Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım kusura bakacağım bir şey asla olamaz, sorarak öğreniyoruz bat beklenen adet tarihi ,birde sat var son adet tarihi
ne zor kadın olmak...

Canım çok saol valla beni bugün baya bi aydınlattın sen :)
hem de ne zor, evlendiğimin ilk yılı vajinal mantardı idrar yolu iltihabıydı maf etti beni, şükür 2.yılım daha iyi geçti

evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak

abla bna bi en bsndan anltsana icerı grdn snra

aletı takarken acıyomu peki doktorla amcamı oluyo sadece

aleti takacağı sırada kendi kendime o an dedim ki bırak kendini uyuyormuş gibi düşün vücudu bırak,hakikaten acımadı zaten iltihaptan ileri gitmedi dr durdu yapamam dedi bana sordu bende çıkarın çektirmeyeceğim dedim çıkardı,ama itiraf edeyim masaya gelene kadar ellerimin titremesini durduramadım,kolay değil ama kendini şartlandıracaksın ve geçecek,tabi ben ilaç enjekte kısmını yaşamadım o anı anlatamayacağım

spekulm plastkten mi abla basndan anlt nlur blyorm cok soru sordm ama napym

yok yapmadım adetim gecikirse yapacam, şimdi yapsam test sonuç verirmi hiç düşünmemiştim yapmayı?

Bende bugün aynı soruyu sormuştum :)) ama senin benden önce reglin bazen sonuç alabilenler oluyor, çizgi silik çıkıyor, ama beklemek daha iyi diyorlar yaparsan haber ver mutlaka, :)))))

Bende bugün aynı soruyu sormuştum :)) ama senin benden önce reglin bazen sonuç alabilenler oluyor, çizgi silik çıkıyor, ama beklemek daha iyi diyorlar yaparsan haber ver mutlaka, :)))))

bak şimdi içime bi kurt düşürdün bugun alıp yarın sabah yapsammı yoksa pazartesiyi beklesem mi acaba???

o amcalarda bakmyo dmi

evet o canım ,hatta çekilen 2 kişiye şahit oldum,böyle 2 dk bile olmadı acıları 2 tane aaah duydum okadar sen üzülüp korkma birşey farkettim korkup kasılınca zor oluyo,kendini yatınca rahat bırak

Canım çok çook geçmiş olsun

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
Evet olabilir neden olmasın belki de senin düşündüğün gibidir, peki doktorlar ne diyor bu konuda doktora sordunmu sen bunu?

Yok cnm henuz dr a sormadım bu 2 ay bu yontemi denedikten snr yine gebelik olmazsa dr a gitcem artık bi an once bi mudahale fln yapılsın artık

Yok cnm henuz dr a sormadım bu 2 ay bu yontemi denedikten snr yine gebelik olmazsa dr a gitcem artık bi an once bi mudahale fln yapılsın artık

hımmm tamam ozaman bende elimden geldiğince bu topiği takip etcem gelişmeleri yazarsın
Allah herpimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh

slm kızlar nasılsınız msa iyi olmuş topik bekliyodum bende benıde eklermısın canım 1 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…