kuzum bu ikinci duyuşum ama biraz yavaş geliyo ritmi..inş gecicek darısı hemen sana canım sağlıkla duyarsın...canım azda olsa duymussun çok sevindim gözün aydın bebeğim
inşallah canım...hayırlısıyla sende görürsün bu günleri Rabbim herkese yaşatısın...Zeycanim benim umudumm nasilsin bakalim bebisin pit pit laribi duymussun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip esin ins.
saol tatlım en kısa zamanda bu duyguları sende yaşarsın minnoşum...Iyiimmm canimm.. hafta sonu kayak falan yaptik ancaa geldimm.. sen naptin bebisii duymusunnn cok sevindimmm.. ne guzel bir duygudur..
Gunaydinnn kuzummm nasilsin ??? insallah yakaladiniz yumurtayiii..
benim de 6.haftamda çok az duyulmuştu biliyosun...bebiş doktor kontrolünü seviyo demek ki, bu hafta çok net duyulur...benim de midem bulandığı zaman eşim diyo ki erkek dediğin bu kadar nazlı olur mu yaa :))) ultrason görüntüsünü erkeğe benzetmiş, oğlum diye seviyo :)
nesesalimmm canimm benimm tup bebek icin erken diye düşünüyorum ben hani oda yüzde yüz olacak bisey değil keşke öyle olsa negatif olursa inan toparlanman cok zor olur,bence igne tedavisi dene birde
Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam
benimde hemen senin anlattgin olay aklıma geldi...
günaydın cnm...ben de onu merak ettim. iyi ya sevindim. senin nasıl geçti h.sonun?
günaydınnnnnn kuşummm
bende bi duysammm cok rahatlicam canim yaaa.... Bu tedirginlik 9ay surecek galiba
Bu ay ara vermistim canim iste sadece bir ay.o da dusunmeme ve oluruna birakma icindi.
Hani rahat olunca oluyomus ya olmadi...
Artik biseyler yapmanin vakti geldi ama bende hic kipirti yok.ooyyle bekleyesim var.
Artik ara versem ne olurki sureci geciktirmis olurum.
günaydın kızlar nasılsınız? bu arada denize çok üzüldüm dün paylaştıklarını gördüm rabbim en kısa sürede bebeğini bağışlasın. msa84 nerelerde onu da çok merak ediyorum bi haber varmı? bende perşembeye randevu aldım. size haber vericem inşallah.
yeğenin de iyi cnm ama ben bu bulantıları anlamadım bu hafta azalması gerekiyodu aslında ama beni biraz yoruyor, azalmak yerine arttı gibi.
iyiyim bebişimmm sen nasılsın? balkonları falan yıkattım eşime ben yapamıyorum ya bel ağrısından :) nasıl geçti h.sonu kocişinle kaçtınız mı bi yerlere?
aaa evet pastasını sen yapacaktın, Hicran bişi sölim mi sana biz hamilelerin gönlünden geçeni Rabbim veriyo hemen, h.sonu bişi anlatmıştım ya size...Ben kendimden korktum valla...2 kez oldu aynı şey bi de...
ya canimmm iki uc kez oldu ayni sey uyarma geregi hissettimmm... Kisir degilseniz olur cumlesini bi kaç kez kullandın ki burda sebepsiz infertilite olan yani sebepsiz kisirlik olan arkadaslarim var lutfen bi daha deme böyle ve beni yanlis anlama
aaa evet pastasını sen yapacaktın, Hicran bişi sölim mi sana biz hamilelerin gönlünden geçeni Rabbim veriyo hemen, h.sonu bişi anlatmıştım ya size...Ben kendimden korktum valla...2 kez oldu aynı şey bi de...
saol tatlım en kısa zamanda bu duyguları sende yaşarsın minnoşum...:
aynen bende senin gibiyim canım çalışma olmadı bu ay pek yinede hayırlısı herşeyin :)
canım dr una nekadar guveniyorsun bir başka dr gitsenmi acaba diyorum kuzenimin cokk güvendiği bir dr var kadıköyde istersen bir görün kuzenimin sut hormonunun yüksek oldugunu bir tek akıl edip o saptamıştı..hemen umutsuzluğa kapılma kısır değilsen ummadığın anda bebeğin seninle olur unutma :)
nesesalimmm canimm benimm tup bebek icin erken diye düşünüyorum ben hani oda yüzde yüz olacak bisey değil keşke öyle olsa negatif olursa inan toparlanman cok zor olur,bence igne tedavisi dene birde
canım dr una nekadar guveniyorsun bir başka dr gitsenmi acaba diyorum kuzenimin cokk güvendiği bir dr var kadıköyde istersen bir görün kuzenimin sut hormonunun yüksek oldugunu bir tek akıl edip o saptamıştı..hemen umutsuzluğa kapılma kısır değilsen ummadığın anda bebeğin seninle olur unutma :)
Hicranimmm .kafam cok karisik aslinda hicbirini yapasim yok.caresizim nereye gitcemi napcami bilmiyorum
Canim ben rahim filmine kadar herseyi yaptirdim.horminlara baktirdim.yumurta takibide yaptirdim.
Kisir degilim sanirsam bu durumda
Bilemiyom yanii
Kızlarrrrr çok hastayım((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım (
Kızlarrrrr çok hastayım((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?