Rabbim bugün gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah. Evlerinizden huzur, mutluluk, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın. Evinize çabucak, sürekli altını değiştirdiğiniz, gazını çıkarttığınız, sizi uyutmayan minişler göndersin Allahım. Borçlulara eda, hastalara şifalar nasip etsin Allahım. Sıkıntısını olanların sıkıntısını gidersin Rabbim inşallah. Hamişlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
ama onun için geç kaldım siz kullandınızmı? Tuttumu?
Rabbim bugün gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah. Evlerinizden huzur, mutluluk, bereket, sağlık, aşk eksik olmasın. Evinize çabucak, sürekli altını değiştirdiğiniz, gazını çıkarttığınız, sizi uyutmayan minişler göndersin Allahım. Borçlulara eda, hastalara şifalar nasip etsin Allahım. Sıkıntısını olanların sıkıntısını gidersin Rabbim inşallah. Hamişlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
Canım etrafımızda öyle dengesiz öyle düşüncesiz insanlar var ki... Onlar olmasa zaten iyi insanların kıymetini bilemeyiz.. Çok zor biliyorum ama sen kimseeyi duyma.. Seni üzen strese sokan herkesten uzak durmaya çalış.. Kalbini tam tut dualarını Rabbim elbet birgün kabul edecektir..
iyi olalım canımmm moraller yüksek olunca insan daha cok motive oluyo bende cok cok seviyoreeee :))))
aminnnnnnnnnn inş bitanemmmm :)
aminnn aminnn aminnnnnnnn canım benimm cok cok sağol sanada hayırlı cumalar :)
Amin canım hayırlı cumalar... sen kaçta alacaksın sonucunu?
neden geç kaldınki? bu ay olmadı öteki ay denersin. benim tutmadı henüz ama ovu testi kullanan herkesin hemen olacak diye birşeyi yok. sadece şansını yükseltir.
günaydın bebişim. amin amin. Rabbim kabul etsin dualarını...
saol cnm, inşallah inşallahhh. bugün cumaya erkenden kalktım, bugün çok heyecanlı uyandım musmutlu haberler gelecek inşallah.
cnm sonuçlar için saat vermediler. internetten bakıyorum sürekli çıktı mı lab. sonuçları. çıktığı gibi doktoru arayacam. Aaaaa sen beni ya da Gamzeyi mi gördün kız annesi olarak :) Dilketincimmmmmm sen dün nerdeydin, yoktun burda. Amin cnm inşallah.
inş canım yaaa inş bnm cok cok umudum yok aslında ama yinede Allah 'tan umit kesilmez :)))) Rabbim c.c. in lütfu büyüktür hakkımızda hayırlısı şu mübarek günde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş...
cnm sonuçlar için saat vermediler. internetten bakıyorum sürekli çıktı mı lab. sonuçları. çıktığı gibi doktoru arayacam. Aaaaa sen beni ya da Gamzeyi mi gördün kız annesi olarak :) Dilketincimmmmmm sen dün nerdeydin, yoktun burda. Amin cnm inşallah.
dün ablamın evlatlık başvurusu için cağaloğluna gittik canım. babam, ablam ve ben...
Günaydınlar kızlar. Hayırlı Cumalar...
bugün 1054 tane HUVALLAHÜL HALİKUL BARİU çekiyorum.Size de tavsiye ederim.
(anlamı:O Allah ki yaratandır,yoktan var edendir)
evet canım ya.. buraya birisi yazmış sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki tam okuyacağım diğer sayfaya geçiyordu.. ikinizin adını sayıkladım ama hanginiz bilemiyorum...
canımm çok güzelll demişsin Ağzına yüreğine sağlıkTopiği psiko kapatmış ben de açayım madem..
O kadar coşmuşsunuz ki yine sayfaları 3'er 5'er atlayarak geldim valla..
Dilerim herkes iyidir.. Canınıza eşinizi sevdiklerinize iyi bakın...
Güzel günler daha mutlu günler bizleri bekliyor inşallah Rabbimin de izniyle...
günaydın kuzucummmmİnsallah canim ne guzel yazmissingunaydinnn
hicranım sen gelene kadar okucam sana ayetel kürsi merak etme kızlar sizde yardım hicranım güzel haber alsınn diye okuyalım 9.30 daydı randevusuHehh birileri gelmiş sonunda yuppiiiii :124: uyuyamadimmmm canlar heyecandan
günaydın canım.. randevun saat kactaydı? güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
günaydın bebeğimmmm tombikin değeri düşükmüş biraz beklemede yani kimyasal oalbilir dediler ama Allah bilirgünaydın kızlarnasılsınız bakimm???
tombik hamileymiş hayırlı uğurlu olsun. Hicranımın da doktor kontrolü vardı bugün inşallah güzel haberlerle gelsinnnblazecşm senin de geçmiş doğum günün kutlu olsunn
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmgünaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))
canım Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın veee o büyüklenenleri de evlat acısı ile sınamasınüzülmemek elde değil çevremdeki insanların çocukları var hamile olanlar var benim çocuğum oldu diye büyüklenenler bunları gördükçe moralim çok bozuluyor her gece dua ediyor ağlıyorum bende anne olmak karnımda kalp atışlarını hareketlerini hissetmek istiyorum yaşım 29 olacak ve ben guatr hastasıyım erken menopoza girme riskim var
ben gamzem olduğunu düşünüyorummmmm gamzemmmm bu mübarek günde Allah sana çok güzel sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsincnm sonuçlar için saat vermediler. internetten bakıyorum sürekli çıktı mı lab. sonuçları. çıktığı gibi doktoru arayacam. Aaaaa sen beni ya da Gamzeyi mi gördün kız annesi olarak :) Dilketincimmmmmm sen dün nerdeydin, yoktun burda. Amin cnm inşallah.
dün ablamın evlatlık başvurusu için cağaloğluna gittik canım. babam, ablam ve ben...
tmm canım ben de hicran gelene kadar hicrana okucam sonra da hepimize ayetel kürsi okurumGünaydınlar kızlar. Hayırlı Cumalar...
bugün 1054 tane HUVALLAHÜL HALİKUL BARİU çekiyorum.Size de tavsiye ederim.
(anlamı:O Allah ki yaratandır,yoktan var edendir)
Günaydınlar hayırlı cumalar
Geçmişe bakamadım, var mı önemli bişey?
Bugün ne okuyoruz kızlarrrr
ee bu çok güzel bi haber, Rabbim onlara o büyük sevabı nasip eder inşallah...çok beklemeseler de gelse minişleri çabucacık...var ya cnm o kadar çok seviliyo ki o bebekler...benim bi tanıdığım da başvurdu biraz bekledi geldi bi miniş, bal resmen yaaa herkes ölüyo onun için.
günaydın kızlar.....iş yerimde elektrikler kesildi şu an donuyorummmm
canımm çok güzelll demişsin Ağzına yüreğine sağlık
günaydın kuzucummmm
hicranım sen gelene kadar okucam sana ayetel kürsi merak etme kızlar sizde yardım hicranım güzel haber alsınn diye okuyalım 9.30 daydı randevusu
günaydın canımmmm
günaydın bebeğimmmm tombikin değeri düşükmüş biraz beklemede yani kimyasal oalbilir dediler ama Allah bilir
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
canım Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın veee o büyüklenenleri de evlat acısı ile sınamasın
üzü suyu hürmetine bütün dualarımız kabul olur inşallah
aminnn canım hayırlı cumalar bu mübarek günü
aminnnnnnnn canım kadeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben gamzem olduğunu düşünüyorummmmm gamzemmmm bu mübarek günde Allah sana çok güzel sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin
tmm canım ben de hicran gelene kadar hicrana okucam sonra da hepimize ayetel kürsi okurum
günaydın tatlış ne diyorsanız okuyalım ben ayetek kürsiden başladım
hayırlı cumalar cnm. ben netten araştırmıştım cuma çekilecek tesbihleri Ya gaffar, ya vali, ya veliyy, ya muhsi, ya şafi, salavat, sunhanallahi vebihamdihi, lailahe illallah, ya Allah ya Hu, la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim vardı. çekilmesi daha sevap olanlar olarak. ben bunları çekmeye çalışıyorum.
günaydın bebeğimmmm tombikin değeri düşükmüş biraz beklemede yani kimyasal oalbilir dediler ama Allah bilir
ben gamzem olduğunu düşünüyorummmmm gamzemmmm bu mübarek günde Allah sana çok güzel sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?