kışın artıyomuş cnm statik elektrik yükü. normalmiş yani. benim acayipppppp ama yaaa hiçbir şeye dokunamıyorum...dilekçim, evlimutlu hadi hep beraber abdest almaya gidiyoz, abdest almak azaltıyor bu elektriği.
bencede erme dahakiss yeni evli sayilirsin sen dahaa esini daha iyi anladım şimdi
yeni bi koltuk takimina mi aseriyosun yoksa kiiiiitemmuz topiginde biri böyle yazmış da yarildim gülmekten
yoook canım takiliolar öyle şey olmaz tabi ki
stres, gerginlik de artırıyomuş. ben saksıdaki toprağa dokundum da normale döndüm biraz.
sevgi var arada canım birakamamislar teyzemin ailesi bırak gel demiş gelmemiş
bi legene su koy onune kenarlarada evdeki canli cicekleri koy al sana piknik alani ohhh misss yesil ve mavinin bulusmasi
bi legene su koy onune kenarlarada evdeki canli cicekleri koy al sana piknik alani ohhh misss yesil ve mavinin bulusmasi
rabbim yuvanızı bozmasin canim bi bebekle senlendirsin inss
yoook canım takiliolar öyle şey olmaz tabi ki
aaa bak bu olmadı simdi evde yesillik yoh mii marul maydonozbi legene su koy onune kenarlarada evdeki canli cicekleri koy al sana piknik alani ohhh misss yesil ve mavinin bulusmasi
Ayy bnm evde hic canli cicegim yok kiz :)) once cicek almakla baslamaliyimm :)
rabbim yuvanızı bozmasin canim bi bebekle senlendirsin inss
öyle bişey olsa bende dırakmam bazen beni üzüyo ama ben onu çok seviyorum bazen tv izlerken gülüyo ya bende onu izleyip gülüyorum çok seviyorum dünyam nefesim bnm ondan ayrılamam asla
Bebeim ana vatan kan agliyo ben abdest alamam malesef
Ayyy yaz olsaydi da piknige deniz kenarina gtseydik. Piknik aserdimm
su torbası koy ayaciklarina
cnm abdest namaz için olmayacak, duş al onun yerine. duş da çok iyi geliyomuş. şu anda beni görseniz kopardınız eminim, kovaya su doldurdum içine de 4-5 kaşık tuz attım. ayaklarım içinde oturuyorum öyle. taktım ben bu elektriğe, ya gidecek benden ya gidecek.
sorma yaaa, benim de bodrum, fethiye, kuşadası, Antalya aşerdi cnm, en çok da iztuzu plajı :) ne eğlenmiştik kocişimleee
aaa bak bu olmadı simdi evde yesillik yoh mii marul maydonozçözümler tükenmez
su torbası koy ayaciklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?