Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende iyiyim canım sağol. yemeğe gittik dün güzel geçti ama çok stresliyim. bugün kayınvalidem geliyo bikaç gün bizde kalıcakmış. benimde tam en önemli günüm 21 i napıcam bilmiyorumm:44:

Bebeğim yapcak bisi yok o yatınca mikmk kacirmamak gerek malesef en uzak osayi sec yatakodasina

canım kaçırdım ben sorunu bulamıyorum

sorum yukarıda canım

bende iyiyim canım sağol. yemeğe gittik dün güzel geçti ama çok stresliyim. bugün kayınvalidem geliyo bikaç gün bizde kalıcakmış. benimde tam en önemli günüm 21 i napıcam bilmiyorumm:44:
Vslla bbuay benim kaynvldmde geldi 20 gun kaldi ve tam yumyum zmnlarimdi yan odada yatmasina ragmen gunasiri yaptik valla biz hic bi ayimi bosa harcayamazdim:)) cok sicak diyip diyp dus aldim:)))

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz canlar.. bu arada msa konu sahibini goren varmi.bu aralar pek gorunmuyor.sunun icin soyluyorum arkadaslar msa gorusunu soyledi farkli dusunen arkadaslarda dusuncelerini soylediler.yani umarim ortada bulusulmustur kimse kimseye kirgin olmasin.bizim sayfamizda kirginliklar olmasin belki tatliya baglanmistir belki ben takip edememis olabilirim.msa sesini duyalim lutfen.Allah hepimizin gonlune gore versin

gözünaydın canım

şaka bir yana da senin kayınvalidenle aran iyiydi diye hatırlıyorum. oohhh sen şimdi döktürürsün de ... ne pişireceksin bakalım kvne??

evet seviyorum ya kendi halinde çok iyi biri sağolsun. ama açık konuşmak gerekirse görümcemi kayınvalidemden daha çok seviyorum. görümcem de 8 haftalık hamile bu arada
valla canım benim kv çok yemek yemiyor. en sevdiği yemek karnıyarık, bende karnıyarık yapıcam. gerçi öğlen geliyormuş öğlen bi kısır mı yapsam bilmiyorum ki canım çekti

canım ben dün yoktum buralarda ne kaçırdım:26:

Vslla bbuay benim kaynvldmde geldi 20 gun kaldi ve tam yumyum zmnlarimdi yan odada yatmasina ragmen gunasiri yaptik valla biz hic bi ayimi bosa harcayamazdim:)) cok sicak diyip diyp dus aldim:)))

hahaha :) bende öyle yapıcam artık. allahtan adanadayız burası hala cehennem gibi sıcak

sorum yukarıda canım

canımm ben ovulasyon testi kullanmadığım için bilemiycem onu en iyi cute bilir. ama test bekleyince dikkate almamak gerekiyomuş. sen gün aşırıya devam et riske atma. ben bu ay hiç yumurtlama belirtisi beklemedim. adet bitti gün aşırıya başladık, hala devam ediyoruz.

ilhammmm geldiiiiii

----------------------------------------------------
hani bir sipoşla gelirsin ya
banada öyle gel hasretim
aşk kokan karnıma
hani dalar bakarsın ya yumoşlara
banada öyle gel kulun olayım
yumoşları aşda gel kurbanın olam
gel artık göbişime ne olurrr

hay amann

Canim bizim icin problem yok onun içinde olduğunu düşünmüyorum eger problem var ben ve bizim gibi düşünenler olatakbaska topike gelebiliriz rahatsız olunsun istemem yani

20 gün müüüüüüüüü

ya niye bu kadar çok kalırlar anlamıyorum ben. hasta falan mıydı.... neyse geçmiş olsun. en iyisini yapmışsın valla :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…