- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
anladım canım. ama yanlış düşünüyorsun. o senin helalin sen de onun. sen eşini memnun ediyorsun o da seni. bu ne kadar güzel bir şey farkında mısın? ve ayrıca karı koca helal yoldan birlikte oldukları zaman melekler tarafından üzerlerine nur yağarmş. bu şekilde besmele de çeksen daha güzel olmaz mı??
buna neden böyle bakıyosunuz, sonuçta o da Allahın emri ve bir çok hadiste ayette bu geçiyor, besmelesiz yapmayın cidden çocuğun ahlakında bile etkisi var o besmelenin. cinsel birlktelik ve ordaki haz da Allahın bi hediyesi bize. bunda utanacak ya da sıkılacak, çekinecek bir şey yokki. Allahın bize helal kıldığı adamla yine Allahın izin verdiği şeyi yapıyoruz. çocuk niyeti olsun olmasın besmele çekmek gerekir hem o esnada o besmele bize bi örtü olur habis ruhlara karşı, hem Allahın izin verdiğinin bilincinde olduğumuz için ibadet sevabı olur hem de o birlktelikten bi bebek dünyaya gelirse muhakkak etkisi olur.
Bendende iyilik kuzu neler yaptın degeelendirdinmi yumyum u
kızlarrr ben size katılıorum zatentamam helalindir, hatta sevap olduğunuda biliyorum.. zaten sırf bu nedenden okadar sevap kaznıyorumki buaralar melek olup uçucam..
benim anlatmak istediğim o değil. hayırlı ewlat olur eyvallah sevap eyvallah.. hadiste yazar onada okey... sadece ne bileyim tuhaf geldi savaşa filan giderken eski insanlar ALLAH ALLAH ALLAHHHH HÜCUMMMM diye besmeleyle koşarmış ya o geldi aklıma ondan öle hücummm die aklıma gelince komik geldi.yoksa dediklerinizn mantıklı olduğunu biliyorum :26:
Kızlar merhaba benide aranıza alın barii bende dün bebeğimi kaybettim umudum ekime kaldıı
işte spermler de hücuuummm diye yumyumlara saldırıyor işte ne güzel
yok balım ya uyuyakalmışız... ama bu öğleden sonra değerlendiricez de ben tam emin değilim yumyumdan. dün yine ovu testi yaptım. çok silik çıktı. bir günde bu kadar fazla silikleşmesi normal mi??? bir de o koyu olan teste dün bir daha baktım. t c'den biraz daha açıktı. bekledi diye mi oldu bilemiyorum kafam karıştı yani. gerçi o koyu iki çizgiyi gördüğüm gün sol kasığım fena ağrısı. o kadar ki bacağıma bile vurdu. gece zor uyudum yani
Hg canim üzülme çünkü sağlıksız bebekler tutunamzmis hayata kendi topla ilk ve hazir hissettiğin an başla calismayaKızlar merhaba benide aranıza alın barii bende dün bebeğimi kaybettim umudum ekime kaldıı
ah canım çok geçmiş olsun. nasıl oldu? yani kürtaj falansa hemen bebek düşünmeye başlaman doğru değil canım.
ay saldırsınlar iyicede tutsun gayri yaaa
yok canım kürtaj değil 7 haftalıktı tutunmamış kendiliğinden kanama ile düştüü
günaydın kızlarrrrr :124::124:
Günaydın canlar. Nasılsınız
Günaydın canlar. Nasılsınız
Hg canim üzülme çünkü sağlıksız bebekler tutunamzmis hayata kendi topla ilk ve hazir hissettiğin an başla calismaya
İyiyim canim sen nasılsın nereye gittiniz dun kocisinle iyi vakit gecirdinmi
günaydın canııımmm.. iyiyiz senden ne haber?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?