Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

doğum günün kutlu olsun canım.. eşinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah. bebişinde inşallah sana doğum günü sürprizi yapar sana bu ay...

Doğum günün kutlu olsunnnn bitanemmm

Tamam bende cekcem yazarim kactane oldugunu
Ohhhh sabahlar olmasin monbebem hasret gider missiniz ne güzel ins bende cumartesiyi bekliyorum formasiz incem sahaya walla
Günaydın canlarım benim nasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti
Günaydın hicranim mide bulantin olmasi güzel aslinda bebek ben burdayim diyo annesine

Canim cok etkilendkm suprizden ins bizde yapariz en kosa zamanda ayrica yuvarlak halin varyaaaa o benim yatak odasi halim yupyy

tam gebeliğin ılk zamanlarında iş cıktı basımaa . balkonu kapattırıyoruzz camcılar gelcekmıs. sımdı butun ev bastannn sonaa temızlencekkkk

canımm mutlu yıllar dilerim yeni yaşın yeni mutluluklar umutlar getirsin inşallah sana :)
sağlık , huzur ve aşk dolu senelere

tam gebeliğin ılk zamanlarında iş cıktı basımaa . balkonu kapattırıyoruzz camcılar gelcekmıs. sımdı butun ev bastannn sonaa temızlencekkkk
Niyekine yaaa offf Allahim yardımcın olsun

Ayy Kıyamam yaaa aglama gel sarıl bana onemsenmek cok güzel Allahim korusun nazarlarsan dogum günün kutlu olsun tum duaların kabul olsun

nice nice musmutlu yıllara cnmmmmmm...hadi küslük bitti, bak ne güzel bi jest yapmış kocişin bakalım ben oduncum 5 gün sonra bana nasıl bi sürpriz yapıcak :)

kavun kadar olduysa at bi foto kuzum evet masallah monbebem afet bi hatun

atarım cnm bakarsınız

Niyekine yaaa offf Allahim yardımcın olsun

Ayy Kıyamam yaaa aglama gel sarıl bana onemsenmek cok güzel Allahim korusun nazarlarsan dogum günün kutlu olsun tum duaların kabul olsun

canım bı kullanmadıgız balkonu kapattırıyoruz ccuk odasındakı fazlalıkları falan oraya koyarız dıye. 20 gun once olu almaya geldıler. tamda zamanında camları takmaya gelıyorlarr sımdıı. amişnnn canımm inşallahh. eşim ve ben harıcınde kımsede bılmıyor hamıle oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…