canlarım

kendim bakmasan görmücem valla sigortayı düşününce çıkmak gelio işimden parayıda gördüm çıksam kim verir bana para dedim bian kafam karıştı

acele karar verme zaten cnm, hakkında hayırlısı olsun, eşinle de bi konuş bakalım o ne söyler.

evlenmeden önce kira yoktu yani hic yaşamadık evlenince bi afalladim ben ay dedigim hemen geliyo sanki verdigin parayi havaya saciyormussun gibi oluyo....

Senin esin akilliymis canim

Rabbim kolaylik wersin kira zordur tabi insallah en kisa zamanda ewde almayi nasip eder rabbim

saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş.. ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona

hımmmmmmmm bunu güzel dedin kafamda bir ampul yandı evde olursam bebek nedn olmuyo şu şunu demiş annemde yok bilmem der der kendımı bitiririm olay kapanmıştır kuşum çıkmıyorum 1 ay daha denem süresi veriyorum olmazsa çıkıyorummm bu kadar nokta net
benim leke leke hiç gelmiyor gelsin yaaa

lilim hemen telefonuna net al napcaz sensizzz

tmm kuşum işten çıkmaktan vaz gectim evde olursam herşeyi çok kafama takarım işte en azından gelen giden fln filan derken kafaya takmam 1 ay daha olmazsa kesin çıkarım ama
Canim ne is yapiyosun sen

inşaat firmasında çalışıyorum teknikerim plan çiziyorum ama şuan iş olmadığı için emlak yani ev satmaya çalışıyorum ev satarsam yeni planlara başlıycaz

evet bebeğim var ya... ama miniğimiz olana kadar bunları hafifletmen lazım...

Mik miklerimiz ayni zamanda olacak oyyy sallicaz ortaligi kizlar bebislerimiz dayanamicak we gelicek bizeeee :-D
ayyyy heyecanladımmmm

doğru söyledin canım sağlık olsun da gerisi önemli değil...ama iste gelde anlat annelik duygusu galiba her seyin en iyisi olsun istiyoruz artık olduğu kadar
sen bebeğin eşin çok sağlıklı olun zaten babası ona herşeyin en iyisiniz alırrrr

sende çok dadlusun prensesss

pis dedim mesela gıcık dedim tav oldum dedim ya sigorta önemli dimi ya ev alcak olsak kredi vermezler tek çalışan olunca dimi doğum parası alamam of kafa gittiii

kız biz duymadık bişey lilimmmm amaaaannn adamda haketti ama o laflarııı
sigorta önemli kuşum ya bu ay da bekle yapmazsa bir akraBANA eşine dostuna şikayet ettir... ozaman mecbur ödicek uyuz

evlenmeden önce kira yoktu yani hic yaşamadık evlenince bi afalladim ben ay dedigim hemen geliyo sanki verdigin parayi havaya saciyormussun gibi oluyo....

Senin esin akilliymis canim

aynen öyle valla cnm, ay çabucak bitiyo. Yaa benim eşim akıllı ki beni buldu :))))

O benim oğluşum teyzesi adı da Selim :)))) Git tabi yaa.gidilmez mi onun arkasından tatlılığa bak.Senin güzel kızınla tanıştırırz.beraber tatile giderler

İnsallah btanem okul bitsin bende ise giricem calisicam insallah

sen iyice düşün taşın karar ver canım kafanda deli sorular

kararımı verdim çıkmıyorum 1 ay daha çalışcam olamzsa o zmn çıkcam cnmmm bırakmam siziiiiiiiiiiiiiiiii

tmm bitanemmmmm çooooooook sağolun desteğiniz için 1 ay daha denicemm zaten sizi bırakmak hiç istemiyrdum eşim dicek kızları bırakamdın deme işi bırakırdın aslında sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…