Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynısı benim eşim... GÖzüme kalem bile zor çekiyorum... Gözlerini ortaya çıkarma diyo.. Hatta bi ara mimiklerime bile karıştı.. Gözlerini çok iyi kullanıyorsun diyo dedim napıyorum ki elimde mi.. Hakikaten acaipler

Ayyyyyy çok zor canım benim ya. Böyle yaşanır mı!!! .sana çektirdiğini geçtim. Kendisi de resmen işkence çekiyor ya. Bi yardım falan alsanız. Psipsikoooooooooooooooommmm bi el atsana kııııısssssssssss

Bilmemmi bakin ozaman sizi nasil oynatcam ozaman görün beni

Cok şükür canim benkm sen nasılsın

kıss bacımm yok böyle seyler vlla balkona camasır asamıyom o asıyoo dısarı cıksak makyaj yaptrmıyo makyjda bi sürme bi rujj hemn siliyoo deilryommm

Ya dişçiye gitcem 15.30 da randevum var. Hava ne yapcağını şaşırdı bu gün. Bi güneş açıyor bi tipi oluyor. Okuldan gelirken otobanda tipiye yakalandım. Zor geldim valla. Hastane yakın ama inşallah yolda tutmaz gene. :18::18::18::18::18::18:

balımm bnada geliyoo ben bi el atcamm az kaldııı

kıss bacımm yok böyle seyler vlla balkona camasır asamıyom o asıyoo dısarı cıksak makyaj yaptrmıyo makyjda bi sürme bi rujj hemn siliyoo deilryommm

Kız benim rujum bilem yok.. Sadece göz makyajı o da sadece siyah kalem.. Renkli süremem zaten kıyamet kopuyo dün akşam yine oturmuş beni seyrediyo ooo diyo rimeller sürülmüş kalemler çekilmiş kırarım bacaklarını diyo tabi esprili bi şekilde ama sinirleniyor

ıyyyy bu soguktaa tipide var ama saglık da önemli heleki diş gecmiş olsun bacımm

bebeğim ankarada burda olsa görürdüm ikisinide ama bur tarz insanlar genelde böyle şeylere gelmiyorlar

oynucam kız söz verdim

bide sizzzzzz değmeyin keyfime artıkkkkk dünyalar benim yaniiii

Bence gündüzleri daha çok ye 6 ya kadar sonra yeme hazıflarsın balım benım komsu öle yapmıştı mis gibi zayıfldı

canım işyerinde yanımda getirdiklerimi yiyorum ama eve gidince imkanlar biraz genişliyor kendime hakim olamıyorum
Cumartesi pozitifi görürsem bozcam diyeti

amann aynı seyler yaa dün girmiş burdaki yazıları okuyoo erkek varmı diye face girmiş kim var kim yok diye tek tek facedeki mesjları okuyo oynatacamm vllaaa dizi varyaa niyaziye dedim ki ayy kuzuma yazıkk hali kalmadı dedim benim içn üzlme disisi hani buke falan yasakladı kalktı kanl deiştrdi artık bu diziyi izlemk yok diyoo bnde seviyom intrntten bakıyommm

anaaaammm, kızzz kıyamam sana, çok zor yaa, böyle hayat geçer mi ayy sen evlenmeden önce biliyor muydun bu kadar olduğunu? ailenle fln gidip geliyor musunuz bari?

Evet öyle olacak canım ama inşallah Rabbim bu cefamızın sefasını bize verir..
amin inşallah canım. peki neden olduğunu araştırdın mı? herhangi bi problem var mıymış? bende kan pıhtılaşması çıktı, iğne olucam hamile kalınca..

Sen de seviliyosun bibiğiiiiiiiiiiiiiiiim.

Ya bişi diycem kızlar bu alıntılama bildiriminin kalkması çok kötü oldu. Acaba mail falan atsak tekrar eski haline getirmezlemi ki?
evet yaa cidden çok kötü olmuş, ben düzelir yine diye bekliyordum ama... hala aynı. yazılanları kaçırıyorum hep böyle, cevap veremediğim olursa kusura bakmasın kızlar

iyiyim canım benim sen nasılsın 124:.
iyiyim ben de napayım, karlar altında kaldık burda :18:

iyiyim canım benim, napayım, kızlara laf yetiştiriyorum işte

sağol canım. 20 lik dişimi çektircem :18::18::18::18::18::18::18::18: çok sorun çıkarmaya başladı. hamile kalmadan halletmek istiyorum. ama çok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:

selam canımcımm :) ben çektirdim hiç korkma iğneyi yaptıktan sonra hiçbirşey hissetmiyorsun zaten sadece dişi çektirdikten sonra yemek vs sıkıntı oluyor çünkü cok derin olduğu için gec iyileşiyor diş yeri geçmiş olsun canım tekrrdan

Pisikomm seni boyle gormek cok guzel..
Nutez tebrikler cnm.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah..
Bebisimm kuzum dualarini eksik etme allah senden razi olsun..
Zeycanimm guzelimm.. bebek icin yemen lazim ama.. yavas yavas..
dilketin... nefesal.. Optum canlarimmm..

Herkes iyidir insallah.. :44:

sağol canım. 20 lik dişimi çektircem :18::18::18::18::18::18::18::18: çok sorun çıkarmaya başladı. hamile kalmadan halletmek istiyorum. ama çok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:

Anammmm.. Kuzum benim 4 disimi birden cektiler..Allah'im simdiden yardimcin olsun.. ama geciyo yani.. cekirtirmek mecbur..
Simdiden gecmis olsun..

korkma canım.kardeşiminkini de aldılar.15 dk sürdü.çıktı evimize gittik.bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…