evet canım benim yaşıma geldiğinizde sizde evlatlarınızla inşallah bugünlerin kıymetini bilip güzel şekilde geçirirsiniz günlerinizi.. cümlemizi çocuklarımızı başımızdan eksik etmesin yarabbim.. zaman çok hızlı geçiyor.. ne zaman doğdu ne zaman okula gitti ve şuan ergen olduk.. bebekliğinden de zor şuan işimiz.. Allah bana sabır versinee bide kızınız güzel olunca şartlarda epey değişiyor...
aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim
bebişim yorma kendini yaaaa valla üzülüyorum senin bu temizlik takıntınaaaacnm Rabbimin yardımıyla alırsınız evinizi, gençsiniz birikiminizi yaparsınız zamanla. ya kirada oturmak çok zor gerçekten de, kendi evin ya boşver büyüklüğünü küçüklüğünü...benim evim hem çok büyük hem kömür yanıyo ya temizlik zor burda. daha geçen hafta sildim halıları eşim diyo ki hayatım çorabın kirlenmiş nereye bastın? bu kömür yüzünden leş gibi oluyo her yer.
kesinlikle :)
inşallah güzel güzel parlayacak kesen sana sonra bebişinin pıtpıtlarıııııı... içini kötü enerji ile doldurma canım pozitif ol.. bazen çağırıyoruz kötüyü diye düşünüyorum... içini ferah tut senagrılar arada vuruyo geçiyo canım.. normal dediginiz için biraz daha rahatım ama yinede bekleyemedim bat ı gittim kana artışını çok merak ediyorum..ilki saglıklı artmıyodu benim
ayy hicranım ben hamile kaldığım ayda böyle olmuştumins hemen sökülür de baslarsun çalışmalara
mazejik benimde agrimi kesiyordu ama adetimide kesiyordu canim birde midesi hassas olanlarda sorun yapuo
evet canım benim yaşıma geldiğinizde sizde evlatlarınızla inşallah bugünlerin kıymetini bilip güzel şekilde geçirirsiniz günlerinizi.. cümlemizi çocuklarımızı başımızdan eksik etmesin yarabbim.. zaman çok hızlı geçiyor.. ne zaman doğdu ne zaman okula gitti ve şuan ergen olduk.. bebekliğinden de zor şuan işimiz.. Allah bana sabır versinee bide kızınız güzel olunca şartlarda epey değişiyor...
kırmızı başlıklı kızın kurtla konuşması gibi olmuş kızzzz
boşuna seçilmiş hatunlar demiyor kızlar yaa..
aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim
ben kiradayim elin dirdirini ayri cekiosun evine bisey yapmak istiosun kendi evin degil buraya masraf yapsak birikim yapamayiz evine eşya alacak oluyorsun sonra ev yüzünden vaz geciosun falan falan simdi bebisim olacak mesela park bebis kirada olanlar icin iyi ama ben ondan istemiyorum normal beşik istiyorum onu da koyacak yer sıkıntı rabbim kimseyi kirada surundurmesin
ay paranı almana nasıl sevindim kuzummmmmm... bir ay daha bekle yatırmazsa çıkarsın
bebişim yorma kendini yaaaa valla üzülüyorum senin bu temizlik takıntınaaaa
inşallah güzel güzel parlayacak kesen sana sonra bebişinin pıtpıtlarıııııı... içini kötü enerji ile doldurma canım pozitif ol.. bazen çağırıyoruz kötüyü diye düşünüyorum... içini ferah tut sen
ayy hicranım ben hamile kaldığım ayda böyle olmuştumya sanki olmasa da olur bir rahatlık geldi yine bana
çıkınca yazarım size. dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum..
ya hep merak etmişimdir bu çatlama olayı yumurtanın fallop tüpünden çıkması mı yoksa başka bişey mi...canım bence çatladı.. ayların tecrübesiyle söylüyorumçatladı ve o sıvısı boşluga yayılıyo.. yayılırken sancı yapıyo doktor demişti.. dün mik mik oldumu olmadıysa bugün eve gider gimez yap
bence bir ay daha bekle kuzucumnapayım ki şimdi çıkayım mı sigortamın yatmasını bekleyim mi
canım inşallah güzel haberlerle gelllçıkınca yazarım size. dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum..
Maşallah gerçekten kızın çok güzel canım.Annesine çekmiş
benim reglimi kesmiyor canım çok şükür. mideme de dokunmadı hiç ama dediğin gibi bana olmadı diye başkasına olmayacak diye bişey yok tabi
amin canım inşallah. Allah kızını da seni de nazarlardan korusun inşallah. evet ergenlik zor zamanlar biz de az çektirmedik annemeinşallah en güzel şekilde atlatırsınız canım
evet bilerek kurt gibi konuştumevet hepimiz seçilmişiz bence de
maaşını almana çok sevindim canım. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bekleyecek misin?
Ayni zamanlari sayacaz btanem bekle 1veya 2gune gelir beraber sayacaz tabikide we birlikte hamis kalacazay ne güzel yaaa...
kırmızı başlıklı kızın kurtla konuşması gibi olmuş kızzzz
ayy evet hicranım ya birde sökülse gelse sökülmedi bir türlü... heyecanlıyım tabiki de
en güzel kısmı o zaten yaa ben deliririm heraldeee... Allahım nasip etsin o günleri
boşuna seçilmiş hatunlar demiyor kızlar yaa..
monbebem sökülmedi benimki yaa bir sökülse dilekle senden geri kalmak istemiyorum aynı zamanda sayalım
cnm Rabbimin yardımıyla alırsınız evinizi, gençsiniz birikiminizi yaparsınız zamanla. ya kirada oturmak çok zor gerçekten de, kendi evin ya boşver büyüklüğünü küçüklüğünü...benim evim hem çok büyük hem kömür yanıyo ya temizlik zor burda. daha geçen hafta sildim halıları eşim diyo ki hayatım çorabın kirlenmiş nereye bastın? bu kömür yüzünden leş gibi oluyo her yer.
kesinlikle :)
monbebem sökülmedi benimki yaa bir sökülse dilekle senden geri kalmak istemiyorum aynı zamanda sayalım
bence biraz daha bekle canim olmadi cikarsin yada bu bekleme asamasinda yeni is bak
cnm bilemedim ki şimdi...eger gerçekten o işte sıkıldıysan yapamıcam burda diyosan, kendini garantiye aldığın zaman çık. adam hepten yüzsüz çıkmış. 3 aydır nasıl yatırmaz sigortayı
Allah yardımcın olsun cnm...musmutlu haberlerle gel inşallahhhh...
ya hep merak etmişimdir bu çatlama olayı yumurtanın fallop tüpünden çıkması mı yoksa başka bişey mi...
bence bir ay daha bekle kuzucum
canım inşallah güzel haberlerle gelll
bende senin avatarda ki yakışıklı ile tatile gidim diyorum
canım bence çatladı.. ayların tecrübesiyle söylüyorumçatladı ve o sıvısı boşluga yayılıyo.. yayılırken sancı yapıyo doktor demişti.. dün mik mik oldumu olmadıysa bugün eve gider gimez yap
ben kiradayim elin dirdirini ayri cekiosun evine bisey yapmak istiosun kendi evin degil buraya masraf yapsak birikim yapamayiz evine eşya alacak oluyorsun sonra ev yüzünden vaz geciosun falan falan simdi bebisim olacak mesela park bebis kirada olanlar icin iyi ama ben ondan istemiyorum normal beşik istiyorum onu da koyacak yer sıkıntı rabbim kimseyi kirada surundurmesin
ye yirimm ben seni yaaaaaa !! çok datlusunbekliyim mi diosun hem evde nette yok aslında bilmedim adamın arkasındanda çok konuştum ama
benim reglimi kesmiyor canım çok şükür. mideme de dokunmadı hiç ama dediğin gibi bana olmadı diye başkasına olmayacak diye bişey yok tabi
amin canım inşallah. Allah kızını da seni de nazarlardan korusun inşallah. evet ergenlik zor zamanlar biz de az çektirmedik annemeinşallah en güzel şekilde atlatırsınız canım
evet bilerek kurt gibi konuştumevet hepimiz seçilmişiz bence de
maaşını almana çok sevindim canım. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bekleyecek misin?
ne konuştun arkasından biz duymadıkbekliyim mi diosun hem evde nette yok aslında bilmedim adamın arkasındanda çok konuştum ama
ay paranı almana nasıl sevindim kuzummmmmm... bir ay daha bekle yatırmazsa çıkarsın
bebişim yorma kendini yaaaa valla üzülüyorum senin bu temizlik takıntınaaaa
inşallah güzel güzel parlayacak kesen sana sonra bebişinin pıtpıtlarıııııı... içini kötü enerji ile doldurma canım pozitif ol.. bazen çağırıyoruz kötüyü diye düşünüyorum... içini ferah tut sen
ayy hicranım ben hamile kaldığım ayda böyle olmuştumya sanki olmasa da olur bir rahatlık geldi yine bana
Benimde oyle cok gelmiyo cok cok az ama sancim cok ayni dusukteki gibi vallahi.. hayirlisi bakalim.. bugun senin benim dilegin adetimizin ilk gunu..
aminnn canim inss herkese nasip etsin
bence biraz daha bekle canim olmadi cikarsin yada bu bekleme asamasinda yeni is bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?