Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebeim ana vatan kan agliyo ben abdest alamam malesef

yeni bi koltuk takimina mi aseriyosun yoksa kiiiii temmuz topiginde biri böyle yazmış da yarildim gülmekten

o eine aldırmak için kafasında takıntıyapmış bence yok daha neler düşünsene aşkım bi koltuk takımıgördüm cnm çekti onu bana alırmısın yoksa bebişin bir yeri eksik olurrr ne komik ya

sevgi var arada canım birakamamislar teyzemin ailesi bırak gel demiş gelmemiş

öyle bişey olsa bende dırakmam bazen beni üzüyo ama ben onu çok seviyorum bazen tv izlerken gülüyo ya bende onu izleyip gülüyorum çok seviyorum dünyam nefesim bnm ondan ayrılamam asla

öyle bişey olsa bende dırakmam bazen beni üzüyo ama ben onu çok seviyorum bazen tv izlerken gülüyo ya bende onu izleyip gülüyorum çok seviyorum dünyam nefesim bnm ondan ayrılamam asla

Seni ayni sekilde bende anlaya biliyrum duygularini canim benim bende olsa bnde brakmazdim cok sewiyorum kocami o zaten benim dunyam yasama sebebim sakin brakmayin birbirinizi hi kimse hic birimiz

Bebeim ana vatan kan agliyo ben abdest alamam malesef

cnm abdest namaz için olmayacak, duş al onun yerine. duş da çok iyi geliyomuş. şu anda beni görseniz kopardınız eminim, kovaya su doldurdum içine de 4-5 kaşık tuz attım. ayaklarım içinde oturuyorum öyle. taktım ben bu elektriğe, ya gidecek benden ya gidecek.

Ayyy yaz olsaydi da piknige deniz kenarina gtseydik. Piknik aserdimm

sorma yaaa, benim de bodrum, fethiye, kuşadası, Antalya aşerdi cnm, en çok da iztuzu plajı :) ne eğlenmiştik kocişimleee

bende bebek aşeriyorum kızlar bana bebk alınnnnnnnnnnnn ama gerçek oyuncak istemiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…