- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
anaaaammm, kızzz kıyamam sana, çok zor yaa, böyle hayat geçer miayy sen evlenmeden önce biliyor muydun bu kadar olduğunu? ailenle fln gidip geliyor musunuz bari?
amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..
evet yaa cidden çok kötü olmuş, ben düzelir yine diye bekliyordum ama... hala aynı. yazılanları kaçırıyorum hep böyle, cevap veremediğim olursa kusura bakmasın kızlar
iyiyim ben de napayım, karlar altında kaldık burda :18:
iyiyim canım benim, napayım, kızlara laf yetiştiriyorum işte
amann aynı seyler yaa dün girmiş burdaki yazıları okuyoo erkek varmı diye face girmiş kim var kim yok diye tek tek facedeki mesjları okuyo oynatacamm vllaaa dizi varyaa niyaziye dedim ki ayy kuzuma yazıkk hali kalmadı dedim benim içn üzlme disisi hani buke falan yasakladı kalktı kanl deiştrdi artık bu diziyi izlemk yok diyoobnde seviyom intrntten bakıyommm
amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..
hoş geldddddiiiiiiiiiinnnn :13::13::13:
selaaaammmmmmmmm men gelmişem nasılsınız :))))
Pisikomm seni boyle gormek cok guzel..
Nutez tebrikler cnm.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bebisimm kuzum dualarini eksik etme allah senden razi olsun..
Zeycanimm guzelimm.. bebek icin yemen lazim ama.. yavas yavas..
dilketin... nefesal.. Optum canlarimmm..
Herkes iyidir insallah.. :44:
Anammmm.. Kuzum benim 4 disimi birden cektiler..Allah'im simdiden yardimcin olsun.. ama geciyo yani.. cekirtirmek mecbur..
Simdiden gecmis olsun..
ass hggggggggggg bacımm naslsnnn
Ooo canım senin eşin yine buraya face e izin vermiş benimki hayatta katlanamaz lafını ettirmiyor benim de bi tek burası var işte bunu da bilmiyor... Aynen o da öyle ya bişi izliyoruz ben de bazen öyle tepkiler veriyorum kafanı kırarım diyo banaHarbiden psikopatlar he
Canım ilk olduğu için doktor bişiye gerek görmedi.. Hatta dedim genetik inceleme varmış ondan istiyorum dedim biz zaten patolojiye gönderiyoruz dedi genetik incelemede zaten anomali olarak gelir sonuç çok uzun ve gereksiz bir test dedi.. Pıhtılaşma sorunu da olsa zaten kanda o görülüyor bu teste gerek yok felan dedi ne bilim.. Bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.. Senin pıhtılaşma sorunu hangi testle çıktı canım?
hgg evrakcuuummmm
Tatlışllar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Çok da kaynatmayın.Okuyamıyom sonra. Hem de kıskanıyom ben yokkken ne çok sohbet etmişiniz diyeeee.
Hepinizi öpüyorummmm
bebiiiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiPisikomm seni boyle gormek cok guzel..
Nutez tebrikler cnm.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bebisimm kuzum dualarini eksik etme allah senden razi olsun..
Zeycanimm guzelimm.. bebek icin yemen lazim ama.. yavas yavas..
dilketin... nefesal.. Optum canlarimmm..
Herkes iyidir insallah.. :44:
Anammmm.. Kuzum benim 4 disimi birden cektiler..Allah'im simdiden yardimcin olsun.. ama geciyo yani.. cekirtirmek mecbur..
Simdiden gecmis olsun..
h.b bacımmmm iyiyimmmmm bomba gibiyim kar var yaaa sen nsılsın :))))
hgg evrakcuuummmm
amann amann ALLAH neseni bozmasnn bacımmmbende hala adı batasıca adeti bekliyom 11 gün oldu gelmediii
sende hgggggggggggggg bacımmm
Aminnnnn Rabbim c.c. hepimizin neşesinin bozmasın inş :)))) neyyyyyyy 11 gün mütest yaptırdın mı canımm
İnşallah canım..
Valla ben kendimi bildim bileli çekiyorum :S
Hassas bir dönemdesin canım ya aklına neler de getirmişsin sakın öyle düşünüp kendini doldurma eşine karşı... İnsanın en çok zarar göreceği şey yine kendisine yaptığıdır.. Lütfen bu kadar üzme kendini.. İçinin rahatlamasını istiyorsan eşinde de o anlayış varsa dünkü yaşadığın duygu karmaşasını anlatırsın güzel bir dille o da sana ne kadar yanlış anladığını söyler canım sıkma canını..
kıss bacımmm benm face deilki onun facesi kerdşlerm falan ekli ordan konuşuyommbenim facemm yedirir yaa bnaa
yok bacımm nerdee hamiş deilim ki biliyom off off neyse birazdan gelcem az işlim var gelince kaldıgımz yerden devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?