aminnn tatlımmmgüle güle canım. sıkma canını inşallah tetsin yarın koyulaşacak. bekliyoruz resmini
ne bileyim karıştırıyorum iştesana da şifa olsun inşallah balımmm
hımmm bak bunu öğrendiğim iyi oldu es kaza hamile kalırsam yemeyeyim ya da azaz yiyeyim ben
napayım canım, mecburum, hamile kalabilmek ve bebeğimi yaşatabilmek için... bende kan pıhtılaşması var. hamile kalınca iğne de olcam kan sulandırıcı.. bol su ve yürüyüş de şart benim için... bakalım hayırlısı...oyy masallah iyi iciyorsun canim yaa
Bnde on gundr ihmal ediyorum suyu yarn baslicam tekrar :) eve dun aksam geldim canim kocacigim da geldi kutlamamizi yaptikk
:26: abla su icmek icin degil canim cekti diye yedimdi ben :44:
İnsallahh bu ay yakalarsin minigini canimm
Hadi bakalim tutmustr insallahh) iki uc hafta sonra mujdeyi verirsin insallah hayrla canimm
Aynen canim bn de cok kullaniyorum onlari. Hamur mayalarken falan da cok guzel cidden
bol su içmek doğumu kolaylastirio falan die okumuştum icelimmm guzelleselimmm
Tsk ederim melek kalpli arkadasimmmm benimmmmmm allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alıcazzzzzz dualarim seninle bitanem
Tekrar beeeennnnn
Kızlar ben günde 1,5 litre suyu zooorla iciyorum su içme konusunda sıkıntılarım var bana fikir verecek olan var mi nasil fazla su içebilirim
himm bi bakimmm canim merak ettim bu bahsettigin sey ne peki nohut falan aksama sisiyomus ya
Evet oyle oldu birazz
bir haftadır şişe kullanıyorum canım evet böyle daha çok içiyorum
himm bi bakimmm canim merak ettim bu bahsettigin sey ne peki nohut falan aksama sisiyomus ya
kizzz gel burayaaa ben face kullanmiyorumm
adi yok mu ne diye araticam canim benim cok ilgincmis
oyyyy masallahhh kuzummmaaaa çok duygulandım simdi hamilim oslemimmmm ne güzel bi gobusun var öyle kaç haftalık oldu irkek miii kis gobusun sivri
masallahhhh masallahhh tututuuuuuu
rosem ve icranıma sesleniyorum canlarım benim özledim sizi face verinde konusalım kulube fazla giremiyorum ya resim atabilirsem atcam şimdi özelden face atın bana tamam mı .........
oyyyy masallahhh kuzummmaaaa çok duygulandım simdi hamilim oslemimmmm ne güzel bi gobusun var öyle kaç haftalık oldu irkek miii kis gobusun sivri:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?