Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrr ben size katılıorum zaten tamam helalindir, hatta sevap olduğunuda biliyorum.. zaten sırf bu nedenden okadar sevap kaznıyorumki buaralar melek olup uçucam..
benim anlatmak istediğim o değil. hayırlı ewlat olur eyvallah sevap eyvallah.. hadiste yazar onada okey... sadece ne bileyim tuhaf geldi savaşa filan giderken eski insanlar ALLAH ALLAH ALLAHHHH HÜCUMMMM diye besmeleyle koşarmış ya o geldi aklıma ondan öle hücummm die aklıma gelince komik geldi. yoksa dediklerinizn mantıklı olduğunu biliyorum
:26:

Bendende iyilik kuzu neler yaptın degeelendirdinmi yumyum u

yok balım ya uyuyakalmışız... ama bu öğleden sonra değerlendiricez de ben tam emin değilim yumyumdan. dün yine ovu testi yaptım. çok silik çıktı. bir günde bu kadar fazla silikleşmesi normal mi??? bir de o koyu olan teste dün bir daha baktım. t c'den biraz daha açıktı. bekledi diye mi oldu bilemiyorum kafam karıştı yani. gerçi o koyu iki çizgiyi gördüğüm gün sol kasığım fena ağrısı. o kadar ki bacağıma bile vurdu. gece zor uyudum yani

Kızlar merhaba benide aranıza alın barii bende dün bebeğimi kaybettim umudum ekime kaldıı

işte spermler de hücuuummm diye yumyumlara saldırıyor işte ne güzel

Hmm yumurtan catlamistir belki sen yinede degerlendir buarada benimde o yapisik sey gelmeye basladi sen o yapisiktan nekaar zamn sonra t ve c yi koyu gördün

yok canım kürtaj değil 7 haftalıktı tutunmamış kendiliğinden kanama ile düştüü

anladım canım. Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler. meleğin cennette inşallah. Doktor sakınca görmemişse ekimde çalış tabi. hem bir kere olduktan sonra 2.si daha kolay oluyor diye biliyorum ben. Rabbim hayırlısıyla yeni bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Hg canim üzülme çünkü sağlıksız bebekler tutunamzmis hayata kendi topla ilk ve hazir hissettiğin an başla calismaya

Öyle canım Rabbim böyle hayırlı görmüş her şerde bir hayır vardır ..acaba doktor bana adet söktürücü verir mi

İyiyim canim sen nasılsın nereye gittiniz dun kocisinle iyi vakit gecirdinmi

bende iyiyim canım sağol. yemeğe gittik dün güzel geçti ama çok stresliyim. bugün kayınvalidem geliyo bikaç gün bizde kalıcakmış. benimde tam en önemli günüm 21 i napıcam bilmiyorumm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…