Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakimm???

tombik hamileymiş hayırlı uğurlu olsun. Hicranımın da doktor kontrolü vardı bugün inşallah güzel haberlerle gelsinnn blazecşm senin de geçmiş doğum günün kutlu olsunn

İnsallah abla ) cok heycanliymis seninki de amaaa

evet canım ve onun sadece önceleri adını görüyordum. sonra ben rüyayı gordugum günden sonraki gün bana arkadaşlık teklifi gönderdi. belki bunlar bir işarettir onun için inşallah... ama sabah onu sayıklarken uyandım

günaydın canım....

hicran kontrole mutlu mutlu gidin ve mutlu mutlu donun İnsallah

herkesede kocaman gunaydınnnn

sana da günaydın canım...

günaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))

günaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))

Günaydın canım iyiyim ben... Ben de hepinizi çok seviyorum valla he :)

gelsinler canım moralini bozma lütfen inşallah bir daha kırmızıları görmezsin...

üzülmemek elde değil çevremdeki insanların çocukları var hamile olanlar var benim çocuğum oldu diye büyüklenenler bunları gördükçe moralim çok bozuluyor her gece dua ediyor ağlıyorum bende anne olmak karnımda kalp atışlarını hareketlerini hissetmek istiyorum yaşım 29 olacak ve ben guatr hastasıyım erken menopoza girme riskim var

günaydın canım Gamse o anladım ben

günaydın canım hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah kuzummm

Canım etrafımızda öyle dengesiz öyle düşüncesiz insanlar var ki... Onlar olmasa zaten iyi insanların kıymetini bilemeyiz.. Çok zor biliyorum ama sen kimseeyi duyma.. Seni üzen strese sokan herkesten uzak durmaya çalış.. Kalbini tam tut dualarını Rabbim elbet birgün kabul edecektir..

Rabbim bugün gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah. Evlerinizden huzur, mutluluk, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın. Evinize çabucak, sürekli altını değiştirdiğiniz, gazını çıkarttığınız, sizi uyutmayan minişler göndersin Allahım. Borçlulara eda, hastalara şifalar nasip etsin Allahım. Sıkıntısını olanların sıkıntısını gidersin Rabbim inşallah. Hamişlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.

Aminnnnn canım Allah razı olsun.. Hayırlı cumalarrrr...

amiiin cümlemize inşallah

Günaydın canım iyiyim ben... Ben de hepinizi çok seviyorum valla he :)
iyi olalım canımmm moraller yüksek olunca insan daha cok motive oluyo bende cok cok seviyoreeee :))))
günaydın canım Gamse o anladım ben

günaydın canım hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah kuzummm
aminnnnnnnnnn inş bitanemmmm :)

aminnn aminnn aminnnnnnnn canım benimm cok cok sağol sanada hayırlı cumalar :)

seni anlıyorum canım. dr kontrollerini yaptırdın mı? sorun yoksa gününü bekliyordur bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…