Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim bu kadar agrin olduguna gore erken yumurtluyo olabilirsin yani yarin falan catlar.. insallah.. sen mikmikleri yap.. uzan kalkma.. insallah melegin gelicek..
Agrilar icin bir bilgim yok yaa.. benimde cok fena agriyor suan.. sancilarim fenaa..

eve gidince uzanırım artık canım. valla mikmikleri yapıyorum ama uzanma olayını yapmıyorum artık. tutarsa tutar Allahın izniyle. senin adet ağrın mı balım? ben o zamanlarda majezik kullanıyorum çok iyi geliyor. dayanamayacak gibiysen dene tatlım

Benim ewimde sobali yeni ew almayi dusunuyoruz o yuzden dogalgaz dosetmedik bu ewde kendimizin ama cok kucuk Allaha sukur tabikide isyan falan degil dediim kucuk diye ama bebeim oldugunda zorlaniriz braz daha gecsin birikim yapalim braz daha ew alcaz simdi bu ewe pek masraf yapmiyorum o yuzden btanem hem sana hem bebeine yazik o kadar yorma kendini

Sen daha iyi bilirsin guzelim.. ama bu aralar hic kacirma.. hayirlisi bakalim..
yaa evet benim adet agrisi.. o ne kiz ? ben eve gidiyim nane limon bi cay yapicam iyi gelir bana nane..

yaa evet benim adet agrisi.. o ne kiz ? ben eve gidiyim nane limon bi cay yapicam iyi gelir bana nane..

amaaann bugüne kadar yattım da ne oldu majezik ilaç yavru nane limon iyi geliyorsa onu iç tabi doğal sonuçta

gördüm canım resimlerini. maşallah boyunca kızın var, abla kardeş gibisiniz ne güzel burdaki kadınların hepsi hatun yaaa maşşallah

masallah ablacimm yaa rabbim evlatlarını sana seni evlatlarina bagislasin masallah kocaman kizin ya abla kardes gibi

evet canım benim yaşıma geldiğinizde sizde evlatlarınızla inşallah bugünlerin kıymetini bilip güzel şekilde geçirirsiniz günlerinizi.. cümlemizi çocuklarımızı başımızdan eksik etmesin yarabbim.. zaman çok hızlı geçiyor.. ne zaman doğdu ne zaman okula gitti ve şuan ergen olduk.. bebekliğinden de zor şuan işimiz.. Allah bana sabır versin ee bide kızınız güzel olunca şartlarda epey değişiyor...

evet canım tek atış
ay ne güzel yaaa...

ben göremiyorum canım. arkadaş değiliz diye mi acaba? ben ekledim seni kabul edersen seni daha iyi görebilirim

kırmızı başlıklı kızın kurtla konuşması gibi olmuş kızzzz
iyiyimmm canim battaniye altinda yatiom çok soğuk sen nasılsın yeniden bismillah diyoruz ins yeni umutlar yeni bebisler

ayy evet hicranım ya birde sökülse gelse sökülmedi bir türlü... heyecanlıyım tabiki de
en güzel dönenler o aliaveris zamanı galiba
en güzel kısmı o zaten yaa ben deliririm heraldeee... Allahım nasip etsin o günleri

gördüm canım resimlerini. maşallah boyunca kızın var, abla kardeş gibisiniz ne güzel burdaki kadınların hepsi hatun yaaa maşşallah
boşuna seçilmiş hatunlar demiyor kızlar yaa..

monbebem sökülmedi benimki yaa bir sökülse dilekle senden geri kalmak istemiyorum aynı zamanda sayalım

aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim

cnm Rabbimin yardımıyla alırsınız evinizi, gençsiniz birikiminizi yaparsınız zamanla. ya kirada oturmak çok zor gerçekten de, kendi evin ya boşver büyüklüğünü küçüklüğünü...benim evim hem çok büyük hem kömür yanıyo ya temizlik zor burda. daha geçen hafta sildim halıları eşim diyo ki hayatım çorabın kirlenmiş nereye bastın? bu kömür yüzünden leş gibi oluyo her yer.

en güzel dönenler o aliaveris zamanı galiba

kesinlikle :)

benim bata 3 kala 69 küsür çıkmıştı bat günü de 150 falan olur demişti ama benim geç yumurtlama olayı vardı ama söylediğin kadar çıkar diye düşünüyorum..
ağrıların hafifledi mi

agrılar arada vuruyo geçiyo canım.. normal dediginiz için biraz daha rahatım ama yinede bekleyemedim bat ı gittim kana artışını çok merak ediyorum..ilki saglıklı artmıyodu benim

hadi gözün aydın, maaşını alabildin ya çok şükür. belki başlatır yakında sigortayı da.

canım bence çatladı.. ayların tecrübesiyle söylüyorum çatladı ve o sıvısı boşluga yayılıyo.. yayılırken sancı yapıyo doktor demişti.. dün mik mik oldumu olmadıysa bugün eve gider gimez yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…