Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kiss sadiye ciktin mii bunlardan mi bahsedion ama bunlar saklama kabi sanirim

Eklentiler

• $TUPPERWARE-YONCA-SET-TEK-PARMAK-KARGOSUZZZZZZ__99065519_0.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 31
olsun canim gun gecdikce koyulasicak
rosem canimsin bak ben yillarca bekledim sukur kavustum mucize gibi
insallah sende en kisa surede kavusucaksin eminim darisi basina birtanem en tez vakitde

Son düzenleme:
anaaaa ayın ikiisi diye hesapladım ama ayın 31 inde gitmem lazım doktora reglin3. günü oluyor yani ayın 31inde başlıcam serephoneye anaaa yanlış hsaplamışım demekkiii

canim yoğut falan mayalaniomus nohut cabuk islaniomus falan adı ne bilmiyoruz iste ona bakıyorum

ewet canım bu gösterdiklerinden soldaki ilk resimde olan en büyüğü yeşil olan harika onun kuçukleri falan müyhiş yoğut mayala nohut dediği gibi sebzeleri koy kapat 1 ay hiç açmöa bi açtığında taş gibi hiç bişey olmamış oluyo

Son düzenleme:

insallah sende en kisa surede kavusucaksin eminim darisi basina birtanem en tez vakitde

haklısın canım inşallahhh Aminn cnm rabbim bu duyguyu tatdırmayan kimseyi bırakmasın çok zor gerçekten benim halime bakıp bugün doktordaki konuştuğum kadın haline şükretti ben fazla beklemedm fazla olmadı diye !!!! dualarınıza ihtiyacım var canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

tatlım sen evleneli 1 yıl 7 ay filan olmuş bence fazla değil ideal yani o yüzden hiç kendine dert etmemen lazımdı yani...... ettiysende
yazık üzüldüm yaniii...........

canımmm yarın hemencikk yazz sana ve icranıma bakmak içinn girdimm icrandan hbaerin varmı acaba bişey bulamadım yazdıklarından inşallahh güzel sonuçlarla dönersinnnn bende beliyorumm dyalrımız seninlee

kızlar roseeeeee kaçarrrrrr!!!!!!!!11 telefonumun sarjı bitmek üzere yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın Allaha emanet olun garriii öpüldünüz kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…