Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmmburdayım...sen nerelerdesin nasılsın...

Bn kimyasal yasadim bir hafts surdu knamam we knmadan bir hafta snra gne knmam basladi ama bn bu ay cok umitliyim bebisim hmen glsin dye knamam basladi tedawi ile hmile klabliyrum bn 1 ay bklicktim knamami ama erknden geldi wardir bi hayir dyrum bundada

nasılsın dilketincim?

iyiyim cnm benim sen nasılsın?

nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti..

dün iyiydi kuşum, kocişe temizlik yaptırttım, evim tertemiz oldu keyfim yerinde :) senin nasıl geçti k.v ile?

işte bunu yaşamamak için yapmıycam varsada zaten bu günden negatif çıkar boşa üzmeyim kendimi inşallah 14 ü sabah :) sende 13 ü yap derim :)[/QUOTE]

canım ya çok erekn daha çıkmaması normal üzme kendini

nasılsın dilketincim?

dün iyiydi kuşum, kocişe temizlik yaptırttım, evim tertemiz oldu keyfim yerinde :) senin nasıl geçti k.v ile?

Guzel annisimiz gunaydin nasilsin btanem ohh temizliktr yapmissiniz ne guzel

Benim 14 gun rahat surdu... Herseyde var bir hayir guzelimm.. insallah melegin cok bekletmiycek..
Bebisimmmm.. iyiimm ben seni sormaliii..yegenim nasil ??

benim de 6.haftamda çok az duyulmuştu biliyosun...bebiş doktor kontrolünü seviyo demek ki, bu hafta çok net duyulur...benim de midem bulandığı zaman eşim diyo ki erkek dediğin bu kadar nazlı olur mu yaa :))) ultrason görüntüsünü erkeğe benzetmiş, oğlum diye seviyo :)

Bu ay ara vermistim canim iste sadece bir ay.o da dusunmeme ve oluruna birakma icindi.
Hani rahat olunca oluyomus ya olmadi...
Artik biseyler yapmanin vakti geldi ama bende hic kipirti yok.ooyyle bekleyesim var.
Artik ara versem ne olurki sureci geciktirmis olurum.

bebagmmm nasılsın

nasılsın dilketincim?

Iyiimmm canimm.. hafta sonu kayak falan yaptik ancaa geldimm.. sen naptin bebisii duymusunnn cok sevindimmm.. ne guzel bir duygudur..

Gunaydinnn kuzummm nasilsin ??? insallah yakaladiniz yumurtayiii..

iyiyim canlarım. sizleri gördüm daha iyi oldummm evet yumyumu bu ay da yakaladık bakalım onlar bebişi yakalayabilecek mi

günaydın kızlar nasılsınız? bu arada denize çok üzüldüm dün paylaştıklarını gördüm rabbim en kısa sürede bebeğini bağışlasın. msa84 nerelerde onu da çok merak ediyorum bi haber varmı? bende perşembeye randevu aldım. size haber vericem inşallah.

Benim 14 gun rahat surdu... Herseyde var bir hayir guzelimm.. insallah melegin cok bekletmiycek..

Bebisimmmm.. iyiimm ben seni sormaliii..yegenim nasil ??

yeğenin de iyi cnm ama ben bu bulantıları anlamadım bu hafta azalması gerekiyodu aslında ama beni biraz yoruyor, azalmak yerine arttı gibi.

Guzel annisimiz gunaydin nasilsin btanem ohh temizliktr yapmissiniz ne guzel

iyiyim bebişimmm sen nasılsın? balkonları falan yıkattım eşime ben yapamıyorum ya bel ağrısından :) nasıl geçti h.sonu kocişinle kaçtınız mı bi yerlere?

ohhh miissss

Bizimde iyiydi canim kuranı kerim okutma isinden vazgecmisler oglan hasta diye sürekli ateşi cıktı dr falan goturduler öyle olunca kaldı

aaa evet pastasını sen yapacaktın, Hicran bişi sölim mi sana biz hamilelerin gönlünden geçeni Rabbim veriyo hemen, h.sonu bişi anlatmıştım ya size...Ben kendimden korktum valla...2 kez oldu aynı şey bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…