Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamilim bizde seni ösledik yaww sık girmeye çalış birazcık !!!! özletme kendini yaaaa

erkek teyzesi adıda ender yiğit olcak 5 aylığız işte :)

hımm erkek olduğu belli cnm sivri yaa!!!! ohh ohh maşallahh vallahi morelim bozzuktu geldin bak daha iyiym şimdi hamilimm sevindim senin adınaa nisan da mı doğum canım az kaldı vallahi ne ara beş aylık oldun yaa aynı dün gibi ......

hamilim bizde seni ösledik yaww sık girmeye çalış birazcık !!!! özletme kendini yaaaa

özletmem tamam gircem gari artıkın çok öpüyorum biz bi yemek yapalım gari bebişim acıktı :) rosem en yakın zamanda seninde olcak insallah bi sen kaldın kız hissediyorum :)

bende inanamıyom canımmmmmmm bak sendede olsun günler nasıda geccek

kızçeler ben çıkar koçiş aradı yemekleri hazırla geliyom deli 5 dakkaya gelir öptüm sizi

seninde böle olcak 15 haftalıkken baslıyo şişmeye tekmeleri hafifi oluyo 15 ken ama 2o haftalıkken daha çok hissediyosun ben ilk hareketlerini 16 haftalıkken hissettim :)

Roseeeee gördün mu hamilimii çok duygulandım masallah

gördüm hicranım bende çok sevindim .... darısı başına inşallah senin de o günlerini görürürz inşallah ayy zayıfken ne gzel yakışıyor hamişlik yaaa benim zayıflamam sart ama veremiyorum yaaa kafayı yicem ....

bende inanamıyom canımmmmmmm bak sendede olsun günler nasıda geccek

haklısın en güzel günler hep çabuk geçer !!!! tatlım inşallah darısı başıma dualarına ihtiyacım var ...

kızlaaarrr bebn geldim nasılsınız bakalım

hıoş geldin cnm Allaha şükür iyi dyelim iyi olalım sen nasılsın ??

kızçeler ben çıkar koçiş aradı yemekleri hazırla geliyom deli 5 dakkaya gelir öptüm sizi

kolay gelsin cnm öptüm kendne iyi bak cnm...

iyiyim btanem bende ne yapayım misafirlikteydim anca geldim ewe

özletmem tamam gircem gari artıkın çok öpüyorum biz bi yemek yapalım gari bebişim acıktı :) rosem en yakın zamanda seninde olcak insallah bi sen kaldın kız hissediyorum :)

tamam canım öptüm tatlım kendine iyi bak Allaha emanet olun cnm gel araadaa .. doyur bebişini ....inşallah cnm inşallahhhh tedavilerim olumlu cevap verir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…