AYYYYYYYY, biriken sayfaların hepsini tek tek okuyarak alıntılamaya kaltım, ama başa çıkamadım, sabırsızlandım, çünkü ben okurken sizin sayfalar katlamaya devam ediyor
Eğer bana yazan ve alıntılamadığım kimse varsa kusura bakmasın ve tekrar yazsın, çünkü görmemişimdir
üff hakikaten de nedir bu kadınların çektiği
benim de 35 günü bulucak demek ki, erken yumurtlayayım da düzene girsin diye 10 gün fln bal çörek otu tarçın da yedim ama olmadı demek kisenin 25, benim de 30 aralık olacak sanırım BAT, beraber bekleriz artık
inşallah tatlım inşallahbenim BAT'ım belli olmamakla birlikte sanırım 30-31 Aralık fln olacak canım:44:
canım çok geçmiş olsun sana, daha çok yeniymiş acın... Benim de 9 haftalıkken kontrolum vardı ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştim o kontrolde. 2 gün sonra da kürtaj oldum. Kürtaj olalı 4 ay olacak neredeyse. O zamandan beri ilk kez bu ay çalışmaya başladık biz. O zamanki doktorum 1-2 ay korunsan yeterli dedi, ama ben genetik testlerin sonuçlarını fln bekledim, onlar çıkınca başka bi doktora gittim. Hamile kalabilir miyim artık dediğimde, tabiki dedi. Biz kürtajdan sonra korunmayı fizyolojik olarak bi sorun olacağından değil, annenin psikolojisi için veriyoruz dedi. Gördüğüm kadarıyla sen psikolojik olarak hazırsın, o yüzden başlayabilirsin artık dedi ve başladım.. Yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Rahimin de zaten hazırsa tekrar hamile kalırsın, ama hazır değilse kalmazsın zaten
Allah razı olsun canım çok sağol... Valla kötü günler çok yaşadım hele ki kürtaja 2 hafta kala sürekli ağlama krizine giriyordum.. Çok şükür şimdi iyiyim sizlerle ve eşimin desteği ile.. Ben kendimi çok hazır hissediyorum tek korkum tekrar aynısı olması.. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
amanınnnn lilmde hamişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kuşum azimlisinn zayıflarsın bu gişle balım tığ gibi olursun inşallahhhh
aşkoşummmmmmmmmmmmmmmm balım çok seviyorum seniiiiiiiiiiiii
müge anlı eşliğinde kahvaltıııı ohhh komşumda geldi kısır cay yapcaz kızalrrr çok seviyorum hepinizi pek takip edemiyorum telden die yaaa
tşk ederimmm blazeeeecimmm sağol bebeğim seviliyosunnnn
Kızlar bende rabbim için verirse normal doğum yapmak istiyorum..... yeni evlendigimde eltim sezaryen doğum yaptı ben onu gördükçe dogumdan korktum.... Normal doğum en temizi.... sezaryeni omur boyu cekiyorsun agir kaldirinca dikislerin falan aciyomus...bi yakinim vardi 16yasinda dogum yapti hemde normal o anlayiyo hic korkacak bisey yoook afedersin büyük abdest yapar gibi demisti... Ben sezaryenden çok korkuyorum...:18: birde nette sezaryen doğum izledim çok kötüydü çok
sen nasıl oldun kuşun daha iyisindir ins
yok ben hamiş değilim cnmmmmmmmm uğur getirsin die yaptım takvim daha adetım e 3 gün var inşllah allah söyletmiştir yaaa
tünaydınn, hoşgeldin hicranımmmYaaaaaaaahhhhhhbi geldim 50 safya birikmiş okuyayim dedim bitmek bilmedi bıraktım geldim
Tunaydinnnnnn canlarimmmmmmm :124:
gamsecimmm nasılsın tatlımmEvet yoksa bjde öyle beklerdim walla
Malesef canim değilim adetim hatta) ama halay cekcez zamni gelince bejim icinde
abowww, benim kocam da kıskanç derdim ama seninki abartmış be bacımamann bacımm huylu huyundan gecermi neler etim neler tık yok adm da
Evet bilirim, berbat duygular canım, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da bir daha yaşatmasın inşallahAllah razı olsun canım çok sağol... Valla kötü günler çok yaşadım hele ki kürtaja 2 hafta kala sürekli ağlama krizine giriyordum.. Çok şükür şimdi iyiyim sizlerle ve eşimin desteği ile.. Ben kendimi çok hazır hissediyorum tek korkum tekrar aynısı olması.. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
gamzem sen hamile ol halay da ne ben senin için işyerinde apaçi dansı yapcam... bütün karizmamı yerlere sererekkkk
anladım bebeğim geçmiş olsun... düşünme artık geçti gitti sağlıkları bizim olsun göbişimizde olsunnnnn
benim adetim hala gelmedi tedirginim 40 günü bulurmuş öylemi olcak yaaa... ocakta benim doğum günüm varrrr adetim olsun çalışmalara başlıyım ki hemen gelsin tostosum... kürtaj olduğum gün demiştim sersem sersem doğum günümde güzel haber vericem diye eşime...
anladım kuzum bakayım bende hoşuma gitti
iyi ol kuzummmmm merak ettim
ohhhhhhhhhhh keyifffffffffffff lilimmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım.çokta azimli olduğum söylenemez.akşama kadar sıkıntı yok.akşam dayanamıyorum ama.kaçırıyorum hep kimse görmeden :)))
anladım bebeğim geçmiş olsun... düşünme artık geçti gitti sağlıkları bizim olsun göbişimizde olsunnnnn
benim adetim hala gelmedi tedirginim 40 günü bulurmuş öylemi olcak yaaa... ocakta benim doğum günüm varrrr adetim olsun çalışmalara başlıyım ki hemen gelsin tostosum... kürtaj olduğum gün demiştim sersem sersem doğum günümde güzel haber vericem diye eşime...
hani 2013te ölümler cok oldu diyorlar ya, umarım 31 Aralık'a kadar tümümüz gidenlerin yerini dolduracak bebişlerin haberlerini alırız :)
kızlar bu arada benim çok uykum geldi yumyum dönemi gerginliği halsiz bıraktı beni:)
sonra görüşürüz
daha iyiyim kukuşummmsen nasıl oldun kuşun daha iyisindir ins
Evet bilirim, berbat duygular canım, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da bir daha yaşatmasın inşallah
Evet o korkular hep var. Hamile kalsak bile rahat rahat sevinemicez bile, hep içimizde bi tedirginlik olacak mesela...
tünaydınn, hoşgeldin hicranımmmnasılsınnn?
gamsecimmm nasılsın tatlımm
abowww, benim kocam da kıskanç derdim ama seninki abartmış be bacımnolursun şimdiden ipleri bu kadar eline verme.. daha 1 yıl bile olmamış evleneli.. nasıl alıştırırsan öyle gider. bence yavaştan bazı şeylere alıştırmaya çalış. konu komşun yok mu, onlara fln gidip gelsen ilk etapta, sonra daha yakın çevreye fln açılırsın...
Evet bilirim, berbat duygular canım, Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da bir daha yaşatmasın inşallah
Evet o korkular hep var. Hamile kalsak bile rahat rahat sevinemicez bile, hep içimizde bi tedirginlik olacak mesela...
k.bakma bacım bilemedim vlaha belkide ALLAH söyleti gıııgününde az kalmışş ohhh sevam olsunn inşşşş böyle şişer karnın bacımmmmm
ins vucudumda normal doğuma elverislidir ins bebisimde doğum kanalına gelir pirt diye pirtlatirim
Görüşürüz canım, git dinlen tabi... Acaba senin yumurtlama değil de yerleşme dönemin olabilir mi ki yaa? bu ovu testleri çünkü hamişken de çift çizgi çıkabiliyormuş, öyle duymuştum.. Bir de uykum geldi fln deyince..hani 2013te ölümler cok oldu diyorlar ya, umarım 31 Aralık'a kadar tümümüz gidenlerin yerini dolduracak bebişlerin haberlerini alırız :)
kızlar bu arada benim çok uykum geldi yumyum dönemi gerginliği halsiz bıraktı beni:)
sonra görüşürüz
inşallahhhhhh bacımmmmmmmmmmmmm hepimizin şişsinnn önce sen önce büyüklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?