Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sen 3 ayda bunları düşünüyorsan burdaki arkadaşlar gibi 1 yıl, 1,5 yıl beklesen ne olacak?? benim bu his arada geliyor canım ama birgün Allahın izniyle hamile lkalıcaz inşallah harap etme kendini

kızlar günümüz musmutluuuuuuu ve bol hamişli geçsin nasıslnız :)

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın

test yapsana nutez

çıkmazki şimdi idrarda canım 14 ü varsa çıkar 14 ü sabahı inşallah :)[/QUOTE]

5 gün varken hayalet çizgi gören çok oluyo canım benim bat 14 ü ben dün yaptım mesela negatif varsa çıkardı heralde son 5 günüm kaldı ama test yok almayacağım dün çok gerildim yok diye üzüldüm çok zor beklemek çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın canım nasılsın? cok geçmiş olsun öncelikle inş sağlıklı bebişlerimiz bizimle olur.senin kimysal gebeliğin kaçıncı canım?

canım doktorada gitmedim ki.. ama degerim düşüktü ve bugünde kanama başlıyo yavaştan.. bende kimyasal dedim.. kimyasal olarak bu ilk 7 ay önce boş gebelik yaşamıştım.. ondaa kürtaj oldum

iyiyim cok şükür canım :) önce bi batım gelse sonrada bbişim gelse diye beklemedeyim :)))

canım doktorada gitmedim ki.. ama degerim düşüktü ve bugünde kanama başlıyo yavaştan.. bende kimyasal dedim.. kimyasal olarak bu ilk 7 ay önce boş gebelik yaşamıştım.. ondaa kürtaj oldum

anladım canım cok cok geçmiş olsun.bende 1 kere kimyasal gebelik geçirdim sağlıksız bebek olduğu için vücut kendisi atıyormuş Rabbim c.c. öyle güzel bir mekanizma kurmuş ki herşeyin hayırlısı cok şükür hamile kalabiliyoruz inş sağlıklı bebişlerimiz bizimle olur gelecek aya :)

çıkmazki şimdi idrarda canım 14 ü varsa çıkar 14 ü sabahı inşallah :)

5 gün varken hayalet çizgi gören çok oluyo canım benim bat 14 ü ben dün yaptım mesela negatif varsa çıkardı heralde son 5 günüm kaldı ama test yok almayacağım dün çok gerildim yok diye üzüldüm çok zor beklemek çokkkkkkkkkkkkkkkkkk [/QUOTE]

işte bunu yaşamamak için yapmıycam varsada zaten bu günden negatif çıkar boşa üzmeyim kendimi inşallah 14 ü sabah :) sende 13 ü yap derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…