Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok canim boyle dusunmen normal. Burda bi arkadasim vardi oda bebek icin tedavi goruyo belki tanirsiniz lalok..sevinclerinizi uzuntulerinizi paylasmak istemistim sadece ayrica 27 yasindayim

anladım, 27 yaşında 4 cocuk.. hızlısınız ben 32'de birinciye ugrasıyorum :)

Yarindi ama saliya kaldi bebegim makro patent die firma hic bilgim yok cnm konuscaz bkalim tez mu Hazirliysun

canikom teze daha gelemedim, 2. dönemim bu, önümüzdeki dönem teze başlıcam..
iş konusunda da hayırlısı olsun şöyle bir hafta 10 gün dinlenseydin..

Dinlencem ocaktan sonra basliycam cnm konuscamdaaaa bakalim kabul ederlerse

Evt cnm gogsumden geldi gogsumde damarlar belli oldu bole bi siktim ucunu ucu putur putur du ztn sikinca 2 3 damla indi sut inanamdim tekrar yaptim gene geldu

hımm ya benim de beyaz akıntı olur bazen sıkınca gelmez ama iç çamaşirimi değiştirdiğimde görürüm kurumuş göğüs ucunda durduğunu çok az oluyo ama benim yoksa benimde öylemi bu hangi teste belli oluyo cnm hormon testin demi :26::26::26::26:

Evt cnm gogsumden geldi gogsumde damarlar belli oldu bole bi siktim ucunu ucu putur putur du ztn sikinca 2 3 damla indi sut inanamdim tekrar yaptim gene geldu

benim de 2010 yılında gelmişti doktora gitmiştim, hormonel değişimlerden olur demişti, ben de o zaman Allah korusun kanser falan mı oluyorum demiştim..
sabah uyandıgımda pijamamda süt olurdu, ıslak ıslak..

Evt prolaktin hormonu sen bi olctur o hamilelige engelmis gebe olsada dusuk oluyomus

benim de 2010 yılında gelmişti doktora gitmiştim, hormonel değişimlerden olur demişti, ben de o zaman Allah korusun kanser falan mı oluyorum demiştim..
sabah uyandıgımda pijamamda süt olurdu, ıslak ıslak..

Ben azcik siktim cikti sen simdide olctur bakalim ne cikcak cnnm

Evt prolaktin hormonu sen bi olctur o hamilelige engelmis gebe olsada dusuk oluyomus

cnm geçen ay yapmıştım hormon testi sadece bitane hormon dengesizleşmiş öyle bişey demedide prolaktin deyildi ama sonra bakarım bulabilirsem testi sana söylerimm :26:

Kizlar selam,
Sizce nezaman dr.a gitmeliyim.suan 3,5 hft.gozukuyorm kanda 2ht sonra gecmi olur yada nezmn kacnci hafta gdlmeli,8hftdan once alttan bakılıyor zarari var diyo kimileri bilemedim

Kızlar iyi akşamlar

Benim bi sorum var ya... ben ovulasyon testi yapıyorum reglimin 8. gününden beri ama t çizgisi hep çok çok soluk çıktı bakınca belli oluyor ama hiç koyulaşmadı. Bugün 17. günüm ve ovulasyon dönemlerinde olan akıntılardan başladı bende. Test daha değil diyo ama akıntı olunca kafam karıştı... 31-33 gün aralığında regl oluyorum bu aralar yumurtam varsa çatlamalı ama ben ne zaman yoğun çalışma yapmak gerekir onu çözemedim

Bana fikir verebilir misiniz?

cnm geçen ay yapmıştım hormon testi sadece bitane hormon dengesizleşmiş öyle bişey demedide prolaktin deyildi ama sonra bakarım bulabilirsem testi sana söylerimm :26:

Tmm tatlim bende hastalanirsam ilacini kullancam duzene sokcam horminlarimi

Cnm kan 151,48 cikti bata 1 gun kala listeyi düzeltir misin rica etsem ;-)

cnm daha önce hiç kulanmadım o yüzden bilmiyorum ama sn gün aşiri yap adet olana kadarrr

Kizlar selam,
Sizce nezaman dr.a gitmeliyim.suan 3,5 hft.gozukuyorm kanda 2ht sonra gecmi olur yada nezmn kacnci hafta gdlmeli,8hftdan once alttan bakılıyor zarari var diyo kimileri bilemedim

cnm daha önce hiç hamiş kalmadım bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…