Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ah işyeri sorunları yok mu, bende dr. işlerimi c.tesi günlerine bırakıyorum... Söylediğim sıvı yumurtlama olduğun anın belirtisiymiş % 100 şansın varmış :)) senin bat tarihin ne zaman, belki seninledir bebişin

kc kısı oluyo erkek mi

çok üzüldüm canım. bazı doktorlar böyle oluyorlar malesef. ben de sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum özellikle de devlete. onlar alışıklar belki 10 dk da bir aynı işlemi yapmaya ama bizim ilk oluyor belki dimi. hiç düşünmüyorlar. nolur sen üzme kendini. tavsiye edilen bir doktora gitsen. baksana ilacı bile yanlış yazmış belki tespiti de yanlıştır ya da abartmıştır. ay insan deli gibi iltihabın var der mi hiç. aklım almıyor.müjde veriyor sanki. tövbe tövbeeee... sen bugünü hiç yaşanmamış say bence. dediğim gibi başka bir doktora ya da hastaneye görün olmadı.

Canım yaa cok gecmis olsun bizde seni bekliyorduk belki bebek iltihaptan olmuyordu iltihap geçtikten sonra olur belki herseyde Hayır vardır üzülme hic

ay ya tuhvarmydı ilthapn

sorma canım yaa varmış hemde deli gibiymiş bugün kadın doğum28 numaralı doktor hsg yi çekiyodu,iyi biri hsg yeyardım eden bir amca var oda tatlı dilli iyi hazırlıyo psikoloji olarak tam moda girmiştim acı da olsa 5dk dayanırım demiştim ama olmadı neyse var bunda bir hayır ben bu hsg yi çektiremeden hamile kalırmışım aaaayyyyyy ne güzel olurr

ayyyyyy yanı erkek olemi hemde genc 28 numaradakı genctı

Canım yaa cok gecmis olsun bizde seni bekliyorduk belki bebek iltihaptan olmuyordu iltihap geçtikten sonra olur belki herseyde Hayır vardır üzülme hic

evet aynen bende artık bunu ciddi olarak düşünüyorum çünkü 1 senedir vajinal muayene etmeden tahlil yaptırıyorlardı ilk defa vajinal bakarak teşhis kondu inan bende gerek kalmayacak diye düşünüyorum hemen bu akşam soğan kürüne başlıyorum inşaallah

ayrıca sağolun canım arkadaşlarım iyiki varsınız ne güzel size anlatıyorum rahatlıyorum hamdolsun

Bende 22 eylülü bekliyorum, inşallah canım senin sonucunu da merakla bekleyecğm

Allah hepimizin yuzunu guldursun.. ocak ayında hamıle kalmıstım . olmadı tutunamadı yavrum.. buaralar kucagıma alıcaktım kısmet degılmıs.. hyırlısı olsun Allah hepımıze hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın

Bak şimdi çok heycanlandım :)
bat tarihi dediğiniz bir sonraki adet tarihi midir? kusuruma bakmayın herşeyi de soruyom ama

sorma bende c.tesi günleri gidebiliyorum doktora o gün çalışmadıgım için

Son düzenleme:

beklemelerdeyimmm... ben.. gün geçmiyookiii kırmızılar gelmesinde başka bişey istemem agustostan beri topik topik dolaşıyorum kasıma taşınmam inşallaahhh:44: geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsuunn... insanın öyle günü oluyor ki terslik başladımı sonu gelmiyoorr...inşallah sorununu atlatırsınn... herşeye rağmen moralini yüksek tut....

canım ıltahap engellıyor tedavı olunca sorun ortadan kalkacakır . bır arkadasımda ıltehap tedavısınden sonra kaldı.. rahat ol stres yok en buyuk dusman lardan bırı stress .. kafamıza cok fazla takmamalıyız

Ilaçlarınida kullan ama bendede rahim agzi yarasi vardi ilk ozaman alttan bakmisti yaktirdim sonra calismaya başladım çünkü bunlar hep etkenmis normal dogumda cocuk enfeksiyon kapabilirmis ihmal etme canim ayrica özel kadin doğuma git gercekten devletten dahada ilgililer ben bu yaram yüzünden gittim kanama vardi meger adetim bitmemiş neyse anlattım derdimi dogum kontrol hapi verdi yüzüme bakarak bende kullanmadım ve yaram iyilesmis hersey yolundaymis baska doktorada git derim

ayyyyyy yanı erkek olemi hemde genc 28 numaradakı genctı

evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak

bat tarihi dediğiniz bir sonraki adet tarihi midir? kusuruma bakmayın herşeyi de soruyom ama

canım kusura bakacağım bir şey asla olamaz, sorarak öğreniyoruz bat beklenen adet tarihi ,birde sat var son adet tarihi
ne zor kadın olmak...

sorma bende c.tesi günleri gidebiliyorum doktora o gün çalışmadıgım için

internetten baktım evet öyle demekmiş :))
16 eylülde regl olacam diye bekliyorum ama bnm 1-2 gün erken gelebiliyor

evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak

aletı takarken acıyomu peki doktorla amcamı oluyo sadece

Amiinn canım, üzüldüm bebişine ama dediğin gibi kısmet değilmiş , umarım en güzel şekilde sorunsuz yaşarsın hamileliğini, hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…