Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cansın yaa bende bukaar bwbek isteyeceği mi hic tahmin etmezdim :) ben bi süre daha beklemek istiyordum çünkü ama esim istemedk iikide istememis:)) evet eşlerinizden once bizimle paylastiniz bu mükemmel bisi

oyy bacımm haklısınn artık gitmicem burdayımm ALLAH razı olsunn bacım hani hamişsinz yaa hamilerin duası daha cabuk olurmuş ondan istedimm k.bakma bacımm ALLAHIM seni ıh demeden dogurtsun inşş zorlanmadn saglıklı evlat alırsın kucagınaa inşşşşşşşşşşşşşş

Kizlar elimde bi kitap var hamilelikte duayla ilgili simdi bakarken gordum

Dogumun kolay olmasi icin her gun 316 defa YA RAKİB CELLE CELALÜHÜ ismi serifi okunur. diyor

Ve yine hamilelik esnasinda bolca SUBHANALLAH cekilirse dogum kolay olur ve dogacak cocuk hayirli olur diyor.

Gayet kolay ya yapmk isteyen olursa diye yazdim

istemene gerek yok cnm unutmam ben seni yaparım duamı...seviyorum sizi yaaaa...ne güzel dua ettin içimi mi okudun çok korkuyorum doğumdan zaten...

Cansın yaa bende bukaar bwbek isteyeceği mi hic tahmin etmezdim :) ben bi süre daha beklemek istiyordum çünkü ama esim istemedk iikide istememis:)) evet eşlerinizden once bizimle paylastiniz bu mükemmel bisi

iyi ki istemiş kocişin :)ee ama birbirimizin derdini de mutluluğunu da yaşıyoruz burda. eşimden önce bilmek hakkınızdı bence :)

canım ben tam okuyamadım, eşin senin yalnız doktora gitmeni mi kıskanıyor yoksa onsuz dışarı çıkmanı mı?
eger doktora gitmense sorun psiko demiş ama o çalışıyor, ben evdeyim, şişlideyim, arabam var ben götürür getiririrm seni doktora. bizim apartman da herkes 75 yaş üzeri, gençleri de ben tanımıyorum. bu ihtiyarları alıp doktora kontrole markete falan götürüyorum ben
bu konuda cok ciddi ve samimiyim, ayrıca istanbudaki kızlara da duyurulur, birine yardımı dokunursa mutlu olurum..

evet bende hatirliyorum bu sozunu ve Elhemdulillahhhhh hamileyim

hala sözümdeyim cnm, bu topikteki herkesin bi hamilelik takvimi olacak ben çok inanıyorum

ne güzel dua ediyosun cnm benim Allah razı olsun. Rabbim hepinizin kucağını doldursun minişlerleeeeee

bacımmm bakk senin dogum ALLAHIn izniylee yaza geliyoo ben salı günü denize gittim bol bol yüzmüştüm ilk hamişligim di ya hec bişi anlamıyo bilmiyodumm cuma günüde dogum yaptım zorlanmadan fazla ebe dediki sen denizemi gittin evt nerden bildin dedim bacakların yanmış dedi dogum da kolay oldu dedi bunu untma emi balımmm

O güzellerden bir ide benim di mi? Ben de varım ordaaaa

Tatlım hamişe misin sen de. Ben kaçırdım sanırım. Halay çekicem ama önce emin olayım dedim.

cnm ben denizden tiksiniyorum ya, biliyosunuz takıntılıyım ben biraz. denize girersem daha temizlenemicekmişim gibi hissediyorum ama doğum kolay geçiyosa onu da yaparım :) ben hamile kalmadan önce başlamıştım sezeryanla doğum yapacam demeye. ama dün kuzenim doğum yaptı epiduralle, normalde adet olsa gidip iğne vurduran bi kız olmasına rağmen çok kolay geçmiş doğumu sen de normal doğum yap diyo.

bacımm benim öküz cok kısknçç çok bildignz gibi deill dışarı çıkmam yasakk onsuz hersey yasakk burası bilee arada bakıyo ki yazdıklarımz bayn pek sesini cıkartmıyoo bacım güzel dilekren yardımın içinn ALLAH razı olsun ne duan varsa ALLAHIM duysun sesini cok sevindim yardım etmk istedignm<z icin saolun ama ben ank dayımm bacımm

rahim büyüyor ondan mı acaba baya baya var yani:44:inşallah bir sorun yoktur. :18: sabahta kahvaltı edemiyorum iştahım hiç yok öğlen ve akşam telafi ediyorum.

canım şöyle bir bilgi buldum internetten VAJİNA GAZLARI
Vajina gazı ya da vajinadan gaz çıkması hiç de düşünüldüğü gibi yellenmek tarzı bir gaz çıkışı değildir. Vajina yapısı gereği esnek bir yapıya sahiptir. Vajinadaki bu esneme payı, dokunun özelliği yani kişinin yapısı, zor doğumlar ya da yaşa bağlı olarak değişebilmektedir. Neden vajinanın bu özelliğinden bahsediyoruz. Çünkü vajinadan gaz gelmesi doğrudan, vajinanın bu özelliği ile ilgilidir. Nereden bakarsanız bakın vajinadan gaz gelmesi kadını rahatsız eden özel durumlardandır.
NEDEN OLUŞUR? SONUÇLARI NELERDİR?
Vajinanın bollaşması ya da genişlemesi sonucu meydana gelen bir durumdur. Bu nedenle vajinanın genişlemesine neden olan her etken vajinadan gaz çıkışı ya da ses çıkışına neden olabilir. Rahim sarkması, idrar kesesinde sarkma ve idrar kaçırma gibi problemleri olanlar, zor doğumlarda (büyük bebek doğurma)oluşan yırtık ya da doğumun kolay gerçekleşmesi için yapılan kesiklerin iyi dikilememesi vajina da genişlemelere neden olur. Vajinadaki bu genişleme, vajinanın penisi tam kavrayamamasına sebep olur. Vajinadaki genişleme sadece vajinadan ses gelme problemini doğurmaz. Buna ilaveten genişlemiş vajina, cinsel ilişkide, ilişkinin rahat gerçekleşmesini sağlayan sulanmaya da engel olur. Sulanmanın engellenmesi demek, cinsel ilişki problemlerini daha da artırır. Gerek erkeğin gerekse kadının hissedeceği zevkin düşmesine neden olacaktır.

ankara mı :18::18::18: uzakmış :)
canım bir de naçizane tavsiyem, eşim kıskanç istemiyor diyip eve hapsetme kendini. alışsın yani senin dısarı cıkmana, elbette huzurunuzu kaçırma ama en bastan nasıl başlarsa öyle gidiyor. en güzel yıllarını dört duvarın arasına hapsetme

Yaaaaaaaahhhhhh bi geldim 50 safya birikmiş okuyayim dedim bitmek bilmedi bıraktım geldim

Tunaydinnnnnn canlarimmmmmmm :124:

Evet yoksa bjde öyle beklerdim walla
O güzellerden bir ide benim di mi? Ben de varım ordaaaa

Tatlım hamişe misin sen de. Ben kaçırdım sanırım. Halay çekicem ama önce emin olayım dedim.
Malesef canim değilim adetim hatta ) ama halay cekcez zamni gelince bejim icinde

bacım senin düşüncene yönlendirme yapmk hadim deil ama lütfen norml dogum yap hersey daha iyi mesala için temzleniyoo lütfenn bu dedigimi az dikate all vee fazla zor deil dogum madem denze gidemiyon doguma 1 hafta kala hemn hemn her gün legene su doldurr az tuzz at içnee cok az ama haa gir legene yavaşca oturr suu sıcak olmasınn ılıktan az soguk ok anlamışsndır denz sıcaklıgı kadarr
norml dogum sezeryndan daha saglıklı bnu aslaa unutmaa sancı dogum bitiyo hepsi buu ama sezaryan bi ömr boyu yarınlı kalıyosun agır kaldıramıyom dgumdan sonra cok agrı oluyo sezeryndaa vlla normali sec bn norml dogum yaptım bidaha dogursm yine norml isterimm gerci RABBİM bilirr dedimi unutmaa bacım bnada kızma hemi

amann bacımm huylu huyundan gecermi neler etim neler tık yok adm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…