Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnş rabbim yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın..

slm canım pat diye dalıyorum ama nedir o bahsettiğin yöntem...........

evet canım dr. gittim her şeyin normal olduğunu söyledi, sadece 1 hafta bir ilaç kullandım...sonrasın da kafamı bir şey karıştırdı, bir sıvı geliyormuş sanırım yapışkan beraber olduktan sonra birkaç saat sonra geldi...olabilme ihtimali büyük mü acaba bilmiyorum ? folik asiti öylesine almıştım 1-2 aydır kullnıyorum, bende bir çok şeyi bilmiyorum son birkaç aydır öğreniyorum...yumurtlama demek bile garip geliyor tavuk gibi sen neden ay sonunu bekliyorsun canım ne kadar erken gidersen o kadar iyi aslında

slm canım pat diye dalıyorum ama nedir o bahsettiğin yöntem...........

Estgf cnm yöntem yukarda yazdıgım gibi denemende fayda var diye dusunuyorum

slm bacılar benide alın aranıza. idrar yolları enfeksiyonu adet düzensizlği derken doktorum hiç bişeyimin olmadığnı çocuğa engel bi duurmun olmadığını sölemesiyle rahatladım. her ay aynı sonuç, ve hep hüsran. ekime kaldık

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
Evet olabilir neden olmasın belki de senin düşündüğün gibidir, peki doktorlar ne diyor bu konuda doktora sordunmu sen bunu?

Hg canim folik asit kullanmaua basla biran once genel muayenede ol ins ekim sanda ugurlu gelir

canım sende bi yöntemden bahsetmişsin bakındım ama göremedim mümkünse yazarmısn kitaptamı okudun dediğin yöntemi

Hmm denemek lazım hg aramizda ins hamissindir

Canım hiç sorma, ben neden mi doktora gidemiyorum işyerinde sgk larla ilgili bir sorun yaşadık oyüzden bu ay sonu düzeltilecek onu bekliyorum, beraber olduktan sonra sıvı gelince ne oluyomuş anlamadım onu bana açıklarmısın? ben bu konuda cahilim yeni giriştim bu konulara öğrenecem burada

canım sende bi yöntemden bahsetmişsin bakındım ama göremedim mümkünse yazarmısn kitaptamı okudun dediğin yöntemi

evet canım dediğim kitapta bu yöntem her türlü gebelik için bilgi var

selam kızlar nasılsınız? ben iyi değilim sinirliyim,doktora sabah 09:00 da gittim 10 dk önce eve girdim neler oldu;
HSG çektiremedim masaya yattım, spekulm takıldı dr bunu çekemeyiz aşırı iltihabın var dedi hatta şöyle tabir etti "DELİ GİBİ İLTİHABIN VAR EĞER HSG ÇEKERSEK KARIN BOŞLUĞUNA DAĞILIR SKINTI OLUR" dedi ve ben kalktım masadan,
fitil antibiyotik verdi,sonra ilacı yanlış yazmışlar bi eczane bi hastane 4 kez mekik dokudum resmen,şu işim bitsin etlik zübeyde hanıma asla uğramayacağım,öööööffffff psikolojiyi hazırladım olmadı hayırlısı bakalım

sizler nasılsınız?

Canim üzülme bu topic te stres yok bu ay dusunmicez ya olmazsa diye stresden tutturamiyoeuz biz bence hg aramıza:) bol sans

hemen kitabı alasım geldi netten bakındım ama yaşadığım yere kargo gelmiyo kiii........ ancak merkeze inince bakmak lazım

umarım yakın zamanda iner ve alırsın güzel kitap her zaman için lazım

ay ya tuhvarmydı ilthapn

Canim üzülme bu topic te stres yok bu ay dusunmicez ya olmazsa diye stresden tutturamiyoeuz biz bence hg aramıza:) bol sans

hb tatlım doktor da stresten düzensizlik yaşıyosundur dedi bi de eşin de görünsün doktora dedi. bakalım hayırlısı hepimize bol şans

Yapışkan gibi bir sıvı spermlerin iceri akmasina yardimci yapışkan olmasida hamile kalmaylastiriyor ve yumurtlama zamaninin habercisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…