valla benimki de uyuyor ve gayet mutlu ama çok güldüm şimdi yaaa... kopuyorum burda allam yaa
valla benimki de uyuyor ve gayet mutlu ama çok güldüm şimdi yaaa... kopuyorum burda allam yaa
Bende son bi haftadr boyleyim yaabi 10gun ayri kaldik ya ondan mi bilmiyorum. Ben bebise de cook bakiyorum ama simdi almamak icin tutuyorum kendimi cinsiyeti belli olsun da aldiklarimizi paylasalim yaa
Sen dogru anladin abla)
Arada uyandirin hormonlariniziiformalar giyilsin sahalar renklensin sloganimiz bu
aaa süper ben de fanatiğim ama eşim sevmiyor maç izlemeyi, bizim takım 4-5 yıl önce kötü gidince bıraktı maçı falan. bazen kavga ediyoruz o film açıyo ben maç istiyorum. git içerde izle diyo hayır salonda daha iyi diyorum sonra mecbur kalıyo maçı izlemeye :))))))
sen formayı anladın mı canım ya da ben mi yanlış anladım:26::26: evlimutluu hangi maç canım :26::26:
Bu oyle forma degil balimbaska maclarda giyiliyo kizlarla oyle isim taktik bizz
kendimi zor eve atıyorum. yemek ve yatak tam bana göre bu aralar... size mutluluklar....
Maçlar formalar karışmış sanırım
:))) ee ama napim yani uyuyolar :)
yok sizin maşallahınız var cnm baştan beri tam gaz :) bak slgbnt ve bana biz masum masum duruyoruz öyle :))
:))) ee ama napim yani uyuyolar :)
yok sizin maşallahınız var cnm baştan beri tam gaz :) bak slgbnt ve bana biz masum masum duruyoruz öyle :))
) valla oyle oldu bi de benimki internetten mi nerden okuduysa artik duzenlu mik mik normal doguma yardimci rahim kaslarini guclendiriyomus diyo baska sey arastir desen arastirmaz bastan bn asiri isteksizdim de bulantilarim hafifleyince normale donuyorum buaralar saldim cayira nasilsa oluyo bari afilli olsun formali olsunn
patron çıktı rahat rahat gülebilirim şimdi... çok masumuz valla.. yanyana yatıyoruz sarılıp uyumak daha heyecan vericikim yapabilir ki.. bence biz 1 numarayız canım...:13:
Oyle oldu deryacimMaçlar formalar karışmış sanırım
Ben kurtaj donemi de cok.almistim sahiden yaaBen de fanatiğimdir çok zevkli bişi ya :)
Valla formadan kastınızı şimdi anladım Allah almasın sizi e mi :))) Ne filmsiniz yaaaa
Kız bayılacak şimdi gülmekten hee... Ona forma adını mı koydunuzBen de çook forma var çeşit çeşit rengarenk ama tabi 1 aydır bu sıkıntılar yüzünden hükmen mağlubuz önümüzdeki maçlara bakıcaz :))
:))))))))))))) açık ve net olmuş cnm 'size mutluluklar' :)))))))))))))
sorma cnm yaaa, sadece formalar karışsa iyi yaralar da deşildi :)))))))))))
Canlarrr ben geldim idrar yolu enfeksiyonu varmış:26:
) valla oyle oldu bi de benimki internetten mi nerden okuduysa artik duzenlu mik mik normal doguma yardimci rahim kaslarini guclendiriyomus diyo baska sey arastir desen arastirmaz bastan bn asiri isteksizdim de bulantilarim hafifleyince normale donuyorum buaralar saldim cayira nasilsa oluyo bari afilli olsun formali olsunn
patron çıktı rahat rahat gülebilirim şimdi... çok masumuz valla.. yanyana yatıyoruz sarılıp uyumak daha heyecan vericikim yapabilir ki.. bence biz 1 numarayız canım...:13:
kendimi zor eve atıyorum. yemek ve yatak tam bana göre bu aralar... size mutluluklar....
bol su içeceksin cnm mecburen...
aman maşallah, nazar değmesin. ya bu erkekleri dövmek istiyorum işlerine geleni nasıl da araştırıp ögreniyolar. rahim kaslarını güçlendiren meyveyi sorsan bilmez ama :))))))) benim hiç aklıma bile gelmiyor eşim de benden daha korkak, bebek zarar görür diye yaklaşmıyor bile :) bazen diyorum ki bebeği yaparken çok yaptığına say :)
Oyle oldu deryacim) kiz da hakli hamile hamile napsin oyle formayi demistir
Ben kurtaj donemi de cok.almistim sahiden yaa) arada cosup duruluyorum sende muhtesem bi donus yaparsin artik sahalara canim
)) tesekkurler ablacim bizde doguma yardim etsin kaslarim guclensin diye yanii tamamen duygusal
Haklisin bilmez valla) sende iyi diyosun calismalarda iyi antreman yapti herkes
Canlarrr ben geldim idrar yolu enfeksiyonu varmış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?