- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
çok normal canım... sürekli buradayız ve sürekli beyin çalışıyor... bende geçen gün burdan birisini sayıkladım ama batı gelsin o gün açıklayacağım o kişiyi.. inşallah rüyalarım çıkar...
canım yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyorsunuz en son 27 kasımda adet oldum 30 gün arayla oluyorum ve neler yapmalıyım gebelik için...:))
canım yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyorsunuz en son 27 kasımda adet oldum 30 gün arayla oluyorum ve neler yapmalıyım gebelik için...:))
İnsallah abla) cok heycanliymis seninki de amaaa
günaydın kızlarnasılsınız bakimm???
tombik hamileymiş hayırlı uğurlu olsun. Hicranımın da doktor kontrolü vardı bugün inşallah güzel haberlerle gelsinnnblazecşm senin de geçmiş doğum günün kutlu olsunn
hicran kontrole mutlu mutlu gidin ve mutlu mutlu donun İnsallah
herkesede kocaman gunaydınnnn
günaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))
gelsinler canım moralini bozma lütfen inşallah bir daha kırmızıları görmezsin...
evet canım ve onun sadece önceleri adını görüyordum. sonra ben rüyayı gordugum günden sonraki gün bana arkadaşlık teklifi gönderdi. belki bunlar bir işarettir onun için inşallah... ama sabah onu sayıklarken uyandım
günaydın canım....
sana da günaydın canım...
günaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))
doğduktan sonra ona dokunmak öpmek koklamak istiyorum kısacası bütün annelerin yaptığını yapmak istiyorumgelsinler canım moralini bozma lütfen inşallah bir daha kırmızıları görmezsin...
üzülmemek elde değil çevremdeki insanların çocukları var hamile olanlar var benim çocuğum oldu diye büyüklenenler bunları gördükçe moralim çok bozuluyor her gece dua ediyor ağlıyorum bende anne olmak karnımda kalp atışlarını hareketlerini hissetmek istiyorum yaşım 29 olacak ve ben guatr hastasıyım erken menopoza girme riskim var
canım en güvenlisi ovulasyon testi.
Rabbim bugün gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah. Evlerinizden huzur, mutluluk, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın. Evinize çabucak, sürekli altını değiştirdiğiniz, gazını çıkarttığınız, sizi uyutmayan minişler göndersin Allahım. Borçlulara eda, hastalara şifalar nasip etsin Allahım. Sıkıntısını olanların sıkıntısını gidersin Rabbim inşallah. Hamişlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
Rabbim bugün gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah. Evlerinizden huzur, mutluluk, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın. Evinize çabucak, sürekli altını değiştirdiğiniz, gazını çıkarttığınız, sizi uyutmayan minişler göndersin Allahım. Borçlulara eda, hastalara şifalar nasip etsin Allahım. Sıkıntısını olanların sıkıntısını gidersin Rabbim inşallah. Hamişlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
iyi olalım canımmm moraller yüksek olunca insan daha cok motive oluyo bende cok cok seviyoreeee :))))Günaydın canım iyiyim ben... Ben de hepinizi çok seviyorum valla he :)
aminnnnnnnnnn inş bitanemmmm :)günaydın canım Gamse o anladım ben
günaydın canım hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah kuzummm
üzülmemek elde değil çevremdeki insanların çocukları var hamile olanlar var benim çocuğum oldu diye büyüklenenler bunları gördükçe moralim çok bozuluyor her gece dua ediyor ağlıyorum bende anne olmak karnımda kalp atışlarını hareketlerini hissetmek istiyorum yaşım 29 olacak ve ben guatr hastasıyım erken menopoza girme riskim var
amiiin cümlemize inşallah
Aminnnnn canım Allah razı olsun.. Hayırlı cumalarrrr...
amiiin cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?