Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

mobecim bence eşinle bi konuş ondan sonraa doğru kararı veririrsin canlarım bu gün memelekete gidiyoruz belki orda kalırım 2 hafta belki de gelirim pazar günü sizi çok özlüycem geldikten sonra kk ne herşeyi anlatcaksınız ona göreee bütün gelişmeleri veririsiniz bana olur muu:26::26:

valla benimki de uyuyor ve gayet mutlu ama çok güldüm şimdi yaaa... kopuyorum burda allam yaa

:))) ee ama napim yani uyuyolar :)

Bende son bi haftadr boyleyim yaa bi 10gun ayri kaldik ya ondan mi bilmiyorum. Ben bebise de cook bakiyorum ama simdi almamak icin tutuyorum kendimi cinsiyeti belli olsun da aldiklarimizi paylasalim yaa

Sen dogru anladin abla )

yok sizin maşallahınız var cnm baştan beri tam gaz :) bak slgbnt ve bana biz masum masum duruyoruz öyle :))

Ben de fanatiğimdir çok zevkli bişi ya :)

sen formayı anladın mı canım ya da ben mi yanlış anladım:26::26: evlimutluu hangi maç canım :26::26:

Valla formadan kastınızı şimdi anladım Allah almasın sizi e mi :))) Ne filmsiniz yaaaa

Bu oyle forma degil balim baska maclarda giyiliyo kizlarla oyle isim taktik bizz

Kız bayılacak şimdi gülmekten hee... Ona forma adını mı koydunuz Ben de çook forma var çeşit çeşit rengarenk ama tabi 1 aydır bu sıkıntılar yüzünden hükmen mağlubuz önümüzdeki maçlara bakıcaz :))

yok sizin maşallahınız var cnm baştan beri tam gaz :) bak slgbnt ve bana biz masum masum duruyoruz öyle :))

) valla oyle oldu bi de benimki internetten mi nerden okuduysa artik duzenlu mik mik normal doguma yardimci rahim kaslarini guclendiriyomus diyo baska sey arastir desen arastirmaz bastan bn asiri isteksizdim de bulantilarim hafifleyince normale donuyorum buaralar saldim cayira nasilsa oluyo bari afilli olsun formali olsunn

patron çıktı rahat rahat gülebilirim şimdi... çok masumuz valla.. yanyana yatıyoruz sarılıp uyumak daha heyecan verici kim yapabilir ki.. bence biz 1 numarayız canım...:13:

patron çıktı rahat rahat gülebilirim şimdi... çok masumuz valla.. yanyana yatıyoruz sarılıp uyumak daha heyecan verici kim yapabilir ki.. bence biz 1 numarayız canım...:13:

Valla evet bazen sadece sarılıp uyumak öyle iyi geliyor ki insana.. Herkesi 1 numara ilan ediyorumm

Maçlar formalar karışmış sanırım
Oyle oldu deryacim) kiz da hakli hamile hamile napsin oyle formayi demistir
Ben kurtaj donemi de cok.almistim sahiden yaa ) arada cosup duruluyorum sende muhtesem bi donus yaparsin artik sahalara canim
:))))))))))))) açık ve net olmuş cnm 'size mutluluklar' :)))))))))))))

sorma cnm yaaa, sadece formalar karışsa iyi yaralar da deşildi :)))))))))))

Canlarrr ben geldim idrar yolu enfeksiyonu varmış :26:

bol su içeceksin cnm mecburen...

aman maşallah, nazar değmesin. ya bu erkekleri dövmek istiyorum işlerine geleni nasıl da araştırıp ögreniyolar. rahim kaslarını güçlendiren meyveyi sorsan bilmez ama :))))))) benim hiç aklıma bile gelmiyor eşim de benden daha korkak, bebek zarar görür diye yaklaşmıyor bile :) bazen diyorum ki bebeği yaparken çok yaptığına say :)

kendimi zor eve atıyorum. yemek ve yatak tam bana göre bu aralar... size mutluluklar....
)) tesekkurler ablacim bizde doguma yardim etsin kaslarim guclensin diye yanii tamamen duygusal

Haklisin bilmez valla ) sende iyi diyosun calismalarda iyi antreman yapti herkes

Oyle oldu deryacim) kiz da hakli hamile hamile napsin oyle formayi demistir

Ben kurtaj donemi de cok.almistim sahiden yaa ) arada cosup duruluyorum sende muhtesem bi donus yaparsin artik sahalara canim

Kız zaten eşim ne meraklı bi görsen onun sayesinde sadece formalarıma ait bir dolabım var :)))) Demiştim ya hele bazen geliyor tektek açıyor yatağa şunu giy bugün diyor.. Hiç performansı düşmüyor ayyy... Bazen böyle aşırı ilgisinden de bulamıyor değilim.. Ama baya uzun bi ara oldu dediğin gibi muhteşem dönücem sahalara.. Tribünler adımı bağıracak uuuuuuuuuu

)) tesekkurler ablacim bizde doguma yardim etsin kaslarim guclensin diye yanii tamamen duygusal

Haklisin bilmez valla ) sende iyi diyosun calismalarda iyi antreman yapti herkes

:))))))) tabi cnm kaslar güçlenmicek olsa yapmazdınız yani :)) ay koptum yaa :) tabi cnm bebek gelsin diye o kadar çok yapmıştık ki heyecanı kalmamıştı böyle daha iyi, sarıl uyu, özlesin beni :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…