her anneye lazım diye bir kitap kadınlar hamilelik için dini bilgi hazinesi sonuç alırsam ki inşallah alırım.. bu yöntemi bu ay bir iki hafta denedim normalde ovulasyon günlerimi hiç bilmezdim yani ağrım felan olmazdı bu ay bunu yaptım adetimden hemen sonra ovulasyon günlerime yakın kasıklarımın özellikle sol kasıgımda ağrılar oldu işte o zaman anladım ovulasyon gününü.. inşallah sonuç alırımm
slm canım pat diye dalıyorum ama nedir o bahsettiğin yöntem...........Kızlar mrb ben yeni katıldım aranıza ama uzun suredir aynı dertten muzdaribim( 1.5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık ilk gunden beri evlat sahibi olmak istiyoruz ama nasip bi yöntem varmış bu ay onu deniyorum aslında bilinen seyler ama bi sisteme oturtulmuş..
canım cevabın için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur hakkımızda
sen doktora gittinmi, folik asit kullanıyormusun, ben nasipse bu ay sonu gidecem doktora
şuan folik asit kullanmıyorum, herhangi bir yöntem de denemedik sadece yumurtlama günlerimi takip ettim
yalnız bu sayfadaki yorumlarda ayda sadece 5 kere ilişki diye okudum daha önce hiç bunu duymamıştım yumurtlama günleri dışında da ilişkiye giriyoruz biz ara ara
Olay şu; adetin ilk günü 1. Gün sayıyoruz snr 10 gün ilişkiye giriliyo yani mesela benimki 7 gün sürüyo işte adetimden snr 3. Gün oluyo o gun ilişkiden snr hiç kıpırdamadan sırtüstü yatın 2 3 saat yatın ama snr bigun ara verip yine ilişki yani12. Günü snr 14. Gün snr 16. Gün snr 18. Gün yani toplam 5 birliktelik ve snr adet tarihine kdr birliktelik yok yani ayda sadece 5 kere 10. Gun sırtustu demiştim ya 12. Gun aynı sekilde bu sefer sagınıza yatın 2 3 saat yine kıpırdamamaya calısın 14. Gun solunuza yatın 16. Gun yine sırtustu 18. Gun yine sagınıza ve bu ay bu kdr inş hamile kalınır da eger olmazsa ikinci ay aynı işlemleri adetin 9. 11. 13. 15. 17. Günleri ve aynı sırayla uygulayın inş olur yaa ben ilk ayı uyguladım su an adetime 12 13 gun var inş adet görmem de bu güzel hbri sizle paylasırım.. Bu yöntemi uygulayan arkadaslar haberleselim yaa sonuclarını merak ediyorum:ss
slm canım pat diye dalıyorum ama nedir o bahsettiğin yöntem...........
Cnm o benim öğrendiğim bi yöntem bana böyle söylediler ayda sdc 5 kere ve sistem yazdıgım gibi ztn 2 ay suruyo denemekte fayda var diye dusundum ben ilk ay uyguladım şimdi adet tarihimi bekliyorum inş adet görmem:s bizde önceden senin dediğin gibi yumurtlama dönemi dısındada birliktelik yasıoduk ama bunu öğrenince bi deniyim dedim bana mantıklı geldi cunku hani hamileliğin ilk aylarında ilişkiyi yasaklıyo ya dr bende ona yordum belki o dönem döl tutarsa snr adet tarihine kdr ilişkiye girmeyip döl tutması için muhafa sansını arttırıyo heralde
merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim, 26 yaşındayım
Allah nasip ederse bebek istiyoruz
lk yıl ben yaz24 kullandım, 1 yıldırda eşim korunuyordu
bu ay bıraktık korunmayı
bu ay sonu bir kadın doğum doktoruna gidip muayene olayım diyorum, bu ay korunmadık ama ilk ay hamile kalmam diye düşünüyorum nasipse ekim ayında inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
canım sende bi yöntemden bahsetmişsin bakındım ama göremedim mümkünse yazarmısn kitaptamı okudun dediğin yöntemiher anneye lazım diye bir kitap kadınlar hamilelik için dini bilgi hazinesi sonuç alırsam ki inşallah alırım.. bu yöntemi bu ay bir iki hafta denedim normalde ovulasyon günlerimi hiç bilmezdim yani ağrım felan olmazdı bu ay bunu yaptım adetimden hemen sonra ovulasyon günlerime yakın kasıklarımın özellikle sol kasıgımda ağrılar oldu işte o zaman anladım ovulasyon gününü.. inşallah sonuç alırımm
Olay şu; adetin ilk günü 1. Gün sayıyoruz snr 10 gün ilişkiye giriliyo yani mesela benimki 7 gün sürüyo işte adetimden snr 3. Gün oluyo o gun ilişkiden snr hiç kıpırdamadan sırtüstü yatın 2 3 saat yatın ama snr bigun ara verip yine ilişki yani12. Günü snr 14. Gün snr 16. Gün snr 18. Gün yani toplam 5 birliktelik ve snr adet tarihine kdr birliktelik yok yani ayda sadece 5 kere 10. Gun sırtustu demiştim ya 12. Gun aynı sekilde bu sefer sagınıza yatın 2 3 saat yine kıpırdamamaya calısın 14. Gun solunuza yatın 16. Gun yine sırtustu 18. Gun yine sagınıza ve bu ay bu kdr inş hamile kalınır da eger olmazsa ikinci ay aynı işlemleri adetin 9. 11. 13. 15. 17. Günleri ve aynı sırayla uygulayın inş olur yaa ben ilk ayı uyguladım su an adetime 12 13 gun var inş adet görmem de bu güzel hbri sizle paylasırım.. Bu yöntemi uygulayan arkadaslar haberleselim yaa sonuclarını merak ediyorum:ss
evet canım dr. gittim her şeyin normal olduğunu söyledi, sadece 1 hafta bir ilaç kullandım...sonrasın da kafamı bir şey karıştırdı, bir sıvı geliyormuş sanırım yapışkanberaber olduktan sonra birkaç saat sonra geldi...olabilme ihtimali büyük mü acaba bilmiyorum ? folik asiti öylesine almıştım 1-2 aydır kullnıyorum, bende bir çok şeyi bilmiyorum son birkaç aydır öğreniyorum...yumurtlama demek bile garip geliyor tavuk gibi sen neden ay sonunu bekliyorsun canım ne kadar erken gidersen o kadar iyi aslında
canım sende bi yöntemden bahsetmişsin bakındım ama göremedim mümkünse yazarmısn kitaptamı okudun dediğin yöntemi
hemen kitabı alasım geldi netten bakındım ama yaşadığım yere kargo gelmiyo kiii........ ancak merkeze inince bakmak lazımevet canım dediğim kitapta bu yöntem her türlü gebelik için bilgi var
Ruhum cikcakmis gibi geliyo öyle mal gibi yatinca bide yakin arkadasim is bitince herseferinde tuvalete kosmus masallah onun yumurtaliklari hemen kapmis heralde 4 aylik hamile simdi:))
slm bacılar benide alın aranıza. idrar yolları enfeksiyonu adet düzensizlği derken doktorum hiç bişeyimin olmadığnı çocuğa engel bi duurmun olmadığını sölemesiyle rahatladım. her ay aynı sonuç, ve hep hüsran. ekime kaldık
hemen kitabı alasım geldi netten bakındım ama yaşadığım yere kargo gelmiyo kiii........ ancak merkeze inince bakmak lazım
selam kızlar nasılsınız? ben iyi değilim sinirliyim,doktora sabah 09:00 da gittim 10 dk önce eve girdim neler oldu;
HSG çektiremedim masaya yattım, spekulm takıldı dr bunu çekemeyiz aşırı iltihabın var dedi hatta şöyle tabir etti "DELİ GİBİ İLTİHABIN VAR EĞER HSG ÇEKERSEK KARIN BOŞLUĞUNA DAĞILIR SKINTI OLUR" dedi ve ben kalktım masadan,
fitil antibiyotik verdi,sonra ilacı yanlış yazmışlar bi eczane bi hastane 4 kez mekik dokudum resmen,şu işim bitsin etlik zübeyde hanıma asla uğramayacağım,öööööffffff psikolojiyi hazırladım olmadı hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız?
Canim üzülme bu topic te stres yok bu ay dusunmicez ya olmazsa diye stresden tutturamiyoeuz biz bence hg aramıza:) bol sans
Canım hiç sorma, ben neden mi doktora gidemiyorum işyerinde sgk larla ilgili bir sorun yaşadık oyüzden bu ay sonu düzeltilecek onu bekliyorum, beraber olduktan sonra sıvı gelince ne oluyomuş anlamadım onu bana açıklarmısın? ben bu konuda cahilim yeni giriştim bu konulara öğrenecem burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?