hoşgeldınn canımmm aminnnn inşalllahhhhYeni Hamile olan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun..
:) iyi ki çıkarmışım seni duadan bak gördün mü :) Ayyy çok sevindim yaaa hamiş olmana darısı tüm kızların başına
Cocuklarimiz beraber buyucekk kardes olcak allahin izniyle cok beklemzsin canımmmmm
ben kani verdim canim 247 di cikti hamilesin dediler dun yien tekrarlamak isterim 2-3 ggun sonra bakalim sen bebegin nasilsiniz senin ilk yaptirdiginda kan degerin kac cikti?ve sonra kac cikti?mutlmur ve sercem naptınız kan verdiniz mi... msa topigimin anası sen naptın..beykanneslide var..
İnsallah askosummmmmn insallahhhhh
Hosbulduk balımmmmm benimmm nasilsin usuyormusunnn
Gunaydin hos gelin ablacimmm
hoşgeldin nasılsınnnnnnYeni Hamile olan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun..
yeni hamile olan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun..
demekkki yeni hamilemiz sensin caanimhoşgeldınn canımmm aminnnn inşalllahhhh
saolll canımm benımmm valla iyiki cıkar mısın. erken yaptıgım test negatıf cıkınca beklemıyordum ama rabbıme sukurler olsun kı bebısım gızlemıs kendısınıı. rabbım herkese bu mutlulugu sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınn. evlatlarımızı sağlıklı bı sekılde kucagıma almayı nasıp etsınn ınsallahh
hoşgeldınn canımmm aminnnn inşalllahhhh
saolll canımm benımmm valla iyiki cıkar mısın. erken yaptıgım test negatıf cıkınca beklemıyordum ama rabbıme sukurler olsun kı bebısım gızlemıs kendısınıı. rabbım herkese bu mutlulugu sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınn. evlatlarımızı sağlıklı bı sekılde kucagıma almayı nasıp etsınn ınsallahh
canım benım ben kan verdım sonucu yarın 11 gıbı alıcam ıns. cuma gununede randevumu aldım bakalım hayırlısımutlmur ve sercem naptınız kan verdiniz mi... msa topigimin anası sen naptın..beykanneslide var..
teyzeleri nasilsiniz bakalim
keyifler nasil
varmi yeni hamile haberi kizalar
liltli canim insallah yaptin olucak bu ay
ya kizlar hamilelere sesleniyorum benim karnimin altinda agri var kotu birsey yoktur demi sizce?
insallah askosummmmmn insallahhhhh
hosbulduk balımmmmm benimmm nasilsin usuyormusunnn
gunaydin hos gelin ablacimmm
ben kani verdim canim 247 di cikti hamilesin dediler dun yien tekrarlamak isterim 2-3 ggun sonra bakalim sen bebegin nasilsiniz senin ilk yaptirdiginda kan degerin kac cikti?ve sonra kac cikti?
ben kani verdim canim 247 di cikti hamilesin dediler dun yien tekrarlamak isterim 2-3 ggun sonra bakalim sen bebegin nasilsiniz senin ilk yaptirdiginda kan degerin kac cikti?ve sonra kac cikti?
canım benım ben kan verdım sonucu yarın 11 gıbı alıcam ıns. cuma gununede randevumu aldım bakalım hayırlısı
hosgeldınnn cnaımmm bız ıyıyız sukur sen nasılsın. canım bebeklerımız yerını ayarladıgı ıcın normal gıbı gelıyor bana agrı
Oyyyyyyy oyy bebgimmm allah hayir etsin gunduz niyetine insallah soylersinnn gonlumun copsuz uzumulilim akşam seni rüyamda gördüm iki gün sonra anlatcam bakalım çıkıcak mı güzeldi ama hayır olsun
güzel kalplim güzel annemmmmm Allah razı olsun
demekkki yeni hamilemiz sensin caanim
ayyyyy neguzel hergun hamile haberi geliyor
tebrik ederim Rabbim sagsalim kucagina kucaklarimiza almayida nasib etsin amin
Kızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee
Yeni Hamile olan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun..
herkese günaydınlar
topraaaammm nasıl geçti dün akşam, nasıl söyledin eşine? o naptı ne tepki verdi, anlatsanaaaaa :52:
ne kadardır deniosun canım bu arada hayırlı olsun tekrardan yılların hasreti yazmışsın da çok mu oldu seninde benimde 7.ayım bu umut verin bizlere kızlarrr insan uzun süre olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo sende yaşamışsındır mutlaka sabretmek zor Allah büyük..
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzellllllll beeebeğimmmmmmmmmmmmmmOyyyyyyy oyy bebgimmm allah hayir etsin gunduz niyetine insallah soylersinnn gonlumun copsuz uzumu
Teşekkür ederim Lilitym, umarım iyisindir.
kendine çok iyi bak olur mu...
Rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....iyiym zeycanım heyecanıyım biraz sevinç-korku-heyecan- ortaya karışık sen nasılsın canım
aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...Hosgeldinlerden bir buket:119::119::119::119::119::119::122::122::122:
İyi yapmissin canim cok fena siskinlik yaaa
çok geçmiş olsun tatlım..tamam dikkat ederim kuzum sen nasılsın durumlar ne_?Günaydın canım iyiyiz şükür.Malum beklemedeyiz :)
Sen nasılsın bakalım.Su torbasına dikkat et canım.Dün de yazmıştım.Geçen hafta patladı babamın ayağını yaktı.Hem 1-2 yıllıksa kullanma hemde içine koyduğun su aşırı sıcak olmasın.bir de havasını vermeden kapatma ağzını.
tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınız
ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)
minikbebişimmmm duaları güzel arkadaşım nasılsın iyimisin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanet
canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünkü
hasret yeminle orda olayım ama içeriden izleyeyim karı soğuk sevmem ben
günaydın canım sıkma cnaını güzel güzel yükselecek değerin dualarımızdasın
ohhhhhhhhhhhhh keyiffffffffffffff ne güzel yat uyu
günaydın güzel kuşummmm
minikbebişim çok yoruyorsun kendini o misafirlerden sonra birde temizlik yapıyorsundur sen yorma kendini kuzummmm
Kızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?