iyi ol tabi bebegimm ya citirimmm benim
cnm abdest namaz için olmayacak, duş al onun yerine. duş da çok iyi geliyomuş. şu anda beni görseniz kopardınız eminim, kovaya su doldurdum içine de 4-5 kaşık tuz attım. ayaklarım içinde oturuyorum öyle. taktım ben bu elektriğe, ya gidecek benden ya gidecek.
sorma yaaa, benim de bodrum, fethiye, kuşadası, Antalya aşerdi cnm, en çok da iztuzu plajı :) ne eğlenmiştik kocişimleee
bende bebek aşeriyorum kızlar bana bebk alınnnnnnnnnnnn ama gerçek oyuncak istemiyorummmm
cnm abdest namaz için olmayacak, duş al onun yerine. duş da çok iyi geliyomuş. şu anda beni görseniz kopardınız eminim, kovaya su doldurdum içine de 4-5 kaşık tuz attım. ayaklarım içinde oturuyorum öyle. taktım ben bu elektriğe, ya gidecek benden ya gidecek.
sorma yaaa, benim de bodrum, fethiye, kuşadası, Antalya aşerdi cnm, en çok da iztuzu plajı :) ne eğlenmiştik kocişimleee
iyi ol tabi bebegimm ya citirimmm benim
Artik bebislerle gideriz canim. Ayy bi dahaki bayramda kucagimizda olcaklar cok heycanlaniyorum dusundukce. Ama bi yandan da zaman gecmiyoo
bikaç hafta önce kızlara ben vitrinde gördüğüm spor gömleğe feci aşerdim kızlar onu almaya gidiyorum demiştim, çok gülmüşlerdi. seninki daha güzelmiş ama. merak etme gelecek kelebekler, dua edelim bol bol. ben tüm bebek isteyenler için yarın isim isim tesbih çekmeye başlıcam. inşallah dualarım kabul olur da konar göbişlerinize kelebekleriniz çabucak.
İyi geceler canlarim seviyorummm sizi.....
Dogru dedin canim ya ohh en guzelini yapmissin usenmiyosunda hic biseye hee :-D
ayyy evet yaaa, bazen hayal kuruyoruz eşimle, acaba bebek geldiğinde de bacaklarını dikleyip yatar mı öyle, kime benzer, yaramaz mı olur, daha neler nelerrrrrrr
ilk benden başla bari bnm çok ihtiyacım var hele hamişsin hamişin duası kabul olur derler
bu ne ki kuşum, sen beni bekarken görseydin...bi maske yapmaya başlardım 5-6 saat, dur yüzüme de dur elime de dur boynuma da dur saçıma da derkennnn oooooooooooo, her şey bitkisel olurdu kendim hazırlardım maskelerimi. şimdi yapamıyorum eskisi gibi. 1 yılda saçımı kütten, belime kadar uzatan saç maskem vardı hele o 3 saatimi alırdı hem de haftada 1 ya da 2 kez yapardım. ben acayip hareketli bi insanımdır, dizi reklama girer kalkar lavabo ciflerim, toz alırım hayatta 20 dakikadan fazla oturamam ama hamiş olduğumdan beri oturduğum yerde kalıyom
bu ne ki kuşum, sen beni bekarken görseydin...bi maske yapmaya başlardım 5-6 saat, dur yüzüme de dur elime de dur boynuma da dur saçıma da derkennnn oooooooooooo, her şey bitkisel olurdu kendim hazırlardım maskelerimi. şimdi yapamıyorum eskisi gibi. 1 yılda saçımı kütten, belime kadar uzatan saç maskem vardı hele o 3 saatimi alırdı hem de haftada 1 ya da 2 kez yapardım. ben acayip hareketli bi insanımdır, dizi reklama girer kalkar lavabo ciflerim, toz alırım hayatta 20 dakikadan fazla oturamam ama hamiş olduğumdan beri oturduğum yerde kalıyom
tamam cnm, sana söyleyince 1 fatiha 3 ihlas da sen okursun duaların kabulü için.
Ayneeeenn :) simdilik oncelikli merakimiz cinsiyet. Bugun esime diyorum bn cok cirkinlestim kizimiz olcak galiba diyecok guzel heyecanlar yaa. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Ayneeeenn :) simdilik oncelikli merakimiz cinsiyet. Bugun esime diyorum bn cok cirkinlestim kizimiz olcak galiba diyecok guzel heyecanlar yaa. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Ayyy her ewe senden lazim bi tane yaaa ne guzel walla :-D:-D bende maskelee yaparim ama hazir aliyorum ben oyle 3 saat falan daralirim biz kocisle maske yapiyoruz oda kendine yaptiriyo ben kendime yaparken onada yapiyorum :-D:-D
kız güzelleştirir erkek çirlkinleştirir derler ama ben mi yanlış biliyorum sanki annem öyle diyodu
Bnde kiz cirkinlestirir diye biliyorum kiz annesinin guzelligini alirmis. Amaaan bunlar oyle eglencesine konusulan syler tabi:) Allah herkese hayrli evlat vrrsinn
bakımsız, solgun gözükebiliyor insan hamişken sana öyle geliyodur. bence hamilelik her kadına çok yakışıyo. beni delirtiyor eşim, şişkocummmm, tombikcimmmm diyerek seviyo beni pis adam. psikolojimi bozuyo aşırı kilo almadım diyorum yok aşkım almadın tabi sen her halinle güzelsin diyo ama beni incelerken ki bakışlarını yakalıyorum. evet ya cinsiyetini ben de çok merak ediyorum.
oooo süpersiniz yaaaa, topiğin en bakımlı çifti sizsiniz demek ki :) ben bıraktım artık maskeyi falan, hamilelikte her şeye üşenir oldum ama dönüşüm muhteşem olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?