hımmmmmmmm bunu güzel dedin kafamda bir ampul yandıevde olursam bebek nedn olmuyo şu şunu demiş annemde yok bilmem der der kendımı bitiririm olay kapanmıştır kuşum çıkmıyorum 1 ay daha denem süresi veriyorum olmazsa çıkıyorummm bu kadar nokta net
tmm kuşum işten çıkmaktan vaz gectim evde olursam herşeyi çok kafama takarım işte en azından gelen giden fln filan derken kafaya takmam 1 ay daha olmazsa kesin çıkarım ama
inşaat firmasında çalışıyorum teknikerim plan çiziyorum ama şuan iş olmadığı için emlak yani ev satmaya çalışıyorum ev satarsam yeni planlara başlıycaz
evet bebeğim var ya... ama miniğimiz olana kadar bunları hafifletmen lazım...
ayyyy heyecanladımmmm
sen bebeğin eşin çok sağlıklı olun zaten babası ona herşeyin en iyisiniz alırrrr
kız biz duymadık bişey lilimmmmamaaaannn adamda haketti ama o laflarııı
sigorta önemli kuşum ya bu ay da bekle yapmazsa bir akraBANA eşine dostuna şikayet ettir... ozaman mecbur ödicek uyuz
saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş..ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona
hımmmmmmmm bunu güzel dedin kafamda bir ampul yandıevde olursam bebek nedn olmuyo şu şunu demiş annemde yok bilmem der der kendımı bitiririm olay kapanmıştır kuşum çıkmıyorum 1 ay daha denem süresi veriyorum olmazsa çıkıyorummm bu kadar nokta net
saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş..ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona
ben anlamıyorum bu işlerden canım ama nolur üzülme. offff........ sakın yanlış anlama Rabbim korusun sizi eğer dediğin gibi bişeyse de o dediğin konuyu araştırırsın canım. testi onun için erken yapmıştın ya....
yani bizi özlemeyeceksin öyle misen yine de bir yandan iş ara ama kuşum boşluğa düşme sonra
canım kötüye niye yordun hemen once bi sakin ol iyi düşün iyiyi çağır hem önemli olan degerinin iki gunde iki katina cikmasi bol bol dua et edelim hemen salma
:124::124::124: çok sevindim...ama sen yinede is bak
aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim
ben anlamıyorum bu işlerden canım ama nolur üzülme. offff........ sakın yanlış anlama Rabbim korusun sizi eğer dediğin gibi bişeyse de o dediğin konuyu araştırırsın canım. testi onun için erken yapmıştın ya....
yani bizi özlemeyeceksin öyle misen yine de bir yandan iş ara ama kuşum boşluğa düşme sonra
cnm nie üzüyorsun kendını ya belki yükselir yaaa ben bilmiyorum aslında değerlerden anlamıyorum ama sen demiştin ya 8 bile olsa razıyım die bende 20 iyi sandım of üzülme hemen yükselir belki
bi sakin olur musun lütfen...neden panikleyip en kötüsünü düşünüyorsun hemen? dış gebelik olduğunu anlamak için kan testini en az 2 kez daha yaptırman lazım. dua et bol bol, gayet de sağlıklı olacak aksini düşünmemeye çalış.
Deniz sakin ama sakin bidaha byle deme sakin ol sukret rabbime sigin seni o kadar iyi anliyorum ki bende daha yeni bebeimi kaybettim sakin ol lutfen isyan etme sakin ama sakin :-(elbette tekrarlancak onu biliyorum ama dikkatinizi çekerim ki ayın 3üne yaptım evde testi ve çift çıktı.. en az 10 vardıki çift çizgi çıktı.. ayın 3 ünden bugüne 20 oluyosa bi düşünün bakalım normal mi bu artış.. çok zor degil tahmin etmek..
doktoru arıyorum lanet olası bakıcak anlıcak bişey yok şuanikigün sonra tekrarla diyo... üzgünlükten çok nefret doluyum şuan.. ne günahım oldu ki böyle oluyo
denizcin bi sakin ol bol bol dua edelim et... Ins birşey olmayacak canım ya isyan etme rabbimin gücüne gider deme öyle şeyler
cevap veremedigim varsa kusura bakmasın nolur.. iyi degilim ben çıkıyorum..
off sorma tatlım yaa, denetleme üstüne denetleme geçirdik, işlerim çok yoğundu gelemedim yanihatırlamaz mıyız hoşgeldin Deryacım ya nerelerdesin özlettin kendini
hoşbuldum hicranımhg canimmm
off sorma tatlım yaa, denetleme üstüne denetleme geçirdik, işlerim çok yoğundu gelemedim yanişimdi biraz işim rahatlar gibi oldu, denetçi de birazdan gider artık, onun verdiği rahatlıkla bi bakayım dedim
sen neler yapıyorsun? Eşinin sonuçlar için doktor ne dedi? hangi aşamadasınız şimdi?
hoşbuldum hicranımnasılsın? bebiş nasıl
canım biliyorum demesi çok kolay ama vardır bunda da bi hayır, lütfen kendini yıpratma... Diyecek pek bişey bulamıyorumcevap veremedigim varsa kusura bakmasın nolur.. iyi degilim ben çıkıyorum..
ben iyiyim canim benim usume geliyor çok soğuk çok
elbette tekrarlancak onu biliyorum ama dikkatinizi çekerim ki ayın 3üne yaptım evde testi ve çift çıktı.. en az 10 vardıki çift çizgi çıktı.. ayın 3 ünden bugüne 20 oluyosa bi düşünün bakalım normal mi bu artış.. çok zor degil tahmin etmek..
doktoru arıyorum lanet olası bakıcak anlıcak bişey yok şuanikigün sonra tekrarla diyo... üzgünlükten çok nefret doluyum şuan.. ne günahım oldu ki böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?