Dilek 2912 kalbimdesin
dokuzda cikcaz burdan galibaAskosum burdayimmm sikiliyrumm bende kv deymmm yarin erken mi gelceniz kusummmmm
ne bilim niye kalioz bende sizi cok ozledimmmmmBu grce nye kv kaliyosunz canim ya ozlettin kendini yarin is gunu ewe gidin :-D
Anliyorum btanem tabikide yardim etmek isterim sana o gunlerim cok taze daha cok icim yandi we degerim dusuk dediginde icim parcalandi ama dua et cokca dua et yukselebilir degerin senin bata kac gun warken yaptirdin hayatim
Tskler cnmm sende dualrimizdasinn nasilsin. Kac aydir deniyosun bebis
Bocugummm sende oylee kocis geldi yatags kizlar ya ben cikiyorum yatskta telmelimde olmasina artk sinirleniyo muaaa iyi gecekerrr
dokuzda cikcaz burdan galiba
ne bilim niye kalioz bende sizi cok ozledimmmmm
Yok canim benim ben dusunmuyorum allah olmayanlara,versin iki kizim iki oglum var,ellerinizden oper
inanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi...aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..
Anladimm tatlimm allh bizede nasip etsin insallahhhh
Yok canim benim ben dusunmuyorum allah olmayanlara,versin iki kizim iki oglum var,ellerinizden oper
denizcim bende seni sordum az oncebol bol dua edelim ins yukselir yaaa iki gundur catladim inaninanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi...aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..
zeycanin daha minik canimmm normal zayif olmasi zayifda olsa duymus ya sukur.... msa ve serceme cooooooookkkkk sevindim ikiside cook uzuluodu kendi telime gecince bol bol halay cekcemCnm zeycanin kalp atislar zayifmis ole dedi msa hamis sercem89 hamis ayrica
denizcim bende seni sordum az oncebol bol dua edelim ins yukselir yaaa iki gundur catladim inan
zeycanin daha minik canimmm normal zayif olmasi zayifda olsa duymus ya sukur.... msa ve serceme cooooooookkkkk sevindim ikiside cook uzuluodu kendi telime gecince bol bol halay cekcem
Benim yumostan sut geldi msa hamis sercem89 hamis ole baska bisi yok
Aynen cnm allah sifasini vermis allhin izniyle gecr azalir hormonlar
inanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi...aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..
Kanda cikinca cekcez halay ikisidr cif cizgiyi gorduuu
yanlış anlamayın ama ben konuya ortadan giriyorum, 4 çocugunuz varsa eden bu topiğe baktınız? gercekten merak ettim
lilimm, senin yrn iş görüşmen mi vardı? ne işi bu? kaçta gitcen?
ben bütün haftasonu ödev yaptım beynim durdu
çok sevindim bu ay hamiş patlaması oldu be işallah bidaki ayda ben ve diğer arkadalarımda hamiş olurrr cnm niye süt geldiki
cnm benim işalah minişin seninledir ve seni asla bırakmaz dualarımm seninle cnm yarın kan testi yaptır bizede haber ver cnm merak içinde bekliycem seni
lilimmmm vallahi cok sevindim ikisinede sercemimin tupunun biride tikaliydi rabbime sukurler olsun.... ben cikayim yarin bol bol gorusuruz ii geceler seviyorum sizu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?