Canım hiç sorma, ben neden mi doktora gidemiyorum işyerinde sgk larla ilgili bir sorun yaşadık oyüzden bu ay sonu düzeltilecek onu bekliyorum, beraber olduktan sonra sıvı gelince ne oluyomuş anlamadım onu bana açıklarmısın? ben bu konuda cahilim yeni giriştim bu konulara öğrenecem burada
selam kızlar nasılsınız? ben iyi değilim sinirliyim,doktora sabah 09:00 da gittim 10 dk önce eve girdim neler oldu;
HSG çektiremedim masaya yattım, spekulm takıldı dr bunu çekemeyiz aşırı iltihabın var dedi hatta şöyle tabir etti "DELİ GİBİ İLTİHABIN VAR EĞER HSG ÇEKERSEK KARIN BOŞLUĞUNA DAĞILIR SKINTI OLUR" dedi ve ben kalktım masadan,
fitil antibiyotik verdi,sonra ilacı yanlış yazmışlar bi eczane bi hastane 4 kez mekik dokudum resmen,şu işim bitsin etlik zübeyde hanıma asla uğramayacağım,öööööffffff psikolojiyi hazırladım olmadı hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız? ben iyi değilim sinirliyim,doktora sabah 09:00 da gittim 10 dk önce eve girdim neler oldu;
HSG çektiremedim masaya yattım, spekulm takıldı dr bunu çekemeyiz aşırı iltihabın var dedi hatta şöyle tabir etti "DELİ GİBİ İLTİHABIN VAR EĞER HSG ÇEKERSEK KARIN BOŞLUĞUNA DAĞILIR SKINTI OLUR" dedi ve ben kalktım masadan,
fitil antibiyotik verdi,sonra ilacı yanlış yazmışlar bi eczane bi hastane 4 kez mekik dokudum resmen,şu işim bitsin etlik zübeyde hanıma asla uğramayacağım,öööööffffff psikolojiyi hazırladım olmadı hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
ay ya tuhvarmydı ilthapn
yumurtalık değil mıknatıs mübarek
bende bende eylul sonu rabbım nasıp eder ınsallah 29 eylul bat.
sorma canım yaa varmış hemde deli gibiymişbugün kadın doğum28 numaralı doktor hsg yi çekiyodu,iyi biri hsg yeyardım eden bir amca var oda tatlı dilli iyi hazırlıyo psikoloji olarak tam moda girmiştim acı da olsa 5dk dayanırım demiştim ama olmadı neyse var bunda bir hayır ben bu hsg yi çektiremeden hamile kalırmışım aaaayyyyyy ne güzel olurr
Canım yaa cok gecmis olsun bizde seni bekliyorduk belki bebek iltihaptan olmuyordu iltihap geçtikten sonra olur belki herseyde Hayır vardır üzülme hic
hb tatlım doktor da stresten düzensizlik yaşıyosundur dedibi de eşin de görünsün doktora dedi. bakalım hayırlısı hepimize bol şans
Bende 22 eylülü bekliyorum, inşallah canım senin sonucunu da merakla bekleyecğm
Ah işyeri sorunları yok mu, bende dr. işlerimi c.tesi günlerine bırakıyorum... Söylediğim sıvı yumurtlama olduğun anın belirtisiymiş % 100 şansın varmış :)) senin bat tarihin ne zaman, belki seninledir bebişin
sizler nasılsınız?
evet aynen bende artık bunu ciddi olarak düşünüyorum çünkü 1 senedir vajinal muayene etmeden tahlil yaptırıyorlardı ilk defa vajinal bakarak teşhis kondu inan bende gerek kalmayacak diye düşünüyorum hemen bu akşam soğan kürüne başlıyorum inşaallah
ayrıca sağolun canım arkadaşlarım iyiki varsınız ne güzel size anlatıyorum rahatlıyorum hamdolsun
evet aynen bende artık bunu ciddi olarak düşünüyorum çünkü 1 senedir vajinal muayene etmeden tahlil yaptırıyorlardı ilk defa vajinal bakarak teşhis kondu inan bende gerek kalmayacak diye düşünüyorum hemen bu akşam soğan kürüne başlıyorum inşaallah
ayrıca sağolun canım arkadaşlarım iyiki varsınız ne güzel size anlatıyorum rahatlıyorum hamdolsun
ayyyyyy yanı erkek olemi hemde genc 28 numaradakı genctı
Bak şimdi çok heycanlandım :)
bat tarihi dediğiniz bir sonraki adet tarihi midir? kusuruma bakmayın herşeyi de soruyom ama
Bak şimdi çok heycanlandım :)
bat tarihi dediğiniz bir sonraki adet tarihi midir? kusuruma bakmayın herşeyi de soruyom ama
sorma bende c.tesi günleri gidebiliyorum doktora o gün çalışmadıgım için
evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak
Allah hepimizin yuzunu guldursun.. ocak ayında hamıle kalmıstım . olmadı tutunamadı yavrum.. buaralar kucagıma alıcaktım kısmet degılmıs.. hyırlısı olsun Allah hepımıze hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?