canım sen çocuk sahibi olmak istediğinden emin misin? yanlış anlama ama, hayat senin için daha da zorlaşabilir yani.. zaten yeterince zor şuan! eşin kaç yaşında?
nasıl yani telini de mi aldı elinden?şaka yapıyorsun!!!
İnternete girmene nasıl izin veriyor peki?
güle güle canım, iyi yolculuklarrr
Iyi yolculuklar canim.gule gule git gel
canım sen çocuk sahibi olmak istediğinden emin misin? yanlış anlama ama, hayat senin için daha da zorlaşabilir yani.. zaten yeterince zor şuan! eşin kaç yaşında?
nasıl yani telini de mi aldı elinden?şaka yapıyorsun!!!
İnternete girmene nasıl izin veriyor peki?
güle güle canım, iyi yolculuklarrr
kızlar hepinizi çok öptüm iyi tatiller.....
ben çıkıyorum kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum
ben çıkıyorum kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum
kızlar hepinizi çok öptüm iyi tatiller.....
kıslarr bna müsade tekrar penzden ALLAH razı olsun derdime ortak oldunz basınızı agrttım k. bakmayınn ne olurr hakınızı helal edinniyiki varsınzz cansınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cannnnnnnnnnnnnnnn
bence bu kadarı olmaz cnm seninki benim koçişi geçti al karşina konuş olmaz böyle de ay benim görümcelerim ararlar kocamı kalk karnı yemeğe gezmeye çıkar derler çok severler beni seninkine söz geçirecek kimse yok mu
Kızlar basım catlıycak kırmzılar gelmeden ve bitince hep bôyle oluyor ya catlıycakkk
Kimseeee yok muuuu
Hu huuuu:3
yazarken uyumuşum bugün yoruldum üşüdüm falan sızmışım..... herşey güzel gecti şükür
canim teldende yapabilirsin kullanıcı kontrol paneline gir profili düzenle de orda bebeginizin beklenen doğum tarihi olan alanı doldur kaydet cıkKizlarr bu takvim nasil yapiliyor.ve telefonla yapiliyomu.
yazarken uyumuşum bugün yoruldum üşüdüm falan sızmışım..... herşey güzel gecti şükür
ins canim ins....kalp atimini duymadim canim dr erkranda gordu cihaz net göstermiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?