Gunaydinnn guzel anne nasilsin ???
Gunaydin canim.. neyin var guzel kalplimmm ??
Cok gecmis olsun.. kimyasal geciriyosun.. bu gunlerde cok yogun kan gelicek pihtilar gelicek.. bol bol dinlen.. ve bugun ilk gunse adetin baslangici olarak sayacaksin.. insallah bidaha yasamasinn..
Zeycanimmmmmmmm....... guzelimmm nerelerdesinn.. ???
canım azda olsa duymussun çok sevindim gözün aydın bebeğim
demistim yaa ocak basi gidicem konyaya
Bn kimyasal yasadim bir hafts surdu knamam we knmadan bir hafta snra gne knmam basladi ama bn bu ay cok umitliyim bebisim hmen glsin dye knamam basladi tedawi ile hmile klabliyrum bn 1 ay bklicktim knamami ama erknden geldi wardir bi hayir dyrum bundadaGunaydinnn guzel anne nasilsin ???
Cok gecmis olsun.. kimyasal geciriyosun.. bu gunlerde cok yogun kan gelicek pihtilar gelicek.. bol bol dinlen.. ve bugun ilk gunse adetin baslangici olarak sayacaksin.. insallah bidaha yasamasinn..
bebagmmm
canım bu psikolojiyle tüp bebeği kaldıramazsın gibi geliyor bana. Allah korusun eğer o da tutmazsa çok büyük bir yıkım yaşarsın. hani bir süre ara veriyordunuz ne oldu???
günaydın canımmmmmmmmmmm
günaydın bebişimmmm
günaydın Hicranımmmm
Gunaydinnn guzel anne nasilsin ???
nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti..
canımmmburdayım...sen nerelerdesin nasılsın...
Iyiimmm canimm.. hafta sonu kayak falan yaptik ancaa geldimm.. sen naptin bebisii duymusunnn cok sevindimmm.. ne guzel bir duygudur..canımmmburdayım...sen nerelerdesin nasılsın...
Gunaydinnn kuzummm nasilsin ??? insallah yakaladiniz yumurtayiii..günaydın bebişimmmm
5 gün varken hayalet çizgi gören çok oluyo canım benim bat 14 ü ben dün yaptım mesela negatif varsa çıkardı heralde son 5 günüm kaldı ama test yok almayacağım dün çok gerildim yok diye üzüldüm çok zor beklemek çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
yoook canım gitmedim cuma günü burdaki dr gidicemdemistim yaa ocak basi gidicem konyaya
Dr a gitti die okudumda tamam cnm
ohhh miissss
nasılsın dilketincim?
iyiyim cnm benim sen nasılsın?
dün iyiydi kuşum, kocişe temizlik yaptırttım, evim tertemiz oldu keyfim yerinde :) senin nasıl geçti k.v ile?
Benim 14 gun rahat surdu... Herseyde var bir hayir guzelimm.. insallah melegin cok bekletmiycek..Bn kimyasal yasadim bir hafts surdu knamam we knmadan bir hafta snra gne knmam basladi ama bn bu ay cok umitliyim bebisim hmen glsin dye knamam basladi tedawi ile hmile klabliyrum bn 1 ay bklicktim knamami ama erknden geldi wardir bi hayir dyrum bundada
Bebisimmmm.. iyiimm ben seni sormaliii..yegenim nasil ??iyiyim cnm benim sen nasılsın?
günaydın tatlışlarım...bizde iyiz bugüne şükür serap ablanın dediği gibi nazlı bizim minik doktor kalp atışlarını zayıf buluyo hayırlısı bakalım...hep babasının yüzünden çocuğa naz naz dio sinirimi hoplatıyo...
canım bu psikolojiyle tüp bebeği kaldıramazsın gibi geliyor bana. Allah korusun eğer o da tutmazsa çok büyük bir yıkım yaşarsın. hani bir süre ara veriyordunuz ne oldu???
günaydın canımmmmmmmmmmm
günaydın bebişimmmm
günaydın Hicranımmmm
bebagmmmnasılsın
nasılsın dilketincim?
Iyiimmm canimm.. hafta sonu kayak falan yaptik ancaa geldimm.. sen naptin bebisii duymusunnn cok sevindimmm.. ne guzel bir duygudur..
Gunaydinnn kuzummm nasilsin ??? insallah yakaladiniz yumurtayiii..
Benim 14 gun rahat surdu... Herseyde var bir hayir guzelimm.. insallah melegin cok bekletmiycek..
Bebisimmmm.. iyiimm ben seni sormaliii..yegenim nasil ??
iyiyim canlarım. sizleri gördüm daha iyi oldummmevet yumyumu bu ay da yakaladık bakalım onlar bebişi yakalayabilecek mi
Benim 14 gun rahat surdu... Herseyde var bir hayir guzelimm.. insallah melegin cok bekletmiycek..
Bebisimmmm.. iyiimm ben seni sormaliii..yegenim nasil ??
Guzel annisimiz gunaydin nasilsin btanem ohh temizliktr yapmissiniz ne guzel
ohhh miissss
Bizimde iyiydi canim kuranı kerim okutma isinden vazgecmisler oglan hasta diye sürekli ateşi cıktı dr falan goturduler öyle olunca kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?