Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim kocam da doktora gitmemi kıskanmamıştı da giderken ayaklarıma kırmızı oje sürmüştüm onu kıskanmıştı. belli etmemek için de bir gün oje sürme tırnakların hava alsın yarın sürersin demişti, hala dalga gecerim onunla.
dışarı çıkarım ama gece değil gündüz arkadaslarımla buluşurum aksi halde hayat zindan olur yaa, bir insan başka birinin hayatına nasıl bu kadar müdahele etme hakkını kendinde görebilir ki?
sakın yanlış anlamayın kimseyi yargılamaya niyetim de yok haddim de değil ama bu kadar baskının adı kıskançlık olamaz..

sen öyle konuşunca tabi azap çiçeği herkes bi şaşırdı

kıs bacım o resimde 3 günlük sözlüydük korkuyodu yüksügü atacm diye eeee köprü davası işi bitti nikaha aldıı herseyy hopp deiştii o günler çokk iyi güzeldi herseyy ahhh ahhhhh

Fizigin musait giy gitsin
Bende kapali hayal etmistim senii

Ama o zaman dikkatinizi çekerim sözlüymüş. şimdi evliler.. o zamanlar her şeye evet diyen erkekler evlendikten sonra demiyorlar maalesef :26::26:

aynennn öylee bacımmm şimdiki böyle olcanı bi bilseydimm hersey çok fark lı olurduuu o zamnlar dokunmatk telim vardı şimdi telim bile yokk

kızlar 30 dk sonra yola çıkacağiz sizi çok özlüycem kendinize çok iyi bakın lilime ve diğer arkadaşlara slm söyleyinn hoşçakalın byy

Kiskancligi asan seyler var canim gercekten.
Universitede bi arkadasimla seminere gitmistik .seminer baslamadan kizin sevgilisi aramisti.sordugu sey suydu.kac erkek kac bayan var.
O an sarteller atti tabi bizim.arkadasim bu olaylara benzer bicok olaydan sonra ayrildi.
Kaldirabiliyosan ne ala da bazu yapilar kaldiramiyo hele ailede de rahata alistiysa.
Bana zor yani

kıs bacım o resimde 3 günlük sözlüydük korkuyodu yüksügü atacm diye eeee köprü davası işi bitti nikaha aldıı herseyy hopp deiştii o günler çokk iyi güzeldi herseyy ahhh ahhhhh

sonradan değişti desene olur öyle şeyler giyimine karışabilir belki de doktora gitmene niye karışsın anlamıyorum Allah kolaylık versin sana canım hani cahilde değilsin ki yaşında oturmuş kaç yaşında oğlun var bence sen konuş bunu otur anlat izah et eğer izin vermezse yok çocuk mocuk de yok de ilişki de yok de

canım sen çocuk sahibi olmak istediğinden emin misin? yanlış anlama ama, hayat senin için daha da zorlaşabilir yani.. zaten yeterince zor şuan! eşin kaç yaşında?

aynennn öylee bacımmm şimdiki böyle olcanı bi bilseydimm hersey çok fark lı olurduuu o zamnlar dokunmatk telim vardı şimdi telim bile yokk
nasıl yani telini de mi aldı elinden? şaka yapıyorsun!!!
İnternete girmene nasıl izin veriyor peki?

kızlar 30 dk sonra yola çıkacağiz sizi çok özlüycem kendinize çok iyi bakın lilime ve diğer arkadaşlara slm söyleyinn hoşçakalın byy
güle güle canım, iyi yolculuklarrr

Telefonunudami elinden aldi yok artikkk

bence bu kadarı olmaz cnm seninki benim koçişi geçti al karşina konuş olmaz böyle de ay benim görümcelerim ararlar kocamı kalk karnı yemeğe gezmeye çıkar derler çok severler beni seninkine söz geçirecek kimse yok mu

bakk bunda cok haklısın bacım ben ilk esimde cok özgürdümm hemde cokk anlatamam tatile tek bile gidiyodum anmlere cıkıp gelip istedigim kadr tatil yapıyodum heleki giyinme tarzıma hiç karşmazdıı çokk rahttm cokk

kıss balımmmm defalarca konuştum ayrılcam dedim yüzügü eline verdim tmm degişcem diyo bakalım p.tesi dr gidecem artık inş düzelcek bazı seylerr inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…