Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy ne guzel yaa ben daha erken nasilsa hissedemem diye hiic orali degilim arada belli bi noktada bi yogunluk hissediyorum daha sert gibi geliyo ama gazdir o deyip geciyorum

aslında dikkat etsen hissedersin kuşum. ben çok uğraştım ama anlayabilmek için. herkese soruyodum annemlere falan, serap sağolsun o da yardımcı oldu. bak bebeğini dinle gün içinde sık sık.

Çok tatlısın Rabbim hayırla son buldursun sağlıkla kucağına al bizleri de dualarından hiç eksik etme olur mu?

teşekkür ederim cnm, tarifime kendim bile güldüm de o yüzden :) dualarımdasınız sürekli. misafirlerim gitsin tesbih çekerim yine, gerçi eşim uçacaksın yakında ne bu hocalar gibi oldun diyo ama :) cnm benim ailem de burda ya komşuya çok ihtiyaç duymadım, karşı apartmanımda çok yakın arkadaşım oturuyor...üzülme ama belki güzel bi komşun çıkar, arada insan bi kahve içip sohbet etmek istiyo gerçi..

tabi ki çoğul konuşacaksın ben diyorum size bu topikten karnı boş çıkan olmayacak Allahın izniyle, ben çok inanıyorum.

Evet canım.. Allah razı olsun.. Ben de yürekten hepinize duacıyım... Bakalım artık herhalde yazın bari görür de sohbet ederler :)

İnsallahhhhh perimmmm sagoll hepimize insallah

Sen de sağol... Yaptın olacak Allah'ın da izniyle.. Ben de artık doktordan sonra ne kadar korun derse o kadar beklicem.. İnşallah çok söylemez de sizinle aynı giderim... Çok da istiyorum hadi hayırlısı...

canımm benımm verdım kanımı yarın sabah 11 gıbı almaya gıdıcem sonucu. cuma gunude doktora randevu aldım 2 15 e canımm senın bat gunu hıcranla ıkımızın randevu gunu :)))

Ayyyyy evt tatlımmmm yaaaa insallah yaaa hepimiz icin hayirli sonuclar olsunn yaa

Kafa nasil yarilir onlara sormak lazim o zamann:))

Günaydın... Valla sabah evden çıkmak zor geliyor hele ki Erzurumda... Artık çıkışta burda kimse olmuyor

Yok canım keşkeeeeee :))) 2 hafta rapordan zaten evdeydim ama pazartesi iş başı yaptım..

Erzurumu dusunemiyorum tatlimm.ben sogugu hic sevmem.kari da sevmemde iste degisiklik oluyo.
Yada evde oturup izliceksin o kadar.fazlasi zarar

öyle yapıcam canım bu hamılelıgımde kafama bıseyler kurup kurup stres yapmıcamm :)

Canim benimmm psipsikonunda soyledigi gibi her anin tadini cikar.
Olacakla olecegin onune gecilmezmis.kafanda bisey kurma bosver.
Guzel seyler dusun

Sen de sağol... Yaptın olacak Allah'ın da izniyle.. Ben de artık doktordan sonra ne kadar korun derse o kadar beklicem.. İnşallah çok söylemez de sizinle aynı giderim... Çok da istiyorum hadi hayırlısı...

Cocuklarimiz beraber buyucekk kardes olcak allahin izniyle cok beklemzsin canımmmmm

canım benımm cok doğru soyluyorsunuz. kendımı ne kadar yıpratsamda aglasamda sızlasamda olcagı varsa olur. rabbımız herseyın hakkımızda hayırlısını versınn ınsallah. kendımı uzupte bu gunlerı kendıme zehır etmeyımm. ıyıkı varsınızzz yaaaa ıyıkııı ıyı kıııııııııııııııııııııııı

Kızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee
lilim akşam seni rüyamda gördüm iki gün sonra anlatcam bakalım çıkıcak mı güzeldi ama hayır olsun

güzel kalplim güzel annemmmmm Allah razı olsun

teyzeleri nasilsiniz bakalim
keyifler nasil
varmi yeni hamile haberi kizalar
liltli canim insallah yaptin olucak bu ay

ya kizlar hamilelere sesleniyorum benim karnimin altinda agri var kotu birsey yoktur demi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…