Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oh oh keyfe bak ne kadar güzel maşallah
Sonunu hayır eylesin Rabbim canım kucağına aldığın günleri de gör..

kızlar psikonun neti yavaşmış size iletmemi istedigi mesajları var malum yazamazsa dili şişer

monbebe kariyer yapsın mutlaka diyor,
minikbebişimin başı agrıyor diye başını öpüyormuş
hepinizi öpüyormuş..

Bende tam bilemedim ne kadar surecek.. hayirlisi bakalim bide kocamla oturup konusayimm.. insallah dogru karari aliriz.. sagol..

guzel kalplii bebisimmm yaa.. insallah olucak.. onuda gecen hafta is gorusmesine yoladim.. oldu gibi..

hadi gözün aydınnn cnm...

Kızlar pcme el koydular :) bende telden yazıyorum ama net yavaş biraz monbebem daha genc mişsin kuzummmmm bence kariyer

valla ben ayırmak istemiyorum kariyer ve çocuğu. ben aşırı yoğun bi tempoyla bitirdim yüksek lisansı. gece gündüz çalışırdım. yanlış anlamayın ama Türkiyede bi ilkti tezim konu olarak, incelediğim fabrikaya da danışmanlık yaptım o süre zarfında. hiç de gözüm korkmadı. buraya 2 saat uzaklıktaki bi şehirdeki üniversiteye başvuru yaptım öğretim görevlisi olarak. hamileyim ama kadrom çıkarsa gidecem. artı eylülde de doktoraya başvuracam burda. bu arada haziranda doğum kısmetse. beni korkutmuyor böyle şeyler. bence hırslı, güçlü ve istekli olduktan sonra hepsi götürülür birarada.

Kim el koydu pcinee psikomm.. ikisini yapamam mi.. ?? ki burda herseyi karsiliyorlar.. is yonunden falanda cocuk icin tam sirasi cunku tum haklari elde etim.. ayy.. kocama soracam bide..

Cocukta yaparim kariyerde.. masallah sana canim.. cok hirslisin.. dediginide yapiyosun.. (bebek ispat.. )
Bende yapa bilirim diyorum yani bunlara guvenipte ertelemek delilik olur.. kim bilir ne zaman bulacaklar bir universite gitmem icin..master icin

Son düzenleme:

canım nereye başvuruyorsun? ben de sabah bir yere öğretim görevlisi olarak başvurdum ama başvurumu bile almadılar. alınacak elemanlar o kadar belli ki, her yer kamu özel farketmiyor, kadrolaşmış durumda. cıkınca cok ağladım, benim torpilim yok çünkü..

tabi cnm, annen yanında değil mi zaten? Allahhh yardım eder hiç düşünme bunları şimdi. bende vardır biraz delilik, kafaya koyduğumu yaparım :) yeter ki hırslı ve istekli olalım her şey halloluyor bi şekilde. evet bebeğim çocuk da yaparız kariyer de :)

hayırlısı canım üzüldüm inşallah güzel haberlerle dönersin.

özelden mesaj attım cnm detaylarıyla :)

Kizlaar carsya cikmistim dayanamadim kendime forma aldimmm:92::92::92:

ohhhhhhh süperrrr

kızlar eve gitmek sabah toplamadan çıktığım yatağımın içine girmek ve yarına kadar sıcacık uyumak istiyorummmm monbebe kariyer yap canım ben senin yaşındayken daha minnacıktım 24 yaşımda mali müşavirlik bitirme sınavlarıma giriyodum hey gidi günler heyyyyyyyyyyyy ve hayatımda hiçkimse yoktu önceliklerim başkaydı şimdi çokkkkkk başka

Ne iyi etmişsin yaa... Kızlar ben maç izlemeye de bayılan biriyim he.. Eşimle oturuyoruz şampiyonlar ligi maçlarını izliyoruz bu aralar.. Pozisyonları tartışıyoruz

aaa süper ben de fanatiğim ama eşim sevmiyor maç izlemeyi, bizim takım 4-5 yıl önce kötü gidince bıraktı maçı falan. bazen kavga ediyoruz o film açıyo ben maç istiyorum. git içerde izle diyo hayır salonda daha iyi diyorum sonra mecbur kalıyo maçı izlemeye :))))))

Bncede super) hep netten aliyodum bu sefer elleyip yoklayip ole aldimm gobek ciksa da giyilcek gibi bisey gerci o gobekle nasi durur bilmem ama ayyh hormonlarim yapiyo bunlari hep

ay ne güzel yaa, senin hoşuna gidiyo böyle şeyler. ben hiç istekli değilim hamiş olduğumdan beri, alışverişe çıkınca baktığım tek şey de bebiş kıyafeti :)

çok deyil ama insan yinede tedirgin oluyo ya bişey olursa diye

Ne iyi etmişsin yaa... Kızlar ben maç izlemeye de bayılan biriyim he.. Eşimle oturuyoruz şampiyonlar ligi maçlarını izliyoruz bu aralar.. Pozisyonları tartışıyoruz

sen formayı anladın mı canım ya da ben mi yanlış anladım:26::26: evlimutluu hangi maç canım :26::26:

Bu oyle forma degil balim baska maclarda giyiliyo kizlarla oyle isim taktik bizz
alla alla bizde hiç böle hormon yok ki maşallah'ın var...

Ayy ne biliyim abla bende de yoktu. Bu ara bi degisik oldum bu konuda. masallah masallah. Darisi basiniza

Bende son bi haftadr boyleyim yaa bi 10gun ayri kaldik ya ondan mi bilmiyorum. Ben bebise de cook bakiyorum ama simdi almamak icin tutuyorum kendimi cinsiyeti belli olsun da aldiklarimizi paylasalim yaa
sen formayı anladın mı canım ya da ben mi yanlış anladım:26::26: evlimutluu hangi maç canım :26::26:

Sen dogru anladin abla )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…