soruma cevap verecek kimse yok muuuuuuuuuuu
bende iyiyim canım sağoll. kayınvalidem gelicek hazırlık yapıyorum :)
bende iyiyim canım sağol. yemeğe gittik dün güzel geçtiama çok stresliyim. bugün kayınvalidem geliyo bikaç gün bizde kalıcakmış. benimde tam en önemli günüm 21 i napıcam bilmiyorumm:44:
canım kaçırdım ben sorunu bulamıyorum
yok balım ya uyuyakalmışız... ama bu öğleden sonra değerlendiricez de ben tam emin değilim yumyumdan. dün yine ovu testi yaptım. çok silik çıktı. bir günde bu kadar fazla silikleşmesi normal mi??? bir de o koyu olan teste dün bir daha baktım. t c'den biraz daha açıktı. bekledi diye mi oldu bilemiyorum kafam karıştı yani. gerçi o koyu iki çizgiyi gördüğüm gün sol kasığım fena ağrısı. o kadar ki bacağıma bile vurdu. gece zor uyudum yani
sorum yukarıda canım
Vslla bbuay benim kaynvldmde geldi 20 gun kaldi ve tam yumyum zmnlarimdi yan odada yatmasina ragmen gunasiri yaptik valla biz hic bi ayimi bosa harcayamazdim:)) cok sicak diyip diyp dus aldim:)))bende iyiyim canım sağol. yemeğe gittik dün güzel geçtiama çok stresliyim. bugün kayınvalidem geliyo bikaç gün bizde kalıcakmış. benimde tam en önemli günüm 21 i napıcam bilmiyorumm:44:
gözünaydın canım
şaka bir yana da senin kayınvalidenle aran iyiydi diye hatırlıyorum. oohhh sen şimdi döktürürsün de ... ne pişireceksin bakalım kvne??
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz canlar.. bu arada msa konu sahibini goren varmi.bu aralar pek gorunmuyor.sunun icin soyluyorum arkadaslar msa gorusunu soyledi farkli dusunen arkadaslarda dusuncelerini soylediler.yani umarim ortada bulusulmustur kimse kimseye kirgin olmasin.bizim sayfamizda kirginliklar olmasin belki tatliya baglanmistir belki ben takip edememis olabilirim.msa sesini duyalim lutfen.Allah hepimizin gonlune gore versin
Vslla bbuay benim kaynvldmde geldi 20 gun kaldi ve tam yumyum zmnlarimdi yan odada yatmasina ragmen gunasiri yaptik valla biz hic bi ayimi bosa harcayamazdim:)) cok sicak diyip diyp dus aldim:)))
sorum yukarıda canım
canım ben dün yoktum buralarda ne kaçırdım:26:
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz canlar.. bu arada msa konu sahibini goren varmi.bu aralar pek gorunmuyor.sunun icin soyluyorum arkadaslar msa gorusunu soyledi farkli dusunen arkadaslarda dusuncelerini soylediler.yani umarim ortada bulusulmustur kimse kimseye kirgin olmasin.bizim sayfamizda kirginliklar olmasin belki tatliya baglanmistir belki ben takip edememis olabilirim.msa sesini duyalim lutfen.Allah hepimizin gonlune gore versin
Günaydın canım hg :)) cok enerjik gördüm seni buju neye borçluyuz
Ben cevap verdim ama sen benim soruma cevap vermedin kustum hıh
Günaydın güzel anne aday adaylari sizi sevgiyle kucaklıyorum:13:
Günaydın güzel anne aday adaylari sizi sevgiyle kucaklıyorum:13:
Vslla bbuay benim kaynvldmde geldi 20 gun kaldi ve tam yumyum zmnlarimdi yan odada yatmasina ragmen gunasiri yaptik valla biz hic bi ayimi bosa harcayamazdim:)) cok sicak diyip diyp dus aldim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?