Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacımmmm bayrmdan beri anamı görmedim hiçç 2 defa dr hst ye gitim hepsi buu hiç dışarı cıkmıyom kii evlnmeden önce bukadr deildi evlendi cokk deiştiii cokkkahh bacım ahh derdim cok aslında kimsenin basını şişşrmk istemiyomm

Ooo canım senin eşin yine buraya face e izin vermiş benimki hayatta katlanamaz lafını ettirmiyor benim de bi tek burası var işte bunu da bilmiyor... Aynen o da öyle ya bişi izliyoruz ben de bazen öyle tepkiler veriyorum kafanı kırarım diyo bana Harbiden psikopatlar he

amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..

Canım ilk olduğu için doktor bişiye gerek görmedi.. Hatta dedim genetik inceleme varmış ondan istiyorum dedim biz zaten patolojiye gönderiyoruz dedi genetik incelemede zaten anomali olarak gelir sonuç çok uzun ve gereksiz bir test dedi.. Pıhtılaşma sorunu da olsa zaten kanda o görülüyor bu teste gerek yok felan dedi ne bilim.. Bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.. Senin pıhtılaşma sorunu hangi testle çıktı canım?

Tatlışllar ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Çok da kaynatmayın. Okuyamıyom sonra. Hem de kıskanıyom ben yokkken ne çok sohbet etmişiniz diyeeee.

Hepinizi öpüyorummmm

sende hgggggggggggggg bacımmm

kıss bacımmm benm face deilki onun facesi kerdşlerm falan ekli ordan konuşuyomm benim facemm yedirir yaa bnaa

bebiiiiiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm monbebeeemmmmmmmmmmmmm güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sende hgggggggggggggg bacımmm

Canim hosbulduk.. nasilsin ??
Ya ben biraz okudumda.. esine kizdim sanada cok uzuldum canim yaa..
Benim esimde cok cok ama cok kiskancti..dayimi falan aramak yasakti o kadar.. bende dinliyordum.. makyaj yapma sunu giyme bunu giyme basta hosuma gitii.. ama baktim bu sapitiyooo iyice.;etrafimda kimse kalmadi arkadas falan.. bi gun tartistik adam aldi basini giti hava aldi falan arkadaslarini gordu geri geldi.. Benim o an arayacak kimsem kalmamisti.. cunku hep yasakladi arkadaslarimi.. ailemi..

O hayatin hergunun yasarken arkadaslari varken.. sen neden onun icin eve hapis oldun.. niye bu kadar dinliyosun ! yada ne hakla bu kadar yasak koyuyor ! Esimse esim ama benim annemle gorusmeme.. doktora gitmeme alisveris yapmam karisamaz..

Yanlis anlama nolur ama uzldum senin icin..

Aminnnnn Rabbim c.c. hepimizin neşesinin bozmasın inş :)))) neyyyyyyy 11 gün mü test yaptırdın mı canımm

yok bacımm nerdee hamiş deilim ki biliyom off off neyse birazdan gelcem az işlim var gelince kaldıgımz yerden devammm

Kizlar aksam farma karisikti sonra dondu optu beni brn agliyodum o uyuyodu bende optum snra onu boyle bisiden nasil suphe ederim dedim yapmamistirvdedim yapmaz benim kocam offf ben bunalimami griyorum acaba ya nesen byle oldum ben :--(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…