Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu gidişin bir de dönüşü olucak diyosun yaniiiiiii güzelmiş ben eşime yüz kilo olucm diyorum olma okadar diyo ne oldu beğenmemisin diyorum sonradan sen çabalarsın zayıflamak için o düşünn ben bebek yaptım olduda kilo vermeye kaldı iş

kızçeler uyuypkaldınız mı ne oldu sesiniz çıkmıyo orda kimse var mıııııııııııııııı

Hrpsi ayni bunlarin esim de daha hic kilo almamis olmama ragmen tombikim diyo bana yaa bu arada maske falan dedik aklma geldi bu ara yuzum cok kuruyo benim. Normalde de cildim kurudur ama bu kadar degil. Sende varmi boyle biseyy

benim de dudaklarım çok kuruyo, arada da ellerim. Ispartadan gül kremi almıştım o çok işe yarıyo. gece yatmadan nemlendiricini sür cnm, bi de bol su içmeye çalış.

gelir gelir bebiş ama ben aşırı dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum ya da şişmiş gibiyim. sanki vücudumda ödem var. sadece göbişim çıktığı için mutluyum o da bebekten mi onu bile bilmiyorum. herkes 15. haftadan sonra çıkar diyo ama benim baştan beri var şimdi daha da belirgin. sen bi hamiş ol da bak hiç umrunda oluyo mu kilo falan, ay şunu da yiyim beslensin bebek ay bunu da yiyim potasyum, kalsiyum derken şaşıyo insan felegini

selam kızlar kaç gündür giriyorum okuyup çıkıyorum,yazmıyorum pek,keyfim yok bu ay,muhabbetler de böyle neşeli olunca sıkıntı yazasım gelmiyor..Sebebine gelince; bu ay reglden itibaren ne duyduysam yaptım,bal-tarçın,civanperçemi,soğan,incir...ovu. testi de yapıyorum zaten,artık bu ay kesin diyodum,ama gelin görün ki ovu. günü çalışma yapamadık,daha doğrusu yaptık ama sonuca ulaşamadık,o gün ve ertesi gün ilişki oldu ama nedendir bilmiyorum eşim boşalamadı.Öncesinde iki gün oldu normal şekilde,ama asıl önemli olan ovulasyon günü olması, o günler de böyle oldu işte.Üstüste yaptığımız için mi acaba? Velhasılı bu ay bat 14 aralık kesin yani...

ben başlardadiyodum dietisyenle geçircem hamileliğimi diye sonra dedim ki yok sadiyesen hamileliğinin keyfini çıkar diyet yap onu yeme bunu yeme çatır çatırcnm ne isterse yiycm valla

canlar iyi gecelerrr.... yahu ben hala adet olmadım korundukta yani geri çekilme ile bir kaza olmuş olabilir mi yoksa... içimde acaip bir korku oldu neden gelmiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa... gelsin ben çalışmalara başlıcam yaaaaaaaaaa

öncelikle stres yapmayı bırakır mısın lütfen? sen elinden geleni yapmışsın, şimdi dua edecez hep birlikte, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhh... bi de ilişki gün aşırı olursa daha iyi, sperm kalitesi düşüyo ya her gün olunca. umarım gelemez kırmızılar...

ben başlardadiyodum dietisyenle geçircem hamileliğimi diye sonra dedim ki yok sadiyesen hamileliğinin keyfini çıkar diyet yap onu yeme bunu yeme çatır çatırcnm ne isterse yiycm valla

cnm ben bu ayı da geçiriyim 4.ayımdan itibaren gitmeyi düşünüyorum diyetisyene. maksimum 12 kilo almam lazım şimdiden geldi bile 3-4 kilo nasıl olacak bilmiyorum.

Tekrar gitsen mi acaba dr a sokturucu verir belki kusummmmm gelsindeee baslasinn maclarrr

stres yapma cnm keyfini çıkar mikmikin bakkkkkk burda kocişi bebeğe bişi olacak diye acayip korkup 3 aydır birlikte olmayanlar var :)

İyi geceler tatlıslarr

iyi geceler lilicim

Tekrar gitsen mi acaba dr a sokturucu verir belki kusummmmm gelsindeee baslasinn maclarrr
tatlışım cuma ya kadar bekliyim diyorum olmazsa ararım telefonla söyler bişeyler heralde ağrılarım var kasılmaları hissediyorum ama gelmiyor işte geçtiğimiz hafta yumurtladım ben kürtaj olanlar yumurtlamının haftasına adet olmuş belki ben döngümü bekleyeceğim :)))

Benle birlikte gelcek sanirimm bebgim senin benim hic sancim yok gelmicekler sanki gelseler bende tedavime baslasammm

stres yapma cnm keyfini çıkar mikmikin bakkkkkk burda kocişi bebeğe bişi olacak diye acayip korkup 3 aydır birlikte olmayanlar var :)

iyi geceler lilicim

kıyamammmmmmmm.... valla çıkarıyoruz keyfinide bir yandan da korkuyorum yine bir problem çıkarsa yeni bir operasyon falan istemiyorum... gelsin reglim sonrasında da bebişimmm

Askosummmmmmmnmnmmmmm benimle birlikte gelcek ya kirmizilar biraz daha gelmezse gidersinnn dr a

senin gelmicem belki lilim böyle konuşmmaaaa

Benle birlikte gelcek sanirimm bebgim senin benim hic sancim yok gelmicekler sanki gelseler bende tedavime baslasammm
gelmicekkkkk lilimmmmmmm

cnm yatacam da şimdi vakit geçirmeye çalışıyorum demir hapına başlıcam bu gece, yoğurt yemiştim 1 saat geçsin diye bekliyorum. süt ürünleri demir hapının emilimini geciktiriyor ya
bebeğim o hap acaip iştah açıyor uyarıyım bana kürtaj sonrası verdi ama böyle bir iştah yok yani dikkat et

cnm yatacam da şimdi vakit geçirmeye çalışıyorum demir hapına başlıcam bu gece, yoğurt yemiştim 1 saat geçsin diye bekliyorum. süt ürünleri demir hapının emilimini geciktiriyor ya

Himmm anladim ballı lokumum bende yatcam kocis geldi yatalım dio opuyorumnmm bidenemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…