Tmm tatlim bende hastalanirsam ilacini kullancam duzene sokcam horminlarimi
yaaa bi dakka benim hakkaten beynim durdu bu senin beşinci mi?
Cnm senin belirtiler neydiii ya
cnm ben kullanmaya başladım ilaçları enfeksyon varsa gitsin diye ama ben soğan kürünüde yapsam ikisi bi arada kulanılır mı ki:26::26::26:
Cnm senin belirtiler neydiii ya
yaaa bi dakka benim hakkaten beynim durdu bu senin beşinci mi?
Adetim biter bitmz hergun belim ağrıdı hemn hemn arada yoruluyordum icime dogmustu tutacagi.karnim ve kasiklarim da arada agirdi sonra bata 7 gun falan kala göğüslerim degsti buyudu ve agirdi normalde agrir adete yakin sonrada adet olurum bikac gun goguslerim acidi hep agirfi ve elleyemiyordum ve egilemiyordum yoruluyordum karnimin alti acıyordu bata yakin ve bata 1 gun kala yaptm 2 cizgi ama biraz silik 2.si zaten dongum 28 gun denedm çıktı ayni gun kan verdm sonuc pozitif darısı herkesin başına. İyi geceler
Hic bilmiyrumm tatlim yaa
Neee anlamadım cnm beşinci?
Karistrdn heralde benim 4 yilinsonunda
Ilk drnemem ve tuttu 2
Kez hamileym
sağol cnm son bi soru bu soğan kürüne ne zaman başlanıyo:26::26::26:
Adetim bittikten sonra basladim 15 gun fln ictim gun onemli degil ne zmn baslancagin onemli degil
teşekkür ederim cnm senin lekelenmem bitti demi:44:
Evt bitti cnm Senin dr aradign gun bitmisti ya bebegimm senin bitti mi
Sut gelmesi bile ne tuaf dimi insanin ilk dusundugu sey bebegini emzirme istegi oluyo branem sen cok iyi bi anne olacaksin yufka yurekli sewecen bebein icin herseyi goze alabilen bi anne olacaksin eminimki oyle hissediyorum <3
Cok degisik hemde cnm tuaf ya bakalim tatlim insallah dedigin gibi olurum ole olnak isterim tatlim eminim sende oyle olucaksin tatlimmmm anne sefkati sevgisi cook olsun cnm
Benimde felaket walla canim hamile degilim ben dusuktwn snra werdi dr um bgun bitiyo o da
Evet canim mercimek limonla srvis edilir esin animsayamadi herhaldeKızlar yaaa bu kocam delirtecek beni. Mercimek çorbası limonla servis edilir mi? Restaurantlarda falan gördünüz mü? Benim şapşal kocam edilmez diyo iddiaya girdik de :)
Benim döngüm 30 gun vw 16.gun yumurtluyorum sende yapmaya devam et çıkarKızlar iyi akşamlar
Benim bi sorum var ya... ben ovulasyon testi yapıyorum reglimin 8. gününden beri ama t çizgisi hep çok çok soluk çıktı bakınca belli oluyor ama hiç koyulaşmadı. Bugün 17. günüm ve ovulasyon dönemlerinde olan akıntılardan başladı bende. Test daha değil diyo ama akıntı olunca kafam karıştı... 31-33 gün aralığında regl oluyorum bu aralar yumurtam varsa çatlamalı ama ben ne zaman yoğun çalışma yapmak gerekir onu çözemedim
Bana fikir verebilir misiniz?
Cnm kan 151,48 cikti bata 1 gun kala listeyi düzeltir misin rica etsem ;-)
Kızlar.. İnşallah sizinle beraber sağlıklı bir gebeliğim olur..
Him.normal seyler olmus belirli bir sey yok sanirim tatlim benim 5 gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?