Günaydınlar ve de iyi haftalar kızlar
Günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kızlar.. İnşallah sizinle beraber sağlıklı bir gebeliğim olur..
Evet canim mercimek limonla srvis edilir esin animsayamadi herhalde
Benim döngüm 30 gun vw 16.gun yumurtluyorum sende yapmaya devam et çıkar
Canim tebrik ederim saglikla al kucagina ins miniklerinizin bahtlari güzel olsun hep
İnsallah simdi gelmesinde bebis dogca zaman gelsin simdi iyi degil yani
günaydın kızlarrr
nasılsınız? ben donuyorummmmm:2::2::2:
günaydın canım benim. Sen nerdeydin kiiiii! Giremedim bu hafta, o yüzden bilimyorum.
gebe olanlar olmayı bekleyenler güzellikler günaydınnn :)
kaç sayfa geride kalmışım offf takipte zorlandım :)
lilitiy geçmiş olsun güzelim sıkma canını olurmu senin hormon düzeyin için normal bir belirti bu gibi geldi bana ..
kızlar günaydın.. sanırım benimki kimyasal oldu bu ay.. neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. demiştim çünkü hamile kalırsam üzülmicem.. tedavisiz hamile kalabiliyorum çok şükürbidaha ki aya inş. bu arada kimyasal için doktora gitmeye gerek varmı ??? inceledimde ben.. testi erken yapmasam anlamazmışım bile.. tedavi gerektirmiyomuş.. ne dersiniz..
kızlar günaydın.. sanırım benimki kimyasal oldu bu ay.. neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. demiştim çünkü hamile kalırsam üzülmicem.. tedavisiz hamile kalabiliyorum çok şükürbidaha ki aya inş. bu arada kimyasal için doktora gitmeye gerek varmı ??? inceledimde ben.. testi erken yapmasam anlamazmışım bile.. tedavi gerektirmiyomuş.. ne dersiniz..
günaydın canım
adetin geldi mi ki??? eğer bu ay da kimyasalsa bir doktoruna görün yine de. bu kadar sık kimyasal geçirmen normal mi???
yazıyı bikaç kere okudum.. şoktayım..kimyasal gebelikte dr gitmeye gerek yok canım.. normal atıyorsun vücuttan..inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın ama bu sefer erken test yapma olur mu?
İstanbuldayım ama işyerim buz gibi. şimdi açtım kaloriferleri bir de klimayı ısınmaya çalışıyorum
canım geçmiş olsun üzüldüm ama sen üzülme devam
ya bu kimyasal ne biri bana açıklasın duymadım hiç :)
İnşallah canım benim. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
günaydın kızlarrr
nasılsınız? ben donuyorummmmm:2::2::2:
Ahahahahaha ben onu dönüyorum olarak anladım.Ben de donuyorum ya. Çok sğuk. Kaloriferin üzerinde oturuyorum resmen.
Tekrar test yaptın mı canım. Eğer kimyasalsa bile can sıkmaya gerek yok. Dediğin gibi allahtan ki hamile kalabiliyorsun. Benim 3. ay bu ay. Korkmaya başladım yavaştan.
canım geçmiş olsun üzüldüm ama sen üzülme devam
ya bu kimyasal ne biri bana açıklasın duymadım hiç :)
serap abla önce bende üzüldüm ama.. sonra şükrettim kürtaja falan gerek kalmıcak sonuçta.. ve biliyomusun erken test iyiki yapmışım pişman degili,m.. ben hamile kalamıyorum diye iyice psikolojim bozulmuştu.. ama şükür ki kendiliginden kalıyorum.. tutunamamış sadece.. ve kimyasal sonrası daha çabuk hamile kalınıyor hemde saglıklı bebege diye okudum.. sen ne düşünüyosun??
Aminnnn canım..
Günaydın... Çok şükür daha iyiyim ben şahsım adına.. Sen nerdesin bilmiyorum ama bana donmaktan bahsetme ben bi de kar çok güzel görünüyor diye işe yürüyerek geldim bacaklarımı hissetmiyordum odaya geldiğimde :)
Çabucak geçsin bir daha da gelmesin inşallah canım.. Ben pazartesi kürtaj oldum öncesinde de resmen ağlama krizleri felan çok kötü günler geçirdim.. Senin böyle metanetli duruşunu görünce özendim... Rabbim hayırlısıyla tekrar sağlıklısından bir gebelik nasip etsin bizlere inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?