sendende alcaz ins bibikimmm bi iki gun sonra inss
Cıtır anne nasılsınnnn
Meltemcimmm hg canim nasılsın
Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama
Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama
Tamam bende cekcem yazarim kactane oldugunuayyy bebeğim bilmiyorum ki akşam da bu abdestli mi çekilmeli başın kapalı mı olmalı diye sorduk kimse bilmiyor ama ben iş yerinde yolda evde falan çekiyorum başımı kapatmadım ama çekiyorum bilen varssa desin kızlar
Ohhhh sabahlar olmasin monbebem hasret gider missiniz ne güzel ins bende cumartesiyi bekliyorum formasiz incem sahaya wallaNasilsiniz kizlar... ??? Hamisler ve bebeleri... Hamis olmak isteyenler.. bekleyenler...
Dun kocama kavustumm...Dusa girmistim.. kapida bekliyoduuu sapiiiiikkkk... 1-2 saat sonra tekrar dus... kizlar ama benim adet bitmisti.. dun ikinci dustan sonra tekrar kanama basladi... cok az geldi.. ve durdu.. bugun hic bisey yok.. Noluyo ki ??? anlamadim :44::44::44::44::44::44:
Günaydın hicranim mide bulantin olmasi güzel aslinda bebek ben burdayim diyo annesineGünaydın canlarım benimnasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti
güzel dilekleriniz için çokk teşekkürederim kızlar dilerim allah gönlünüze göre verir dualarım sizinla :)
lilitiy lütfen yap şu testiiiiiiiii :)
evi için konu açanlar link atsın merak ettim ayy kahveye gelmiş gibi oluruz :))
ben açmıştım valla dayanamadım yıllar sonra eksiklerimiz var tabi ama olsun mutluyuz :)
hadi buyrun bana :) bunlar eski foto ama ilk yerleşmeye çalışıldığında çekmiştim cameram bozuk yenilerini daha sonra koucam :)
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/672758-6-aylik-evim-2.html#post33049109
doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere bol bebisli ins
ablammmm 10ayetel kursi okudum sana ve bebegine
kavun kadar olduysa at bi foto kuzum
hoşbulduk canlarımmm ıyıyım cok sukurr sız nasılsınız saglık ocagından geldım
sonucun cikti mi kuzummm
Cnm degerin kactı senin saglık ocagında ne dedileerr
Niyekine yaaa offf Allahim yardımcın olsuntam gebeliğin ılk zamanlarında iş cıktı basımaa . balkonu kapattırıyoruzz camcılar gelcekmıs. sımdı butun ev bastannn sonaa temızlencekkkk
kavun kadar olduysa at bi foto kuzumevet masallah monbebem afet bi hatun
sonucun cikti mi kuzummm
as canim sagolsun ilaydamm.... Korunuyo muymus belki korunmuyosa hemen olur stres yapmadığı için
Niyekine yaaa offf Allahim yardımcın olsun
Ayy Kıyamam yaaa aglama gel sarıl bana onemsenmek cok güzel Allahim korusun nazarlarsan dogum günün kutlu olsun tum duaların kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?