canım kusura bakacağım bir şey asla olamaz, sorarak öğreniyoruzbat beklenen adet tarihi ,birde sat var son adet tarihi
ne zor kadın olmak...
evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak
internetten baktım evet öyle demekmiş :))
16 eylülde regl olacam diye bekliyorum ama bnm 1-2 gün erken gelebiliyor
aletı takarken acıyomu peki doktorla amcamı oluyo sadece
ahh yaklaşmış senin :))) hiç test yaptın mı ?
aleti takacağı sırada kendi kendime o an dedim ki bırak kendini uyuyormuş gibi düşün vücudu bırak,hakikaten acımadı zaten iltihaptan ileri gitmedi dr durdu yapamam dedi bana sordu bende çıkarın çektirmeyeceğim dedim çıkardı,ama itiraf edeyim masaya gelene kadar ellerimin titremesini durduramadım,kolay değil ama kendini şartlandıracaksın ve geçecek,tabi ben ilaç enjekte kısmını yaşamadım o anı anlatamayacağım
yok yapmadım adetim gecikirse yapacam, şimdi yapsam test sonuç verirmi hiç düşünmemiştim yapmayı?
Bende bugün aynı soruyu sormuştum :)) ama senin benden önce reglin bazen sonuç alabilenler oluyor, çizgi silik çıkıyor, ama beklemek daha iyi diyorlaryaparsan haber ver mutlaka, :)))))
aleti takacağı sırada kendi kendime o an dedim ki bırak kendini uyuyormuş gibi düşün vücudu bırak,hakikaten acımadı zaten iltihaptan ileri gitmedi dr durdu yapamam dedi bana sordu bende çıkarın çektirmeyeceğim dedim çıkardı,ama itiraf edeyim masaya gelene kadar ellerimin titremesini durduramadım,kolay değil ama kendini şartlandıracaksın ve geçecek,tabi ben ilaç enjekte kısmını yaşamadım o anı anlatamayacağım
bak şimdi içime bi kurt düşürdün bugun alıp yarın sabah yapsammı yoksa pazartesiyi beklesem mi acaba???
o amcalarda bakmyo dmi
evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak
selam kızlar nasılsınız? ben iyi değilim sinirliyim,doktora sabah 09:00 da gittim 10 dk önce eve girdim neler oldu;
HSG çektiremedim masaya yattım, spekulm takıldı dr bunu çekemeyiz aşırı iltihabın var dedi hatta şöyle tabir etti "DELİ GİBİ İLTİHABIN VAR EĞER HSG ÇEKERSEK KARIN BOŞLUĞUNA DAĞILIR SKINTI OLUR" dedi ve ben kalktım masadan,
fitil antibiyotik verdi,sonra ilacı yanlış yazmışlar bi eczane bi hastane 4 kez mekik dokudum resmen,şu işim bitsin etlik zübeyde hanıma asla uğramayacağım,öööööffffff psikolojiyi hazırladım olmadı hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız?
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
Evet olabilir neden olmasın belki de senin düşündüğün gibidir, peki doktorlar ne diyor bu konuda doktora sordunmu sen bunu?
Yok cnm henuz dr a sormadım bu 2 ay bu yontemi denedikten snr yine gebelik olmazsa dr a gitcem artık bi an once bi mudahale fln yapılsın artık
Canım çok çook geçmiş olsun
sağol canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Umarım açtığın bu topik uğur getirir sana, dualarım bütün anne adaylarıyla :)
slm kızlar nasılsınız msa iyi olmuş topik bekliyodum bende benıde eklermısın canım 1 ekim
Hg canım bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?