Sen de az şeyler yaşamamışsın.. Evet hiç aklıma gelmezdi ama yaşadığıma hala inanamıyorum.. Eşimi ben de bi ara fazla yıprattım sarılıp ağlaşırdık şükür ki biraz daha iyiyim bu günlerde.. Çok kötü günlerdi.. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor..
4 ay önce felan güzel İstanbul'umu bıraktım illa 2. üni. okyacam diye geldim taaa Erzurum'a :2:
istanbulun neresinde oturuyorsun?
ben şişlideyim. ayıptır söylemesi evde çay içiyorumnerde çalışıyorsun? ben hep kimin nerde oturdugunu nerde çalıştıgını karıştırıyorum yaaaa
hani istanbul buluşması yapacaktık?
iyiz işte çok şkür teyzesi tebrik ederim seni canım güçlü durmana çok sevindim.inşalah arkası gelcek...adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı devam et taki bat tarihin e 5 gün kala bırak ok...o aralık ta tutcak ben hesap yapamadığımdan hep devam etmiştim...
günaydın canım...
günaydınnn merhaba...
ablam günaydın..nasılsın..
günaydın tatlım..
günaydın canım...o akıntı bende de çoktu ama beklmek gerek biliyosun bat ne zaman_???
Kıyamam sana bende Üşüyorum ama burasi istanbul kadar soguk degildir :) nasılsın neler yaptıngünaydın kızlarrr
nasılsınız? ben donuyorummmmm:2::2::2:
Hg canim Günaydıngebe olanlar olmayı bekleyenler güzellikler günaydınnn :)
kaç sayfa geride kalmışım offf takipte zorlandım :)
lilitiy geçmiş olsun güzelim sıkma canını olurmu senin hormon düzeyin için normal bir belirti bu gibi geldi bana ..
kızlar günaydın.. sanırım benimki kimyasal oldu bu ay.. neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. demiştim çünkü hamile kalırsam üzülmicem.. tedavisiz hamile kalabiliyorum çok şükürbidaha ki aya inş. bu arada kimyasal için doktora gitmeye gerek varmı ??? inceledimde ben.. testi erken yapmasam anlamazmışım bile.. tedavi gerektirmiyomuş.. ne dersiniz..
erzurum mu? Allah kolaylık versin canım benim. ben orada yaşayamaz ölrdüm herhalde ayrıca kürtajdan sonra kendini toparlayabilmene ve tekrardan ümitlenmeye başlamana çok sevindim canımcım Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda
anladım canım.. inşallah o zaman ne diyelim bu arada benim mens başlıyor sanırım.. yeni bat 7 ocak.. hayırlısı Rabbimden.. ama hala aklımda soru kaldı.. acaba bu duruma önceden müdahale gibi bişey varmı? yani doktora gitmek gerekir mi bidahaki aya mesela bana progestan sulandırıcı vs verir mi?
Ben de gebeyken geliyordu canım daha çok gelir benim de 4.haftada felan başlamıştı.. Baya yoğun geliyordu gebe olduğun için o akıntılar..
canım evdeki testlerimden yaptım negatifti.. o yüzden boşuna kana gitmeyim diyorum ne gerek var canımı yakmaya.. hem ateşimde düştü zaten..
Kıyamam sana bende Üşüyorum ama burasi istanbul kadar soguk degildir :) nasılsın neler yaptın
Hg canim Günaydın
Denizcim saglik olsun canim ins sağlıklı bir bebek gelecek ilk gobusune sonra kucağına
İçimde bir korku var gebe kalırsam yine mi kürtaj olurum diye ama sizlerle bişiler paylaştıkça bu korkumu da yeniyorum yavaş yavaş.. Güzel duaların için sağolasın.. Hepimizin yüzü gülsün inşallah..
bence gerek yok ben gıtmıstım. kan degerıne baktılar. kimyasal düşüş dedi. bitince ilişkiye devam. çünkü şuan zaten daha pırtı yanı normal. gitsende bir işe yaramayacak. ama sen bilirsin...
Kızlar hafta sonu bir arkadaşımızla yemekteydik. Evleneli 5 ay oldu. 2 aylık hamileymiş. O kadar kötü hissettim ki anlatamam. Biz korunmayı bırakalı 3 ay oldu. Ama olmayacak mı korkusu oluşmaya başladı.
canım bana da hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. bunca zaman yaşamadım ya hep öyle olacak gibi geliyor. bu sebepten senin korkunu da az çok anlıyorum. bunlar normal şeyler herhalde. Allahın izniyle hepimiz bir gün sağlıklı bir şekilde amile kalıp yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alacağız....
canım bana da hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. bunca zaman yaşamadım ya hep öyle olacak gibi geliyor. bu sebepten senin korkunu da az çok anlıyorum. bunlar normal şeyler herhalde. Allahın izniyle hepimiz bir gün sağlıklı bir şekilde amile kalıp yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alacağız....
selam canım bende 13 haftadayımbence gerek yok ben gıtmıstım. kan degerıne baktılar. kimyasal düşüş dedi. bitince ilişkiye devam. çünkü şuan zaten daha pırtı yanı normal. gitsende bir işe yaramayacak. ama sen bilirsin...
vallamııııııııııanammm inşallah öyledir yerim ağzını :))
kızlar günaydın yeni hamiş haberleri var tebrik ederim sizleri darısı başımıza ya ben bişey sorucam dün test yaptım negatif çıktı regl tarihim en erken 14 ü en geç 15 i akşamına kadar gelmesi lazım30 unda yumurtladım sizde erken mi test yaptım yoksa olsaydı mutlaka hayalet te olsa çıkarmıydı yani olmadı deyip geçeyim mi genellikle herkes erkenden öğreniyo da ondan merak ettim sizler kaç gün varken öğrendiniz? bu arada denizcim üzüldüm senin adına ama iyisin sanırım umarım bi dahaki sağlıklı olur sen hamile kalabildiğini biliyosun en azından böyle avutabilirsin kendini biz daha onu bile bilmiyoruz iyi haftalar kızlarrrrr
bekle bakalım benim bata yakın yoğun bi şekilde gelmişti su gibi hemde...bat 16 canım var daha ama .aslında yumurtlama 1 i diye verdi dr ama önceside yumurtlama olabiliyormuş
iyiz teysesi bugüne şükür ya sen...erzurum mu? Allah kolaylık versin canım benim. ben orada yaşayamaz ölrdüm herhalde ayrıca kürtajdan sonra kendini toparlayabilmene ve tekrardan ümitlenmeye başlamana çok sevindim canımcım Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda
ben de hep karıştırıyorum ama sadece yerleri değl olayları daben çekmeköyde oturuyorum canım ama işim sancaktepede. evet buluşacaktık ama kaldı öyle galiba. bir de havalar da iyice soğudu bahara mı buluşsak ne yapsak ben kışın çok üşengeç oluyorum sana da afiyet olsun ayrıca oh keyif senin
günaydın Zeycanım nasılsın? miniğin nasıll? varlığını hissettiriyor mu??
Kıyamam sana bende Üşüyorum ama burasi istanbul kadar soguk degildir :) nasılsın neler yaptın
Hg canim Günaydın
Denizcim saglik olsun canim ins sağlıklı bir bebek gelecek ilk gobusune sonra kucağına
kızlar günaydın yeni hamiş haberleri var tebrik ederim sizleri darısı başımıza ya ben bişey sorucam dün test yaptım negatif çıktı regl tarihim en erken 14 ü en geç 15 i akşamına kadar gelmesi lazım30 unda yumurtladım sizde erken mi test yaptım yoksa olsaydı mutlaka hayalet te olsa çıkarmıydı yani olmadı deyip geçeyim mi genellikle herkes erkenden öğreniyo da ondan merak ettim sizler kaç gün varken öğrendiniz? bu arada denizcim üzüldüm senin adına ama iyisin sanırım umarım bi dahaki sağlıklı olur sen hamile kalabildiğini biliyosun en azından böyle avutabilirsin kendini biz daha onu bile bilmiyoruz iyi haftalar kızlarrrrr
selam canım bende 13 haftadayım
Anladım canım. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Kızlar hafta sonu bir arkadaşımızla yemekteydik. Evleneli 5 ay oldu. 2 aylık hamileymiş. O kadar kötü hissettim ki anlatamam. Biz korunmayı bırakalı 3 ay oldu. Ama olmayacak mı korkusu oluşmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?