- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
canım ben seni hep tesettürlü hayal etmiştim...böyle de çok güselsin...
kııı onda yeni sözlüydük kavga etim yinede giydimdügüne gitmiştik
sen öyle konuşunca tabi azap çiçeği herkes bi şaşırdı
sen öyle konuşunca tabi azap çiçeği herkes bi şaşırdı
Fizigin musait giy gitsin
Bende kapali hayal etmistim senii
Ama o zaman dikkatinizi çekerim sözlüymüş. şimdi evliler.. o zamanlar her şeye evet diyen erkekler evlendikten sonra demiyorlar maalesef :26::26:
merhaba, hoşgeldinoradamısnızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynennn öylee bacımmm şimdiki böyle olcanı bi bilseydimm hersey çok fark lı olurduuu o zamnlar dokunmatk telim vardı şimdi telim bile yokk
aynennn öylee bacımmm şimdiki böyle olcanı bi bilseydimm hersey çok fark lı olurduuu o zamnlar dokunmatk telim vardı şimdi telim bile yokk
benim kocam da doktora gitmemi kıskanmamıştı da giderken ayaklarıma kırmızı oje sürmüştüm onu kıskanmıştı. belli etmemek için de bir gün oje sürme tırnakların hava alsın yarın sürersin demişti, hala dalga gecerim onunla.
dışarı çıkarım ama gece değil gündüz arkadaslarımla buluşurum aksi halde hayat zindan olur yaa, bir insan başka birinin hayatına nasıl bu kadar müdahele etme hakkını kendinde görebilir ki?
sakın yanlış anlamayın kimseyi yargılamaya niyetim de yok haddim de değil ama bu kadar baskının adı kıskançlık olamaz..
kıs bacım o resimde 3 günlük sözlüydük korkuyodu yüksügü atacm diye eeee köprü davası işi bitti nikaha aldıı herseyy hopp deiştii o günler çokk iyi güzeldi herseyyahhh ahhhhh
ilk eşiyle ayrılmış mıydı eşin?
canım sen çocuk sahibi olmak istediğinden emin misin? yanlış anlama ama, hayat senin için daha da zorlaşabilir yani.. zaten yeterince zor şuan! eşin kaç yaşında?kıs bacım o resimde 3 günlük sözlüydük korkuyodu yüksügü atacm diye eeee köprü davası işi bitti nikaha aldıı herseyy hopp deiştii o günler çokk iyi güzeldi herseyyahhh ahhhhh
nasıl yani telini de mi aldı elinden?aynennn öylee bacımmm şimdiki böyle olcanı bi bilseydimm hersey çok fark lı olurduuu o zamnlar dokunmatk telim vardı şimdi telim bile yokk
güle güle canım, iyi yolculuklarrrkızlar 30 dk sonra yola çıkacağiz sizi çok özlüycem kendinize çok iyi bakın lilime ve diğer arkadaşlara slm söyleyinn hoşçakalın byy
kızlar 30 dk sonra yola çıkacağiz sizi çok özlüycem kendinize çok iyi bakın lilime ve diğer arkadaşlara slm söyleyinn hoşçakalın byy
hayr bacım o bekar ben ayrıydım 15 yasnda oglum var onun ilk evlilligi bnm lee
Telefonunudami elinden aldi yok artikkk
bakk bunda cok haklısın bacım ben ilk esimde cok özgürdümm hemde cokk anlatamam tatile tek bile gidiyodum anmlere cıkıp gelip istedigim kadr tatil yapıyodum heleki giyinme tarzıma hiç karşmazdıı çokk rahttm cokkKiskancligi asan seyler var canim gercekten.
Universitede bi arkadasimla seminere gitmistik .seminer baslamadan kizin sevgilisi aramisti.sordugu sey suydu.kac erkek kac bayan var.
O an sarteller atti tabi bizim.arkadasim bu olaylara benzer bicok olaydan sonra ayrildi.
Kaldirabiliyosan ne ala da bazu yapilar kaldiramiyo hele ailede de rahata alistiysa.
Bana zor yani
sonradan değişti desene olur öyle şeyler giyimine karışabilir belki de doktora gitmene niye karışsın anlamıyorum Allah kolaylık versin sana canım hani cahilde değilsin ki yaşında oturmuş kaç yaşında oğlun var bence sen konuş bunu otur anlat izah et eğer izin vermezse yok çocuk mocuk de yok de ilişki de yok de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?