Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canım hayırlı cumalar... sen kaçta alacaksın sonucunu?

ama onun için geç kaldım siz kullandınızmı? Tuttumu?

neden geç kaldınki? bu ay olmadı öteki ay denersin. benim tutmadı henüz ama ovu testi kullanan herkesin hemen olacak diye birşeyi yok. sadece şansını yükseltir.

günaydın bebişim. amin amin. Rabbim kabul etsin dualarını...

sağol canım kalbimi tam tutucam inşallah dualarım kabul olur

iyi olalım canımmm moraller yüksek olunca insan daha cok motive oluyo bende cok cok seviyoreeee :))))

aminnnnnnnnnn inş bitanemmmm :)

aminnn aminnn aminnnnnnnn canım benimm cok cok sağol sanada hayırlı cumalar :)

saol cnm, inşallah inşallahhh. bugün cumaya erkenden kalktım, bugün çok heyecanlı uyandım musmutlu haberler gelecek inşallah.

Amin canım hayırlı cumalar... sen kaçta alacaksın sonucunu?

cnm sonuçlar için saat vermediler. internetten bakıyorum sürekli çıktı mı lab. sonuçları. çıktığı gibi doktoru arayacam. Aaaaa sen beni ya da Gamzeyi mi gördün kız annesi olarak :) Dilketincimmmmmm sen dün nerdeydin, yoktun burda. Amin cnm inşallah.

saol cnm, inşallah inşallahhh. bugün cumaya erkenden kalktım, bugün çok heyecanlı uyandım musmutlu haberler gelecek inşallah.

inş canım yaaa inş bnm cok cok umudum yok aslında ama yinede Allah 'tan umit kesilmez :)))) Rabbim c.c. in lütfu büyüktür hakkımızda hayırlısı şu mübarek günde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş...

dün ablamın evlatlık başvurusu için cağaloğluna gittik canım. babam, ablam ve ben...

Son düzenleme:

cnm benim 6.hislerim biraz kuvvetli sanırım bilemiyorum ki, öyle bişi hissettiğimde güzel haberler geliyor da. kızlara hep diyodum aralık bizim ayımız olacak hamiş haberleri peş peşe gelecek, gerçekten de öyle oldu... inşallah bugün de çok güzel bi gün olacak.

Günaydınlar kızlar. Hayırlı Cumalar...
bugün 1054 tane HUVALLAHÜL HALİKUL BARİU çekiyorum.Size de tavsiye ederim.
(anlamı:O Allah ki yaratandır,yoktan var edendir)

evet canım ya.. buraya birisi yazmış sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki tam okuyacağım diğer sayfaya geçiyordu.. ikinizin adını sayıkladım ama hanginiz bilemiyorum...

dün ablamın evlatlık başvurusu için cağaloğluna gittik canım. babam, ablam ve ben...

ee bu çok güzel bi haber, Rabbim onlara o büyük sevabı nasip eder inşallah...çok beklemeseler de gelse minişleri çabucacık...var ya cnm o kadar çok seviliyo ki o bebekler...benim bi tanıdığım da başvurdu biraz bekledi geldi bi miniş, bal resmen yaaa herkes ölüyo onun için.

Günaydınlar hayırlı cumalar
Geçmişe bakamadım, var mı önemli bişey?
Bugün ne okuyoruz kızlarrrr

Allah razı olsun cnm...ben de çekiyorum şimdi ama başka şeyler. bunu da çekeyim hemen.

evet canım ya.. buraya birisi yazmış sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki tam okuyacağım diğer sayfaya geçiyordu.. ikinizin adını sayıkladım ama hanginiz bilemiyorum...

hayırlısı olsun inşallah...

canımm çok güzelll demişsin Ağzına yüreğine sağlık

İnsallah canim ne guzel yazmissin gunaydinnn
günaydın kuzucummmm

Hehh birileri gelmiş sonunda yuppiiiii :124: uyuyamadimmmm canlar heyecandan
hicranım sen gelene kadar okucam sana ayetel kürsi merak etme kızlar sizde yardım hicranım güzel haber alsınn diye okuyalım 9.30 daydı randevusu

günaydın canım.. randevun saat kactaydı? güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

günaydın canımmmm
günaydın bebeğimmmm tombikin değeri düşükmüş biraz beklemede yani kimyasal oalbilir dediler ama Allah bilir

günaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm

canım Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın veee o büyüklenenleri de evlat acısı ile sınamasın

aminnnnnnnn canım kadeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben gamzem olduğunu düşünüyorummmmm gamzemmmm bu mübarek günde Allah sana çok güzel sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin

tmm canım ben de hicran gelene kadar hicrana okucam sonra da hepimize ayetel kürsi okurum

günaydın tatlış ne diyorsanız okuyalım ben ayetek kürsiden başladım

hayırlı cumalar cnm. ben netten araştırmıştım cuma çekilecek tesbihleri Ya gaffar, ya vali, ya veliyy, ya muhsi, ya şafi, salavat, subhanallahi vebihamdihi, lailahe illallah, ya Allah ya Hu, la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim vardı. çekilmesi daha sevap olanlar olarak. ben bunları çekmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:

inşallah canım ama bir sorun var. eniştem istemiyor. bakalım babam ikna edebilir inşallah. hatta geçen gün eniştemin kalbimin yumuşaması için burdan dua istemiştimmm...

günaydın kızlar.....iş yerimde elektrikler kesildi şu an donuyorummmm

günaydın canımmm... sar kendini iyice... jenarator falan yok mu orda yaaa

günaydın canım sana da hayırlı cumalar. valla ben de dün yoktum o yüzden bilemiyorum hiç. bir tek tombik hamileymiş onu biliyorumm

üzü suyu hürmetine bütün dualarımız kabul olur inşallah
aminnn canım hayırlı cumalar bu mübarek günü

Canım benim şu an çook az da olsa kanamam var yani abdestli değilim yine de okuyabilir miyim?

günaydın psipsikom... üzüldüm şimdi hayırlısıyla değeri yükselir inşallah... ayrıca ben de Gamze olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…