Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hani 2013te ölümler cok oldu diyorlar ya, umarım 31 Aralık'a kadar tümümüz gidenlerin yerini dolduracak bebişlerin haberlerini alırız :)
kızlar bu arada benim çok uykum geldi yumyum dönemi gerginliği halsiz bıraktı beni:)

sonra görüşürüz

Kızlar bende rabbim için verirse normal doğum yapmak istiyorum..... yeni evlendigimde eltim sezaryen doğum yaptı ben onu gördükçe dogumdan korktum.... Normal doğum en temizi.... sezaryeni omur boyu cekiyorsun agir kaldirinca dikislerin falan aciyomus...bi yakinim vardi 16yasinda dogum yapti hemde normal o anlayiyo hic korkacak bisey yoook afedersin büyük abdest yapar gibi demisti... Ben sezaryenden çok korkuyorum...:18: birde nette sezaryen doğum izledim çok kötüydü çok

inşallah canım.çokta azimli olduğum söylenemez.akşama kadar sıkıntı yok.akşam dayanamıyorum ama.kaçırıyorum hep kimse görmeden :)))

aferimm sanaa bu fikrinden sakın caymaa bacımm

yok ben hamiş değilim cnmmmmmmmm uğur getirsin die yaptım takvim daha adetım e 3 gün var inşllah allah söyletmiştir yaaa

k.bakma bacım bilemedim vlaha belkide ALLAH söyleti gııı gününde az kalmışş ohhh sevam olsunn inşşşş böyle şişer karnın bacımmmmm

Yaaaaaaaahhhhhh bi geldim 50 safya birikmiş okuyayim dedim bitmek bilmedi bıraktım geldim

Tunaydinnnnnn canlarimmmmmmm :124:
tünaydınn, hoşgeldin hicranımmm nasılsınnn?

Evet yoksa bjde öyle beklerdim walla
Malesef canim değilim adetim hatta ) ama halay cekcez zamni gelince bejim icinde
gamsecimmm nasılsın tatlımm

amann bacımm huylu huyundan gecermi neler etim neler tık yok adm da
abowww, benim kocam da kıskanç derdim ama seninki abartmış be bacım nolursun şimdiden ipleri bu kadar eline verme.. daha 1 yıl bile olmamış evleneli.. nasıl alıştırırsan öyle gider. bence yavaştan bazı şeylere alıştırmaya çalış. konu komşun yok mu, onlara fln gidip gelsen ilk etapta, sonra daha yakın çevreye fln açılırsın...

Evet bilirim, berbat duygular canım, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da bir daha yaşatmasın inşallah
Evet o korkular hep var. Hamile kalsak bile rahat rahat sevinemicez bile, hep içimizde bi tedirginlik olacak mesela...

bide sizzzzzz değmeyin keyfime artıkkkkk dünyalar benim yaniiii
inşallah canım.çokta azimli olduğum söylenemez.akşama kadar sıkıntı yok.akşam dayanamıyorum ama.kaçırıyorum hep kimse görmeden :)))

bence gündüzleri daha çok ye 6 ya kadar sonra yeme hazıflarsın balım benım komsu öle yapmıştı mis gibi zayıfldı

Sağol canım.. Geçti gitti artık daha iyiyim sizlerle... Evet canım 40-45 günü bulabiliyormuş ilk adet.. normal o yüzden.. Benim daha zamanım var doktor çok da vermezse ben de hemen başlicam.. İnşallah herşey yüreğimiz gibi temiz ve hayırlı olur...

Amin canım inşallah Allah ağzından işitsin...

Sen de seviliyosun bibiğiiiiiiiiiiiiiiiim.

Ya bişi diycem kızlar bu alıntılama bildiriminin kalkması çok kötü oldu. Acaba mail falan atsak tekrar eski haline getirmezlemi ki?

Son düzenleme:

Evet öyle olacak canım ama inşallah Rabbim bu cefamızın sefasını bize verir..

bacım olmazmı konu komşu tabiki varr kıss terliklerime iz yapıyo dışarı cıkımuyum biyere gidiyom mu diye banyo yapsam hayrdr biyere mi gittin sacımı tarısam yine aynı evde psaklı gezince cokk mutluu öyle darma dagınık cıkıyım ohh ondan mutlusu yokk öpün basınıza koyun kocanızııı

Görüşürüz canım, git dinlen tabi... Acaba senin yumurtlama değil de yerleşme dönemin olabilir mi ki yaa? bu ovu testleri çünkü hamişken de çift çizgi çıkabiliyormuş, öyle duymuştum.. Bir de uykum geldi fln deyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…