Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

erzurum mu? Allah kolaylık versin canım benim. ben orada yaşayamaz ölrdüm herhalde ayrıca kürtajdan sonra kendini toparlayabilmene ve tekrardan ümitlenmeye başlamana çok sevindim canımcım Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda

ben de hep karıştırıyorum ama sadece yerleri değl olayları da ben çekmeköyde oturuyorum canım ama işim sancaktepede. evet buluşacaktık ama kaldı öyle galiba. bir de havalar da iyice soğudu bahara mı buluşsak ne yapsak ben kışın çok üşengeç oluyorum sana da afiyet olsun ayrıca oh keyif senin

günaydın Zeycanım nasılsın? miniğin nasıll? varlığını hissettiriyor mu??

günaydın kızlarrr

nasılsınız? ben donuyorummmmm:2::2::2:
Kıyamam sana bende Üşüyorum ama burasi istanbul kadar soguk degildir :) nasılsın neler yaptın
Hg canim Günaydın

Denizcim saglik olsun canim ins sağlıklı bir bebek gelecek ilk gobusune sonra kucağına

İçimde bir korku var gebe kalırsam yine mi kürtaj olurum diye ama sizlerle bişiler paylaştıkça bu korkumu da yeniyorum yavaş yavaş.. Güzel duaların için sağolasın.. Hepimizin yüzü gülsün inşallah..

bence gerek yok ben gıtmıstım. kan degerıne baktılar. kimyasal düşüş dedi. bitince ilişkiye devam. çünkü şuan zaten daha pırtı yanı normal. gitsende bir işe yaramayacak. ama sen bilirsin...

Ben de gebeyken geliyordu canım daha çok gelir benim de 4.haftada felan başlamıştı.. Baya yoğun geliyordu gebe olduğun için o akıntılar..

vallamıııııııııı anammm inşallah öyledir yerim ağzını :))[/QUOTE]

test yapsana nutez

canım evdeki testlerimden yaptım negatifti.. o yüzden boşuna kana gitmeyim diyorum ne gerek var canımı yakmaya.. hem ateşimde düştü zaten..

Anladım canım. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Kızlar hafta sonu bir arkadaşımızla yemekteydik. Evleneli 5 ay oldu. 2 aylık hamileymiş. O kadar kötü hissettim ki anlatamam. Biz korunmayı bırakalı 3 ay oldu. Ama olmayacak mı korkusu oluşmaya başladı.

Son düzenleme:
Kıyamam sana bende Üşüyorum ama burasi istanbul kadar soguk degildir :) nasılsın neler yaptın

Hg canim Günaydın

Denizcim saglik olsun canim ins sağlıklı bir bebek gelecek ilk gobusune sonra kucağına

ne yapayım c.tesi o soğukta gittim yeni pakete geçtim. internetim var artık ama cepten yazmak çok zr oluyor buraya o soğuğu yedikten sonra eve gidip miskinlik yaptım tabi.. pazar da hep iş hep iş sabah o kadar zor kalktım ki anlatamam. hala bile kafayı koysam uyurum yaniii. sen neler yaptın?

canım bana da hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. bunca zaman yaşamadım ya hep öyle olacak gibi geliyor. bu sebepten senin korkunu da az çok anlıyorum. bunlar normal şeyler herhalde. Allahın izniyle hepimiz bir gün sağlıklı bir şekilde amile kalıp yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alacağız....

kızlar günaydın yeni hamiş haberleri var tebrik ederim sizleri darısı başımıza ya ben bişey sorucam dün test yaptım negatif çıktı regl tarihim en erken 14 ü en geç 15 i akşamına kadar gelmesi lazım 30 unda yumurtladım sizde erken mi test yaptım yoksa olsaydı mutlaka hayalet te olsa çıkarmıydı yani olmadı deyip geçeyim mi genellikle herkes erkenden öğreniyo da ondan merak ettim sizler kaç gün varken öğrendiniz? bu arada denizcim üzüldüm senin adına ama iyisin sanırım umarım bi dahaki sağlıklı olur sen hamile kalabildiğini biliyosun en azından böyle avutabilirsin kendini biz daha onu bile bilmiyoruz iyi haftalar kızlarrrrr​

Kızlar hafta sonu bir arkadaşımızla yemekteydik. Evleneli 5 ay oldu. 2 aylık hamileymiş. O kadar kötü hissettim ki anlatamam. Biz korunmayı bırakalı 3 ay oldu. Ama olmayacak mı korkusu oluşmaya başladı.

senin daha çok yeniymiş be güzelimmm... bizim kendimize yaptığımız en büyük kötülük kendimizi başkalarıyla kıyaslamak herhalde. özellikle de çabuk hamile kalanlarla. herkes farklıdır. hepimiz için en hayırlı zaman farklı. hem her zaman bizden zor durumda olnaları var biliyorsun...

İnşallah canımmmm inşallahhhh...

Aynen bana da öyle geliyor. Çevremde tüp bebek yaptıran o kadar çok ki. Sanki bizim sonumuzda öyle olacakmış gibi hissediyorum. Olacaksa öyle olsun. Normal yolla olsun diye bir derdim yok ama o da sıkıntılı bir süreç. Offfffffffffff

bence gerek yok ben gıtmıstım. kan degerıne baktılar. kimyasal düşüş dedi. bitince ilişkiye devam. çünkü şuan zaten daha pırtı yanı normal. gitsende bir işe yaramayacak. ama sen bilirsin...
selam canım bende 13 haftadayım

canım dpo kaçta çıkması lazım bilmiyorum ben ama burad bilen arkadaşlar var onlar cevap verirler sana

bat 16 canım var daha ama .aslında yumurtlama 1 i diye verdi dr ama önceside yumurtlama olabiliyormuş
bekle bakalım benim bata yakın yoğun bi şekilde gelmişti su gibi hemde...
iyiz teysesi bugüne şükür ya sen...

Hg canim Günaydın

günaydın şekerim nasılsın...

13 ü yapsan daha sağlıklı çıkar canım ve sabah ilk idrarla hadi hayırlısı bakalım :))

o korku hepimizde oluyo canım.. kadın olarak çok normal bu hislerin.. ama olucak inşallah.. zamanı vakti var demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…