canım ilerki dönemlerde turşu yani tuzlu şeyler sıkıntı yapar diye biliyorum çok odem yapiomus tuz bugun bi tabak yedim turşu toplam bir litre su ictim ver ilk kez tartida 50 kiloyu gördüm şimdi
Aayyyy elektrikli battaniye bana hep korkutucu tehlikeli gelmiştir:18::18::18:
Tsk ederim melek kalpli arkadasimmmm benimmmmmm allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alıcazzzzzz dualarim seninle bitanem
ablam zaten bebisim icin su icmeyi zorluyorum normal yasantimda iki bardak suyla kapatirdim koca günü... Ins bundan sonra bol bol icerim
canım ilerki dönemlerde turşu yani tuzlu şeyler sıkıntı yapar diye biliyorum çok odem yapiomus tuz bugun bi tabak yedim turşu toplam bir litre su ictim ver ilk kez tartida 50 kiloyu gördüm şimdi
İyiyim bnde canim idare ediyoruz bn 10gundur evde degildim dun aksam geldim o yuzden cok fazla giremedim yyarindan itibaren burdayim insallah :) sen nasilsinamin canım inşallah. sen nasılsın. miniğin nasılll? girmiyorsun artık eksisi gibi???
turşu yiyebilirsin canım susatır o. bir de az az iç... zorlama kendini illa şu kadar içicem diye. güngün arttırırsın
Eveeet bnm de yesili var bnde ondan iciyorum hepcnm bu tupperware var biliyosundur onların mataraları var bende 1 litrelik var günde 3 tane içiyorum renkliya dışı çok hoşuma gidiyo hemde sağlıklı keyifli su içiyorum tavsiyede ediyorum bnmki turkuaz renginde
ben cıkıyorummm kızcelerrrr kendınızee cok ıyı bakınnn
Hımm progestan düşük tehdidi için hormon canım, kan sulandırıcı olan sadece aspirin. İnşallah tutunur bebişi...
Ben de kullanmıştım progestan... Bu seferkinde de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. Hatta şuan da aspirin kullanıyorum:26:
tatlım yatmadan önce açacaksın yaıncada kapatıcaksın yada uyumadan üstünde oturacaksın anca ben o şekil yapıyorum ... birde 2 yılda bir yeniliyorum ....zaten ucuz bişi...
ayyyy teşekkür ederim tatlım gel öpeyim senii:13::124:
evet evet sisem yanimda hep
ben cıkıyorummm kızcelerrrr kendınızee cok ıyı bakınnn
Gideyim kek yapayım birde valla aşeren karılara döndüm
onu yap bunu yeeeee yeeee nereye kadar kızzz bin kilo olcaz ama hala hamile kalamıcaz valla
aman maşallahİyiyim sukur bebisim de iyi galiba gecen hafta gorustuk zipliyodudr dan simdilik memnunum canim bi problem yok. Sen nasilsn basladnmi calismalara artik
güle güle canımben cıkıyorummm kızcelerrrr kendınızee cok ıyı bakınnn
İyiyim bnde canim idare ediyoruz bn 10gundur evde degildim dun aksam geldim o yuzden cok fazla giremedim yyarindan itibaren burdayim insallah :) sen nasilsin
Eveeet bnm de yesili var bnde ondan iciyorum hep
oyy masallah iyi iciyorsun canim yaa
evet evet sisem yanimda hepzorluyorum bakalım zaten sık wc ye çıkardım şimdi saat basi kosa kosa gidiyorum
Evine dondun mu kuşum kocusuna kavuştun mu:123:
İyiyim bnde canim idare ediyoruz bn 10gundur evde degildim dun aksam geldim o yuzden cok fazla giremedim yyarindan itibaren burdayim insallah :) sen nasilsin
Eveeet bnm de yesili var bnde ondan iciyorum hep
kizz evet gördüm ilknurda hamis onun kac haftalikmis resim sozun vardi
hicranımmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr allahım sende kervana katıldın ilknurda yeni hamiş :) allah isteyen herkese versin aminnnnn
rosemmmmmmmm nasılsın bakalım
oyy masallah iyi iciyorsun canim yaa
evet tuz gebelikte çok zararlı kuzum bende azalttim
İnsallahh bu ay yakalarsin minigini canimmaman maşallahiyiyim ben de canım, başladık çalışmalara bakalım bu ay daha yumurtlamadım ama, bakalım, bekliyoruz
güle güle canım
Hadi bakalim tutmustr insallahhhoşgeldin bidenemmm bundan sonra hep beraberisss o zaman :13: valla iyiyim ben de. haftasonu yumyum zamanımdı bekleme dönemimdeyim artıkın
çok güzel kullanışlı ürünleri var kıvırcıkları yıka koy 1 ay bişey olmadan duruyo nohut filan akşamdan ıslama sabh yada öğlen ısla akşama nasıl şişiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?