günaydınn toprammmm valla dun super gectı yaa. eşim gelmeden bebişimız agzından mektup yapdım. bıde patık sueterle falan yatagın ustune koydum. eşim odaya gırdı baktım sesı solucu cıkmıyor bende arkasından bakıyorum mektubu okumus bana döndü gozlerı dolmusss cokk duygulu mektup yazmıssın dedı. oyle sarıldık falan sımsıkı. ama suan bı bebişimz ıyıce tutunsun ondan sonra daha cok sevınıcez canımm ınsallahhherkese günaydınlar
topraaaammm nasıl geçti dün akşam, nasıl söyledin eşine? o naptı ne tepki verdi, anlatsanaaaaa :52:
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canımbeklicem yarın sonucunu
cnm sanki keyifsizsin bugün, bişi mi oldu? iyi misin?
yok canım akşam çok üşüdüm de bugün üşümüyorum.bissürü kar yağdı burayaa:119::119::119::119::119::119:
meltem valla anlatsana nasıl oldu bütün herşeyi anlat mektup nasıldı
bebeğim ben haziran ayından beri deniyıordum 3 ay ama çok çöok çalışamadım.. eylülde hamile kaldım yani uzun zamandır korunduk 5 yıl nerdeyse ama hep eşim korundu ilaç falan içmedim ben
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzellllllll beeebeğimmmmmmmmmmmmmm
ayyy süperrrrrgünaydınn toprammmm valla dun super gectı yaa. eşim gelmeden bebişimız agzından mektup yapdım. bıde patık sueterle falan yatagın ustune koydum. eşim odaya gırdı baktım sesı solucu cıkmıyor bende arkasından bakıyorum mektubu okumus bana döndü gozlerı dolmusss cokk duygulu mektup yazmıssın dedı. oyle sarıldık falan sımsıkı. ama suan bı bebişimz ıyıce tutunsun ondan sonra daha cok sevınıcez canımm ınsallahh
ınsallahh canımm benımmmm ınsallahhhhh cokkk saol. yarın 11 bucuk 12 gıbı sonucumu bıldırırım canım hayırlısıylaa
Teşekkür ederim Lilitym, umarım iyisindir.
kendine çok iyi bak olur mu...
rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....
Aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...
çok geçmiş olsun tatlım..tamam dikkat ederim kuzum sen nasılsın durumlar ne_?
Tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???
Hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...
beklemedeyiz canım.malum.cumartesi kopacak dananın kuyruğu.cumartesi test yapacaz.lili ınvoıce ve ben.
amin canım benim.inşallahinşallah hayırlısıyla olur...rabbim kimseyi incitmesin...
burayada yagdi ama arkasindan yagmur yagdı gecti cnmmm yaa
selam kızlar nasılsınız yeni hamileleri tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.kızlar hamıs olanlara bır sorum olacak rahımızde hhava kacırması oluyormu? Bende cok oluyor nette cevap bulamadım. Neden olabılır?
canımm benımm yaaa aminnn ınsallahhhhh.yok canım bu sefer rentıpa gıdıcem ve bebısımız dunyaya gelene kadar orada devam edıcem. sendemı ıgneye baslıcaksın canım hem toprammm hem ıgnedas olcaz oh ne guzel ): canım doktor hamıs kalmadna mı ıgneye baslatıcak senıayyy süperrrrrbenim de gözlerim doldu valla
inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak bu sefer
muhtemelen sen de cuma günü iğneye başlarsın. Seninle aynı zamanda iğnedaş da olucaz
hangi doktora gideceksin, daha önce gittiğine mi?
selam kızlar nasılsınız yeni hamileleri tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.kızlar hamıs olanlara bır sorum olacak rahımızde hhava kacırması oluyormu? Bende cok oluyor nette cevap bulamadım. Neden olabılır?
Amin canım aminnn inşallahhh
Az kaldi lilim guzel haberler verirsin insallajh.
Kacakkk.nerelerdesin bakimm.neden girmiyosun
meltem valla anlatsana nasıl oldu bütün herşeyi anlat mektup nasıldı
bebeğim ben haziran ayından beri deniyıordum 3 ay ama çok çöok çalışamadım.. eylülde hamile kaldım yani uzun zamandır korunduk 5 yıl nerdeyse ama hep eşim korundu ilaç falan içmedim ben
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzellllllll beeebeğimmmmmmmmmmmmmm
Rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....
aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...
tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???
hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...
bize gel tatlım.kardanadam yapalım :)))
aminnnnnnn askoslarimmmmmm cooook seviyrum sizleri allah razı olsunnnnnn hepinizden ben kahvalti yapip gelcemmmmmmmm
iyiyim kuşum ben ya herşey yolunda adetim haricinde hala sökülmedi kızlarRabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....
aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...
tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???
hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...
çok güzel ya Allah mutluluğunuzu bozmasınnnn canımmmgünaydınn toprammmm valla dun super gectı yaa. eşim gelmeden bebişimız agzından mektup yapdım. bıde patık sueterle falan yatagın ustune koydum. eşim odaya gırdı baktım sesı solucu cıkmıyor bende arkasından bakıyorum mektubu okumus bana döndü gozlerı dolmusss cokk duygulu mektup yazmıssın dedı. oyle sarıldık falan sımsıkı. ama suan bı bebişimz ıyıce tutunsun ondan sonra daha cok sevınıcez canımm ınsallahh
ınsallahh canımm benımmmm ınsallahhhhh cokkk saol. yarın 11 bucuk 12 gıbı sonucumu bıldırırım canım hayırlısıylaa
valla canım mektupta ıyıydı bıze gore :)))dediğim gıbı canım suan sevıncımızı daha cok ıcımızde yasıyoruz :) duruo duruo gülüo eşim ay cok guzeldıı :))
iyiyiz canım siz nasılsınız... ben soruyu da anlamadım cevabıda bilemedimmmselam kızlar nasılsınız yeni hamileleri tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.kızlar hamıs olanlara bır sorum olacak rahımızde hhava kacırması oluyormu? Bende cok oluyor nette cevap bulamadım. Neden olabılır?
tatlışım söylesene hangi duaları okucaz yaakızlar bugün dua günümüz unutmayınız saat 4 e kadar dualarınızı alayım....Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?