Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyi yolculuklar canim.gule gule git gel

sağolun canlarımm byyyyyyyy

balımm ben diyom ki bebiş olursa hani biraz azalır düzelirr
vlla telimi kırıyoduu tel yok dedi bnde kırma telim güzel yeni almıştım anneme bıraktı telimi annmde duruyo
internetede beni heptn cıldıtr camı bildigi için tek sizlerle konuştumu biliyo önceden kızıyoduu bir gün delirdim ana yok bacı yok bide bu yüzlerini görmedigim kısları elimden alma dedimm bi ara giremiyodum uzun bi ara sokmadı ya hani nerdesnz dedinz
işte kavga ettik arada giriyo bakıyo kadınsı seyler yazıyo tık çıkıyo bişi demiyo gel yum yum varmış birinde diyoo töbe töbe deyip gülüp cıkıyo yani serbest ohh siz varsınz yaa bunada şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıslarr bna müsade tekrar penzden ALLAH razı olsun derdime ortak oldunz basınızı agrttım k. bakmayınn ne olurr hakınızı helal edinn iyiki varsınzz cansınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cannnnnnnnnnnnnnnn

kıslarr bna müsade tekrar penzden ALLAH razı olsun derdime ortak oldunz basınızı agrttım k. bakmayınn ne olurr hakınızı helal edinn iyiki varsınzz cansınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cannnnnnnnnnnnnnnn

sende hakkını helal et canım. ptesi bekliyoruz seni.. ve güzel haberlerini inşallah...

Parcalarim o adami ya kocisimi basimin ustunde tasimam lazim ama tasiyamam o beni tasisin benim gbisini bulmusta ohhh benimkide cok tembel ama ew islerinde elini hic bseye surmez hayatta bi misafir geldigimde hakkini yiyemem yardim eder ama baska hiiiiccc bseye dokunmaz

Kızlar basım catlıycak kırmzılar gelmeden ve bitince hep bôyle oluyor ya catlıycakkk

yazarken uyumuşum bugün yoruldum üşüdüm falan sızmışım..... herşey güzel gecti şükür

hımm.... ben anladım zaten ya uyuya kaldı yada neti gitti dedim... geçmiş olsun canım çok sevindim .... böyle devam eder inşallahhh... bebişinin kalbini duydun mu hicranım ayyyyyy ne güzel güp güp atıyordur teyzesinin gülüüüüü!!!!!!

zuhalzerrin in doğumuna bir ay kalmış yazık ...işten çıkmış artık evde bekleyecekmiş doğum hazırlığı filan yapacakmış haberin var mı hicranım zamn nasıl da geçiyor yaa!!!!!! kafayı yicemmm diyetime başladım buün hicranım bakalım bir haftada vrebilck miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…