anladım canım cok cok geçmiş olsun.bende 1 kere kimyasal gebelik geçirdim sağlıksız bebek olduğu için vücut kendisi atıyormuş Rabbim c.c. öyle güzel bir mekanizma kurmuş ki herşeyin hayırlısı cok şükür hamile kalabiliyoruz inş sağlıklı bebişlerimiz bizimle olur gelecek aya :)
sanada geçmiş olsun canım.. geçen ay dı sanırım senin kimyasal.. inşallah bu ay hemen gelir bebişin..
günaydın canım hayırdır ?????
Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsamiyiyiz biz de pazartesi ne kadar iyi olunabilirsegünaydın nefesim neden iyi değilsin balım??
Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam
Zeycancım duydun mu miniğin kalp atışlarını?
Günaydın canım... Zeycan yok ben cevap vereyim hemde bir günaydın diyeyim dedim.duymuş canım. bu hafta sonu tekrar dr gidecekler. pek bi nazlı bebiş..
Canlarim gunaydin nasilsiniz ??? Yogun ama super bir hafta sonundan sonra size kavustum..
inanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi...aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..
senin daha çok yeniymiş be güzelimmm... bizim kendimize yaptığımız en büyük kötülük kendimizi başkalarıyla kıyaslamak herhalde. özellikle de çabuk hamile kalanlarla. herkes farklıdır. hepimiz için en hayırlı zaman farklı. hem her zaman bizden zor durumda olnaları var biliyorsun...
Gunaydin canlarimmmmmmm nasilsinizzzz musmutlu bi hafta olsun insss.... Ben eve yeni geldim iki gece kaldik kv de ayy bu bel agrisi mahvetti beni
nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti..
Gunaydinnn guzel anne nasilsin ???günaydınnnnnn kuşummm
Gunaydin canim.. neyin var guzel kalplimmm ??Herkese gunaydinnn canlarim.
Pek iyi hissetmiyorum bugunnn
Cok gecmis olsun.. kimyasal geciriyosun.. bu gunlerde cok yogun kan gelicek pihtilar gelicek.. bol bol dinlen.. ve bugun ilk gunse adetin baslangici olarak sayacaksin.. insallah bidaha yasamasinn..canım doktorada gitmedim ki.. ama degerim düşüktü ve bugünde kanama başlıyo yavaştan.. bende kimyasal dedim.. kimyasal olarak bu ilk 7 ay önce boş gebelik yaşamıştım.. ondaa kürtaj oldum
nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti..
Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam
Canlarim gunaydin nasilsiniz ??? Yogun ama super bir hafta sonundan sonra size kavustum..
günaydın cnm...ben de onu merak ettim. iyi ya sevindim. senin nasıl geçti h.sonun?
günaydınnnnnn kuşummm
Gunaydin canlarimmmmmmm nasilsinizzzz musmutlu bi hafta olsun insss.... Ben eve yeni geldim iki gece kaldik kv de ayy bu bel agrisi mahvetti beni
demistim yaa ocak basi gidicem konyaya
Günaydın minikimizin annesi cok şükür iyiyim siz Nasılsıniz
Zeycancım duydun mu miniğin kalp atışlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?