Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yumurtanın sağlıklı bir şekilde döllenememesi durumu canım..

tabii ki ilk başta ben kimyasal gebelik yaşadım ve sonraki ay hamile kaldım.. sonra zeycan.. inşallah bu ay bebişin tutunur sana...

aaa dimi ablacım unuttum bak ben seni.. sende öyle olmuştun.. inşallah ablacım ya hayırlısı..Allahım beterinden korusun.. çok istedim eger düşecekse kürtaja gerek kalmasın dedim. şükür öyle olucak sanırım lekelenmelerim başladı.. serap abla bide sen tek atışlık yaptın ama yumurtlama gününü nasıl takip ettin?? yani anlaşılırmı? benim adet dündü.. gecikmeli gelicek ya nasıl takip etcem?

ben geçen ay da kimyasal geçirdin diye hatırlıyordum canım. hayırlısı olsun. ama seni böyle moralli gördüğüme sevindim inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Ahahahahaha ben onu dönüyorum olarak anladım. Ben de donuyorum ya. Çok sğuk. Kaloriferin üzerinde oturuyorum resmen.

benim de iki yanımda kalorifer var üzerimde de klima hepsini yaktım. üzerine de çay içiyorum artık ısınayım yani dimi

hepimizin musmutlu güzel haberler duyacağı ışık hızında geçen bir hafta olsun kızlar... günaydııınnnnn....

günaydın canımmm... hepimizin musmutlu günü olsun innşallahhh

ben İstanbuldayım da sen nerdesin güzleşm karlar içinde :26: ben 15 dk servis bekledim diye dondum seni düşünemiyorum karı izlemesini seviyorum ben sıcacık evimde

Sen de az şeyler yaşamamışsın.. Evet hiç aklıma gelmezdi ama yaşadığıma hala inanamıyorum.. Eşimi ben de bi ara fazla yıprattım sarılıp ağlaşırdık şükür ki biraz daha iyiyim bu günlerde.. Çok kötü günlerdi.. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor..

ben İstanbuldayım da sen nerdesin güzleşm karlar içinde :26: ben 15 dk servis bekledim diye dondum seni düşünemiyorum karı izlemesini seviyorum ben sıcacık evimde

4 ay önce felan güzel İstanbul'umu bıraktım illa 2. üni. okyacam diye geldim taaa Erzurum'a :2:

günaydın hanımlar....nasılsınız_??

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın?

canım ben yumurtalık takibi, ateş ölçme vs. hiçbirisini bilmiyorum. ben sadece adet bitiminden sonra 3. gün ilişkiye girdim. o yüzden sorduğun soruya maalesef cevap veremeyeceğim. bence sende adet bittikten sonra 3. günden itibaren 2 günde bir ilişki yaşa ve daha sonrasında ilişkiye girme belki bu sefer bu yolla tutar. bazen çok fazla ilişkinin de yumurtalığı etkilediğini ve tutmadığını düşünüyorum. çünkü önceki (kimyasalda) aşırı derecede ilişki olmuştu. ama bu ay sadece 1 kez deneyeceğim dedim ve tuttu. 1 kez denediğim içinde çok umutsuzdum hatırlıyorsan...

kızlar günaydın yeni hamiş haberleri var tebrik ederim sizleri darısı başımıza ya ben bişey sorucam dün test yaptım negatif çıktı regl tarihim en erken 14 ü en geç 15 i akşamına kadar gelmesi lazım 30 unda yumurtladım sizde erken mi test yaptım yoksa olsaydı mutlaka hayalet te olsa çıkarmıydı yani olmadı deyip geçeyim mi genellikle herkes erkenden öğreniyo da ondan merak ettim sizler kaç gün varken öğrendiniz? bu arada denizcim üzüldüm senin adına ama iyisin sanırım umarım bi dahaki sağlıklı olur sen hamile kalabildiğini biliyosun en azından böyle avutabilirsin kendini biz daha onu bile bilmiyoruz iyi haftalar kızlarrrrr

kızlar benden 3 gündür akıntı geliyor ama yogun değil bildigin su gibi bilen varmııı sıcak su akıyor içimden

ben İstanbuldayım da sen nerdesin güzleşm karlar içinde :26: ben 15 dk servis bekledim diye dondum seni düşünemiyorum karı izlemesini seviyorum ben sıcacık evimde [/QUOTE]

istanbulun neresinde oturuyorsun?
ben şişlideyim. ayıptır söylemesi evde çay içiyorum nerde çalışıyorsun? ben hep kimin nerde oturdugunu nerde çalıştıgını karıştırıyorum yaaaa
hani istanbul buluşması yapacaktık?

kızlar benden 3 gündür akıntı geliyor ama yogun değil bildigin su gibi bilen varmııı sıcak su akıyor içimden

benim de reglime 3-4 gün kala su gibi akıntım olur ama bilemiyorum canım ya hamişlere sormak lazım belki o zamanda oluyodur

günaydın canım.. sen nasılsın.. bebişin nasıl
iyiz işte çok şkür teyzesi tebrik ederim seni canım güçlü durmana çok sevindim.inşalah arkası gelcek...adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı devam et taki bat tarihin e 5 gün kala bırak ok...o aralık ta tutcak ben hesap yapamadığımdan hep devam etmiştim...
günaydın canım...
günaydınnn merhaba...
ablam günaydın..nasılsın..
günaydın tatlım..
günaydın canım...o akıntı bende de çoktu ama beklmek gerek biliyosun bat ne zaman_???

bat 16 canım var daha ama .aslında yumurtlama 1 i diye verdi dr ama önceside yumurtlama olabiliyormuş

Kızlar ben de bu söylediklerinizi hiç bilmiyorum yumurta takibi bilmem bi sürü şey.. Ben sadece şu android telefonlarda olan bir program varya mydays diye onda adet günlerimi düzenli giriyorum yumurtlamamı gebe kalacağım yüksek tarihleri gösteriyor her seferinde.. Ona göre yapmıştım.. Tabi sağlıklı olmadı kürtaj oldum ama inşallah bir dahaki sefere sağlık verir Rabbim..

Ben de gebeyken geliyordu canım daha çok gelir benim de 4.haftada felan başlamıştı.. Baya yoğun geliyordu gebe olduğun için o akıntılar..

Ben de gebeyken geliyordu canım daha çok gelir benim de 4.haftada felan başlamıştı.. Baya yoğun geliyordu gebe olduğun için o akıntılar..[/QUOTE]

vallamıııııııııı anammm inşallah öyledir yerim ağzını :))

sagol canım benim

anladım canım.. inşallah o zaman ne diyelim bu arada benim mens başlıyor sanırım.. yeni bat 7 ocak.. hayırlısı Rabbimden.. ama hala aklımda soru kaldı.. acaba bu duruma önceden müdahale gibi bişey varmı? yani doktora gitmek gerekir mi bidahaki aya mesela bana progestan sulandırıcı vs verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…