Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne kadar güzel şeyler söylüyosun, cesaretimi artırıyosun cnm, kızmak diye bişi olabilir mi? benim iyiliğim için söylüyosun. kuzeni aradım şimdi bebek nasıl diye, o da kesin normal yap ne agrı oluyo ne sızı dedi. bebek tembelmiş yaa sürekli uyuyomuş ama göremedim hala, kar dursa da gidip cennet kokusunu çeksem içime hepimizin yerine. sen beni yönlendirmek kuşum daha sıcak bakıyorum normal doğuma aşırı korkuyodum.

canım benim son kontrlümde herşey normaldi... ama hala adet olmadım 14 ü ne kadar bekle gelmezde eğer söktürücü yazarım dedi... korunma bir adet dönemi verdi... 8 haftalıktı benim alındığında

Ben de pazartesi gidicem... İnşallah adetim de normale döner eskisi gibi.. Benim 9+2 idi canım sat a göre ama bebek ve kese 6 haftada kalmıştı... Yani embriyo 4 mm kese de 10 mm felandı... İnşallah bana da fazla zaman vermez...

Sagolun kizlar gercekten ugurlu geldinizzz insallah benimle kalir ,)
Canim tebrik ederim.ins.saglikla kucagina alirsin
hadi kızlar dilek tutalım hep birlikte...yaklaşık 2 saat sonra hepiniz için çok çok çok güzel bişi dileyecem :)
Canim benimmmmmm:))) Aminn canim.nerelerdesin sen.sabah ismihan ablada vardi bi gorundu gitti Gamsemmm cnmmm.bizimde olucak.bazen dussekte duygularimiza yenilsekte umudumuz hep olucak.Az once eski is arkadasimla konustuk.uc aylik hamile.cok zor gunler gecirmis.babasi vefat ettikten sonra annesi kansere yakalandi.annesinide gecen kurban bayraminda kaybetmis.sonraki ayda hamis oldugunu ogrenmis.Bu kadar uzuntunun ardindan Allah bana hayata tutunmak icin bebegimi gonderdi dedi.Cok duygulandim

hadi kızlar dilek tutalım hep birlikte...yaklaşık 2 saat sonra hepiniz için çok çok çok güzel bişi dileyecem :)
canımmmmmsınnnnn

gamzemmmmm sen olmadan olmuyor kuzummmmmmm

sen varya annelerin en duacısın minikbebişimmmmmmmm... Rabbim sana herşeyin en güzelini versinnn...
Cansın yaa bende bukaar bwbek isteyeceği mi hic tahmin etmezdim :) ben bi süre daha beklemek istiyordum çünkü ama esim istemedk iikide istememis:)) evet eşlerinizden once bizimle paylastiniz bu mükemmel bisi
aynen bende bu kadar bebek isteyeceğimi asla düşünmezdim ve ben hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kalırız diye düşündüm

canımmmm ne güzel bir kitap adı varsa yazsana bizde alalım

güzel kalpli operammmmm... valla minikbebişim hep söyler bende söylüyorummmm kesinlikle burdaki insanlar bambaşka merhametin dibisinizzzz
O güzellerden bir ide benim di mi? Ben de varım ordaaaa

Tatlım hamişe misin sen de. Ben kaçırdım sanırım. Halay çekicem ama önce emin olayım dedim.
blaaaazzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuşum benim kuzende sezeyan yapmış nasıl canı yanıyordu dün gece gittik kesinlikle herşey yolunda gitsin ve normal yap ben kesinlikle bir aksilik olmazda epidural normal yaparım

Yaaaaaaaahhhhhh bi geldim 50 safya birikmiş okuyayim dedim bitmek bilmedi bıraktım geldim

Tunaydinnnnnn canlarimmmmmmm :124:

nerdesin be kuzucummmm

kıss bacımm bakk sancı ignesi yapıyolarr inceden sancın geliyoo sonra sıklaşıyoo rahim acılıyoo bak sana yemn ediyorumm pıtt diye cıkıyoo az ıkınıyonn hepsi buu sen norml istee normll bi büyk sözü dinle daa

AYYYYYYYY, biriken sayfaların hepsini tek tek okuyarak alıntılamaya kaltım, ama başa çıkamadım, sabırsızlandım, çünkü ben okurken sizin sayfalar katlamaya devam ediyor
Eğer bana yazan ve alıntılamadığım kimse varsa kusura bakmasın ve tekrar yazsın, çünkü görmemişimdir

üff hakikaten de nedir bu kadınların çektiği
benim de 35 günü bulucak demek ki, erken yumurtlayayım da düzene girsin diye 10 gün fln bal çörek otu tarçın da yedim ama olmadı demek ki senin 25, benim de 30 aralık olacak sanırım BAT, beraber bekleriz artık

inşallah tatlım inşallah benim BAT'ım belli olmamakla birlikte sanırım 30-31 Aralık fln olacak canım:44:

canım çok geçmiş olsun sana, daha çok yeniymiş acın... Benim de 9 haftalıkken kontrolum vardı ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştim o kontrolde. 2 gün sonra da kürtaj oldum. Kürtaj olalı 4 ay olacak neredeyse. O zamandan beri ilk kez bu ay çalışmaya başladık biz. O zamanki doktorum 1-2 ay korunsan yeterli dedi, ama ben genetik testlerin sonuçlarını fln bekledim, onlar çıkınca başka bi doktora gittim. Hamile kalabilir miyim artık dediğimde, tabiki dedi. Biz kürtajdan sonra korunmayı fizyolojik olarak bi sorun olacağından değil, annenin psikolojisi için veriyoruz dedi. Gördüğüm kadarıyla sen psikolojik olarak hazırsın, o yüzden başlayabilirsin artık dedi ve başladım.. Yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Rahimin de zaten hazırsa tekrar hamile kalırsın, ama hazır değilse kalmazsın zaten

Bnde internette gorup almistim canim adi Her Anneye Lazim.

afiyet olsun.ben yaptım.bir dilim kepekli ekmek 1 yumurta :)))
ara öğün saatim geldi benim de
kuşum azimlisinn zayıflarsın bu gişle balım tığ gibi olursun inşallahhhh
afiyettttttttttt olsunnnnnnnnnnnnnn lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkoşummmmmmmmmmmmmmmm balım çok seviyorum seniiiiiiiiiiiii
çok güzel ya Allah mutluluğunuzu bozmasın

afiyet olsun lilim sen keyfini çıkar evinnnn

bebeğim olabilir neden olmasın... evet 14 gün daha bekleyeceksin
müge anlı eşliğinde kahvaltıııı ohhh komşumda geldi kısır cay yapcaz kızalrrr çok seviyorum hepinizi pek takip edemiyorum telden die yaaa

tşk ederimmm blazeeeecimmm sağol bebeğim seviliyosunnnn

ayy bebek uyuyorsa uyandırsınlar, sürekli uyutmasınlar.. yani uyumasında bi sakınca yok da, eğer uyurken emmezse kan şekeri düşer ve yenidoğan sarılığı olabilir canım. o yüzden bol bol emzirmek lazım. hee bu uyuyo demek ki tok diye düşünmesinler sakın

amanınnnn lilmde hamişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ins canim bu ay adetim geldiginde eşimle de kusmustuk bi ictim bj içtim sarhos oldum ve inanilmaz desarj oldum suanda cok iyiyim

Bebisim sensizde olmaz walla adetim bitsin mikmik lere devam yuppy

Allah razı olsun canım çok sağol... Valla kötü günler çok yaşadım hele ki kürtaja 2 hafta kala sürekli ağlama krizine giriyordum.. Çok şükür şimdi iyiyim sizlerle ve eşimin desteği ile.. Ben kendimi çok hazır hissediyorum tek korkum tekrar aynısı olması.. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..

Evet yoksa bjde öyle beklerdim walla
Malesef canim değilim adetim hatta ) ama halay cekcez zamni gelince bejim icinde
gamzem sen hamile ol halay da ne ben senin için işyerinde apaçi dansı yapcam... bütün karizmamı yerlere sererekkkk

anladım bebeğim geçmiş olsun... düşünme artık geçti gitti sağlıkları bizim olsun göbişimizde olsunnnnn
benim adetim hala gelmedi tedirginim 40 günü bulurmuş öylemi olcak yaaa... ocakta benim doğum günüm varrrr adetim olsun çalışmalara başlıyım ki hemen gelsin tostosum... kürtaj olduğum gün demiştim sersem sersem doğum günümde güzel haber vericem diye eşime...

Bnde internette gorup almistim canim adi Her Anneye Lazim.
anladım kuzum bakayım bende hoşuma gitti

sabah geç kalktım birde misafirim geldi gitti gelemedim kuzum
iyi ol kuzummmmm merak ettim

ohhhhhhhhhhh keyifffffffffffff lilimmmmmmmmmmmmmmm

Ins canim bu ay adetim geldiginde eşimle de kusmustuk bi ictim bj içtim sarhos oldum ve inanilmaz desarj oldum suanda cok iyiyim

Bebisim sensizde olmaz walla adetim bitsin mikmik lere devam yuppy

bende adet olmk istiyom nan olmuyoooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…