Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hoşgeldin canim olsun üzülme sağlık olsun bnimde olmadi bu ay ocaga kaldi ümitler ins ocakda bebisimizz süpriz yapar sen nasılsın iimisin

cok sukur iyiyiz.çalışmalara kaldığımız yerden, ciddi ciddi yeniden başladık.sistem kurduk.yapıoz biseyler işte:))
27 aralık bat. döndüm dolaştım geldim yanınıza yeniden.sizler olmasanız olmuyor, geçmior ,katlanılmıor...sağolun vallahı

Iyi yapmissjn bebisim walla helal sana kadında arsizmis gerçekten

günaydın minnoşum

günaydın hoş geldin canım

biz de çok iyiz teyzeleri....bugün çirkinleşme günü mü...o zaan öle olsun makyajda yaptım ama yine de çirkin olayım ....

canımmm senin hakkını nasıl ödeyeceğiz biz yaaa...:2: Sen böyle yapınca ben çok çok çok duygulanıyorum boynuna atladım bennnnnn Canım arkadaşımmmmmmmmmmm bitanemmmm
"allahümme ya evvelü" çekiyorum bende hala çekiyorum akşamüstü bağışlarız...
Hakkını helal et kuzucummm

Burda genelimiz ayni sey iciniz ondan burasi rahatlatiyordur üzülme yeterki olacak hepimizin bebisi Allahim hepimize vakti zamani nezamansa verecek

Adetkeb cekiliyomu bende cejeyim birlsetirelim bagislayalim

Yaaaa ben bile çok heyecanlandım. son 1. Seni tahmin edemiyorum.
Bu arada top olma kız. Beddua edilecekse ben ederim. Bir daha bize günaydın demezsen hamile olursun inşşşşaaaalllllaaaahhhh.

Al bir hadsiz terbiyesiz dahaaaa. Ay çirkinleşecem yineeeee Mazur görünnnnn

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....

Günaydın tatlım sen bu hafta sonu gidicektin doktora dimi?

ben de kafamı vurma modundayım zaten

kan degerlerim normal cıktı gecen hafta tansiyon düşüklüğünden doktora gitmiştim ya.. valla sık sık aft cıkması behcet hastalıgının tipik belirtilerinden biriymiş onu bile arastırdım ama bilmiyorum işte gecmiyor bir türlü

bu arada bizde temizlik günü arada ben de yardım ederim, acık olup yazamazsam alınmayın güzeller

ayy dünden beri sorucam aklımda arad kuyamadıgım sayfalar oldu
nutez en son kocasını kameraya cekecekti, neler olmuş? kocası ne tepki vermiş bilen var mı???

evet canım kontrol var yine dua edin de miniş toparlanmış olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…