oyyyy masallahhh kuzummmaaaa çok duygulandım simdi hamilim oslemimmmm ne güzel bi gobusun var öyle kaç haftalık oldu irkek miii kis gobusun sivri:
adi yok mu ne diye araticam canim benim cok ilgincmis
adiyla uzun omurlu saglikli sihatli yasasin insss saglikla al kucagina bebegimmm gari
Roseeeee gördün mu hamilimii çok duygulandımmasallah
tupperwareyi biliyorum canim da o kullandığın malzemenin ismini sordum:26:
erkek teyzesi adıda ender yiğit olcak 5 aylığız işte :)
hamilim bizde seni ösledik yaww sık girmeye çalış birazcık !!!! özletme kendini yaaaa
masallah size canim benimmm.. Cinsiyetini kacinci hafta ogrendim ne cabuk geciyo zaman benim simdiden cikmaya basladi gobusum davul gibi olurum artikn
tupperwareyi biliyorum canim da o kullandığın malzemenin ismini sordum:26:
hımm erkek olduğu belli cnm sivri yaa!!!! ohh ohh maşallahhvallahi morelim bozzuktu geldin bak daha iyiym şimdi hamilimm sevindim senin adınaa nisan da mı doğum canım az kaldı vallahi ne ara beş aylık oldun yaa aynı dün gibi ......
tmm bebagmmm yine gel öptüm sizi kolay gelsin
du ben bi arastirayim canim belki bulurum
du ben bi arastirayim canim belki bulurum
seninde böle olcak 15 haftalıkken baslıyo şişmeye tekmeleri hafifi oluyo 15 ken ama 2o haftalıkken daha çok hissediyosun ben ilk hareketlerini 16 haftalıkken hissettim :)
Roseeeee gördün mu hamilimii çok duygulandımmasallah
bende inanamıyom canımmmmmmm bak sendede olsun günler nasıda geccek
kızlaaarrr bebn geldim nasılsınız bakalım
kızçeler ben çıkar koçiş aradı yemekleri hazırla geliyom deli 5 dakkaya gelir öptüm sizi
haklısın en güzel günler hep çabuk geçer !!!! tatlım inşallah darısı başıma dualarına ihtiyacım var ...
hıoş geldin cnm Allaha şükür iyi dyelim iyi olalım sen nasılsın ??
kolay gelsin cnm öptüm kendne iyi bak cnm...
özletmem tamam gircem gari artıkın çok öpüyorum biz bi yemek yapalım gari bebişim acıktı :) rosem en yakın zamanda seninde olcak insallah bi sen kaldın kız hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?